Tabletes Atveju 7 Dienų Kelionės Tablečių Dėžutė Aliuminio Lydinio Kelionės Tabletes Turėtojas Vandeniui Anti Rust Organizatorius Nuimamas 25X185mm NS

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.55

-39%

€10.74

Dalintis

Apie prekę

Tabletes Atveju 7 Dienų Kelionės Tablečių Dėžutė Aliuminio Lydinio Kelionės Tabletes Turėtojas Vandeniui Anti Rust Organizatorius Nuimamas NShopping Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Ši piliulė atveju buvo visiškai 7 skyrių, kurie nuimamas ir reguliuojamas.

2. Raidės nuo SAULĖS, kad ŠEŠTADIENIS yra išraižytas ant paviršiaus 7 skyrių, tai reiškia, 7 dienas per savaitę.Tai padeda jums organizuoti tabletes ir be paini.

3. Kelionės tabletes atveju turi gerą plombavimas,kas skyriuje, guminis sandarinimo žiedas.Taigi, ši piliulė atveju turi gera apsauga nuo dulkių,atsparus vandeniui performance.Ji gali išlaikyti tabletes, sausas ir švarus,be defektų.Be to,jis yra bekvapis,saugus naudoti.

4. Pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos,tvirtas,lengvas,atsparus smūgiams ir apsaugos nuo rūdžių, patvarus naudoti.

5. Yra keychain dėl bžūp,jūs galite pakabinti jį į maišelį, arba paketų prižiūrėtojų raktinę, a žmogiškas ir jaukus dizainas, puiki žvejyba, žygiai, jodinėjimas, laipioti ir kelionės pirmosios pagalbos.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Dydis: 25*185mm

Spalva: kaip nuotraukoje parodyti

Komplektą Sudaro:

1 x tablečių laikymo dėžė(tabletes nėra komplekte)

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: ekoa tablečių dėžutė, tabletes tabletes, dėžutę, aliuminio namas, siauras tablečių dėžutė, 1 tablečių dėžutė, lixada tablečių dėžutė, aliuminio tabletes, tabletes, aliuminio korpuse, aliuminis atsparus vandeniui.

Charakteristikos

Modelio Numeris Tablečių Laikymo Dėžutė
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tabletes Atveju 7 Dienų Kelionės Tablečių Dėžutė Aliuminio Lydinio Kelionės Tabletes Turėtojas Vandeniui Anti Rust Organizatorius Nuimamas 25X185mm NS

Tabletes Atveju 7 Dienų Kelionės Tablečių Dėžutė Aliuminio Lydinio Kelionės Tabletes Turėtojas Vandeniui Anti Rust Organizatorius Nuimamas 25X185mm NS

Panašūs produktai: