Diamond Kryželiu Dramblys Nuotrauką kvadratiniu / Apvalus 5d "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos 3d Mozaikos Diamond Siuvinėjimo Meno Rinkinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.43

-48%

€10.45

Dalintis

Apie prekę

Kuo didesnis dydis, tuo geriau vizualinį efektą.Siūlau sudėtingos mozaikos vaizdus, kad didelių dydžių.

pastaba: Mūsų diamond nuotraukos neturi rėmo.B.Tai ne galutinis vaizdas, jūs turite padaryti patys.C.Prašome vaikai negalėtų ryti.D.Kiekviena diamond bus išsiųsta daugiau nei reikia 20-30%.aprašymas: Produkto Pavadinimas: MHD "PASIDARYK pats" diamond tapybos 1. Paskirtis: Namų, biuro, viešbučio, unikali dovana 2. Apie Pakete: 30x40cm paketą, 3 langelis. Giliai gręžimo plotas: 100% square & turas deimantų.Ji yra visiškai diamond siuvinėjimo 4. Priemonės: Taškas gręžimo rankena, kieto plastiko, pincetai, taškas gręžimo plokštelė.Atlikite veiksmus,: 1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį, kuris atitinka spausdinti plotas ant drobės. 2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku, kitaip cemento gali nukristi). 3. Naudoti raundo pabaigos klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn gauti papildomų cemento iš 4. Pertraukti dalinio kino ir klijuoti diamond drobės pagal atitinkamas skaičius 5. Jei klijuoti į neteisingą vietą, pašalinti neteisingai diamond 6. Po baigtas, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, išlaikyti juos gerai pritvirtinti Foto Tvarka: Mes galime padaryti deimantų už jus.Jei šabloną ir dydis neatitinka mūsų parduotuvė jums.Pasakykite man, kokios modelių ir dydžių norite, mes tinkinti už jus, ir duoti jums priimtiną kainą, sveiki atvykę!Apie Poveikis yra didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Kiekvienas deimantų dydis : 2.5x2.5mm.Jei nuotrauka yra sudėtingas, mažas dydis nebus labai geras!Jei jums reikia didelio dydžio paveikslėliai, susisiekite su mumis!Apie Mus Mūsų diamond tapybos pusgaminius, neturi būti kadro.Mes suteiksime diamond siuvinėjimo priemones dėl jūsų padaryti.Ir mes bus dedami 20% daugiau deimantų!Nors mūsų produktai yra ne pigiausias, bet kokybė mūsų prekių yra geriausias!Kai baigsite jį, galite siųsti nuotraukas iš savo paveikslų į mus, mes bus parodyti jį pirkėjų visame pasaulyje dėkingi!Atsiliepimai, Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive bet ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū!Skubus Pristatymas Dėmesio!mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.BŪKITE KANTRŪS!Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10-25 darbo dienas nuo pristatymo.Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes bus atsakyti per 12 valandų dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

Linkiu jums malonu apsipirkti, linkiu jums!

"PASIDARYK pats" deimantai iš Interneto išskirtinį tapybos, draugams ir artimiesiems išreikšti.Iš interneto Noras, akcija, rinkti .Sekite mano parduotuvėje.

MHD linkiu jums malonu apsipirkti, ačiū !

Žymos: diamond siuvinėjimo mozaika, mozaikos, freskos, stiklo mozaikos, freskos, diamond siuvinėjimo nuogas, estetinės sienos, ugnies darbai, stiklo sieniniai, krištolo stiklo mozaika, diamond dažai, HUMMINGBIRD.

Charakteristikos

Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Medžiaga Derva
Naudoti Paveikslai
Modelio Tipas Gyvūnų
Užpildykite srityje Pilnas
Stilius Pietryčių Azija
Įrankiai Taškas gręžimo rankena, kieto plastiko, pincetai, taškas gręžimo plokštelė
Forma Atskiras
Įklijavimo Srityje Pilnas
Prekės Pavadinimas MHD
Taikomas Vietos Miegamasis, svetainė, biuras, viešbutis, papuošalai
Numeracija MAA147
Spalvų skaičius 30-45
Rombo Formos Aikštė
Audinio Tipas Drobė
Diamond medžiaga Derva
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Rėmas No
Rombo formos - pasirinktinai 1-turas deimantai; 2-kvadratinės deimantai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Diamond Kryželiu Dramblys Nuotrauką kvadratiniu / Apvalus 5d

Diamond Kryželiu Dramblys Nuotrauką kvadratiniu / Apvalus 5d "Pasidaryk pats" Diamond Tapybos 3d Mozaikos Diamond Siuvinėjimo Meno Rinkinys

Panašūs produktai: