LiFePO4 12V 60Ah Ličio geležies Fosfato baterijos / Lipo 12V 60Ah UPS Baterijos su 30A BMS 3.2 3.3 V Ah ląstelių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€512.36

Dalintis

Apie prekę

LiFePO4 12V 60Ah Ličio geležies Fosfato baterijos / Lipo 12V 60Ah UPS Baterijos su 30A BMS 3.2 3.3 V Ah ląstelių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Kas Specifikacijos mūsų LiFePO4 Akumuliatorius 12V 60Ah ?

Kokią Informaciją apie mūsų 12V 60Ah LiFePO4 Baterija ?

Kas Programas, mūsų Ličio jonų Baterijos ?

Mūsų Panašios Baterijos

Ličio baterijos šiuo metu yra dažniausiai naudojamos energijos saugojimo įrenginių elektrinis dviratis, elektrinis motoroleris, golf automobilis, mobilieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, skaitmeniniai fotoaparatai ir kiti elektros prietaisai.Mokymasis, kaip išlaikyti ličio baterijos gali ne tik prailgina baterijos tarnavimo laikas, bet taip pat apsaugoti savo prietaisą nuo galimos žalos.

1. Imti naujas baterijas.Tai nėra būtina imti per 12 valandų, kai pirmą kartą panaudotas.Kai prietaisas maitinamas iš baterijų perkama, pardavėjai paprastai pasakykite mums, baterijų, pirmiausia turi būti imamas 12 valandų prieš naudojant.Iš tikrųjų, tai yra nereikalingas.Skirtingai nuo bendrosios Ni-CD arba Ni-MH baterijos, dauguma ličio jonų baterijos yra įjungtas, prieš išvežant iš gamyklos.Dėl jų mažas savaiminio išsikrovimo, tai nebūtina įkrauti ličio jonų baterijas tokį ilgą laiką, kai naujas.Ličio jonų baterijos yra paruoštas naudoti, kai įkroviklį rodo, kad ir jie galės pasiekti savo geriausius gebėjimus, po 3 ar 5 ciklus.

2. Naudoti tinkamų kroviklių.Daugelis žmonių rūpinasi savo elektroninių dalykėlių, bet dažnai nepaiso pasekmes blogai, įkrovikliai savo ličio jonų baterijos.Renkantis įkroviklis, originalus kroviklis yra geriausias pasirinkimas.Jei to nėra, aukštos kokybės įkroviklis, kad turi antkainį apsaugos funkcija, ar prekių ženklas įkroviklis bus padaryti.Žemos kokybės) baterijos kroviklį gali būti trumpesnis paleisti kartus, ankstyvos baterijos gedimo, ar net gaisro ar sprogimo.

3. Venkite dažnai per apmokestinimo.Per įkrovimo su žemos kokybės įkroviklį, gali akumuliatoriaus interjero pakilti aukšta temperatūra, kuri yra blogai ličio jonų baterija ir kroviklis.Taigi, tiesiog visiškai įkrauti yra pakankamai gera, - per padarys jūsų ličio baterijos į šiek tiek bombų, jei antkainis apsaugos funkciją trūksta.

4. Stenkitės neliesti metalinių kontaktų.Visos baterijos kontaktus reikia būti švarūs už geriausius rezultatus.Atlikdami baterijas aplink, neleisk kontaktai liesti metalo objektai, tokie kaip raktų; tai gali sukelti trumpąjį jungimą, sugadinti bateriją arba gali būti dėl gaisro ar sprogimo.

5. Venkite dažnai aukštos arba žemos temperatūros aplinkoje.Ličio jonų akumuliatoriai yra optimalus darbo ir laikymo temperatūra.Jei jie nuolat naudoti ekstremaliomis temperatūros sąlygomis, tai turės neigiamos įtakos baterijos naudojimo laiką ir naudinga ciklų.

6. Vengti ilgą laiką nenaudojant arba įkrauti akumuliatorių.Jei akumuliatorius bus palikta nenaudojama, 3 ar daugiau mėnesių, iš dalies papildymo juos (apie 30-70% pajėgumu, priklausomai nuo to, planuojama saugojimo metu), tuomet prietaisą laikykite, kad išvengti baterijos žalą.Jums gali tekti imtis prietaisas iš saugojimo ir imti vėl po kelių mėnesių.Kodėl verta Rinktis mus ir Ką apie mūsų Gamykloje ?

1 .Mes specializuojamės LiFePO4 Naujų energijos transporto priemonės galios Baterija, Ličio jonų Baterija, Variklio Užvedimo, Baterija, Atsarginių kopijų Saugojimo, Baterija Ryšio bazinės stotys, saulės & vėjo hibridinės energijos saugojimo ir namų ūkio energijos saugojimo baterijos sistemos sprendimus.

2.Tikrinamas Kontrolės Įstaiga SGS .

3. 100% QC tikrinimo Prieš Shippment.

4. CE/pavojingų medžiagų sąraše, competitve kainą .

5.Mes turime garantinis aptarnavimas

1. Greitai reaguoti į klientų užklausas per 24 valandos.

2. Geriausias sprendimas teikia mūsų patyrusi komanda ir profesionalių inžinierių.

3. Daugiau nei 10 metų patirtį, gamybai, baterija produktų, įvairių programą.

4. Vertė kokybės ir ilgalaikio bendradarbiavimo pasiekti win-win santykį.

5. Mūsų Partneers thoughout 103 šalių.

6. 365 įmonės, naudojama mūsų produktams, kurie yra labai patenkinti.

Kaip pristatyti baterija jums ?

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, Jei tu negali gavo elementas po 20 dienų, prašome susisiekti su mumis.Kas 10 Patarimų, kaip turėtų būti pastaba naudojant Ličio jonų baterija?

Įspėjimai:

Nemerkite baterija vandens arba jūros vandens ir laikyti bateriją vėsioje, sausoje aplinkinių, jei ji palaiko.

Nenaudoja ir palieka baterija šalia šilumos šaltinio, ugnies ar šildytuvas

Bateriją naudokite kroviklį specialiai tuo tikslu, kai įkrauti akumuliatorių.

Negalima pakeisti poziciją ir neigiamo polių.

Nejunkite baterijos elektrodus į elektros lizdą.

Nereikia išmesti baterijų į ugnį, ar šildytuvo.

Neužtrumpinkite baterijos tiesiogiai prijungiant teigiamus ir neigiamus kontaktus su metalinių daiktų.

Nereikia transportuoti arba laikyti bateriją kartu su metalinių objektų, tokių kaip plaukų segtukai, kaklo, ir t.t.

Ne streikuoti, mindžioti arba mesti baterija.

Ne nelituokite baterija ir pierce baterija su nagų arba kitų aštrių daiktų.Malonaus Apsipirkimo!

Draugiški Patarimai:

Medžiaga :

LiFePO4 (Ličio Fosfato jonų), Li-CO2, Li-NiCoMn(trijų komponentų baterija), Li-MnO2.

Kaina nuo didelio iki mažo.LiFePO4 kaina yra brangiausios, saugumą ir stabilumą, taip pat yra didžiausios.

Li-CO2 savikaina yra mažesnė nei LiFePO4 Didesnė nei trijų Komponentų ir Li-MnO2, kad gyvenimas yra daugiau kaip trijų Komponentų ir Li-MnO2 100-200 kartų.

Žymos: buzzer lipo, 48v lipo, 12v 60ah lifepo4 baterija, skambinkite ląstelių, ląstelių lifepo4, 12v 60ah, 200ah lifepo4, Lifepo4 48v, j. li, Akumuliatorius 60ah.

Charakteristikos

Išleidimo ribinės įtampos 10V
Nominalioji Įtampa(V) 12V
Ląstelių Derinys 19 lygiagrečiai 4 serija
Kroviklis Režimas CC/CV
Ląstelių Specifikaciją 3.7 V 3.3 Ah 26650
Įtampa 12v
Prekės Pavadinimas Riskcell
Baterijos Dydis 260mm*158mm*246mm
Ląstelių Kiekis 76 VNT
Nominali Talpa(AH) 62.7 Ah
Recommender už Moto mažiau nei 360W
Tipas Ličio baterijos
Mokestis ribinės įtampos 14.6 V
Talpa > 40Ah

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

LiFePO4 12V 60Ah Ličio geležies Fosfato baterijos / Lipo 12V 60Ah UPS Baterijos su 30A BMS 3.2 3.3 V Ah ląstelių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

LiFePO4 12V 60Ah Ličio geležies Fosfato baterijos / Lipo 12V 60Ah UPS Baterijos su 30A BMS 3.2 3.3 V Ah ląstelių NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Panašūs produktai: