Mini Žiedlapis Formos Šakės Golfo Kamuoliukų Surinkėjas Retriveris Grabber Letena Gyvis Įrankis, Profesionalus Golfo Reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.70

-23%

€0.92

Dalintis

Apie prekę

Naujas 4 Šakės, Golfo Kamuolys Pasiimti Įrankį Kamuolį Pasiimti Retriveris Grabber Letena Gyvis Įrankis Lazda su šlapia Danga Profesionalus Golfo Reikmenys

Aprašymas:

Produkto: Mini golfo kamuoliukų surinkėjas

Medžiaga: plastikas + šešiakampėmis šilko

Naudojimas: Naudoti šį produktą šešiakampėmis šilko sriegis jungtis ir įsukite jį tiesiai į skylutę už važiuojant šlapia danga.Jis gali būti pašalintas pasuko priešinga kryptimi.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Inžinerijos Plastiko + Savarankiškai sriegių Sriegimo

Bendras Ilgis: Apytiksl. 6cm/ 2.36"

Savybės:

Šis produktas yra naudojamas, siekiant nustatyti rankena klubas.Ji nebūtinai turi būti surengti bet kuriuo metu.Šis produktas yra mažas dydis ir neturi įtakos push funkcija.Jis gali būti naudojamas tiesiogiai, kai kamuolys yra naudojamas.Jis turi gerą funkciją ir ilgaamžiškumą.Tai yra jūsų paskutinis šūvis.Ji yra geriausia priemonė Ryukyu.

Šis golfo kamuolys pasiimti įrankis leidžia golfas gauti kamuolys be lenkimo žemyn.

Mielas suprojektuoti keturi prongs, lengvai ir greitai pasiimti kamuolį su tikslumą.

Nereikia pasilenkti gauti jūsų kamuolys, bet daugiau.

Paprastas naudoti, tinka bet golfo lazda su šlapia danga.

Pakuotė:

1 x Golfo kamuoliukų Surinkėjas

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Taiji.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Taiji.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: grabber ranka, albumas kolektorius, grabber įrankis, letena grabber, kameros lęšis dulkių pūstuvas, urin kolektorius, grabber ilgai, vielos darbo, brūkšninis kodas kolektorius, šiukšlių rinkėjas.

Charakteristikos

Modelio Numeris Golfo Kamuoliukų Surinkėjas
Tipas Golfo Kamuoliukų Surinkėjas
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija Golfo Kamuoliukų Surinkėjas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mini Žiedlapis Formos Šakės Golfo Kamuoliukų Surinkėjas Retriveris Grabber Letena Gyvis Įrankis, Profesionalus Golfo Reikmenys

Mini Žiedlapis Formos Šakės Golfo Kamuoliukų Surinkėjas Retriveris Grabber Letena Gyvis Įrankis, Profesionalus Golfo Reikmenys

Panašūs produktai: