Nauja Išpardavimas
A-line Chalatas de mariage Rankovių Sexy Nėrinių Backless Vestuvių Suknelės vestido de noiva Nuimamas Sijonas Ilgą vakarinę suknelę Padidinti

A-line Chalatas de mariage Rankovių Sexy Nėrinių Backless Vestuvių Suknelės vestido de noiva Nuimamas Sijonas Ilgą vakarinę suknelę

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€138.93

-29%

€198.47

Dalintis

Apie prekę

moterų vasaros suknelės:ilgos suknelės vakare

suknelė šalis:ilgai prom dresses

Hi dear draugui,sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Jei turite kokių nors klausimų,tiesiog būti laisvai pasakyti.

I\'m waiting for you.

Nice day.

Prašome pateikti imtuvas\ \ 's CPF NE, kai jūs pateikiate užsakymą, jei jūsų pristatymo adresas yra Brazilijoje .Brazilija užsakymą bus turėti arba grąžinti sklypas be jo.

Kaip rusų , plz patvirtinkite, kad teisinga visą vardą, kai jūs įtraukėte krovinio pavadinimas.Pristatymo darbuotojų reikia užtikrinti sėkmingą pristatymą.

Be to, klientai turėtų mokėti muitų mokestis, jei yra mokestis, mokestis .Taip pat plz don\ \ 't nerimauti, mes stengiamės, kad laivas su mažesniu deklaruota vertė!Bet ji vis dar egzistuoja.

Visi mūsų suknelė gali būti laisvai pritaikyti , taip .kai jums pateikti užsakymo, prašome siųsti savo, išsamiai dydžių mums Taiji.lt pranešimą , mes stengiamės, kad suknelė daugiau įrengti.

Jei jums reikia skubiai,susisiekite su manimi, kai jūs jį užsisakyti .Tikiuosi, kad aš gali padėti jums gauti jį laiko .

suknelė nuotraukas

1 .palikti pranešimą sąlygą: noriu užsakymą dydis ir spalva; pasakyti mums tikslią datą, jums reikia suknelė; turi kitų poreikių suknelė informacija

2. jei norite, kad pačios spalvos, kaip paveikslėlyje, taip pat prašome palikti pranešimą pasakyti.

3. Vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

4. Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.El. Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas.arba Prašome naudoti TradeManager susisiekti su manimi.

5.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.Prašome sekti vertinimo instrukcijas, ir įvertinti save atidžiai.

Matavimo Instrukcijas, kad Fit yra daug svarbesnis už vestuvinę suknelę, kaip ir įprastų drabužių.Atminkite, kad tinkama priemonė yra svarbi tinkamam custom-made procesą.Prašome spausti kiekvieną vaizdą ir gauti daugiau informacijos apie matavimo instrukcijos.

Jei norite, pagaminti pagal Užsakymą, dydis , prašome priemonė dydis

1. Pilna Krūtinė: _____CM. (Jūs\'d geriau įdėti į liemenėlę jums bus dėvėti per vestuves)

2. Juosmens: _____CM. (Tai yra mažiausias dalis jūsų juosmens)

3. Hip: _____CM. (Tai yra didžiausią dalį savo klubų, visoje hipbone)

4. Petys į petį: _____Cm

5. (Juosmens iki Kojų kulnų ) : ____cm

6. (Peties iki Juosmens): ____cm

7. (Peties, kad kojas į batus) : ____cm

8. (Peties iki Kojų, be batų) : ___cm

9. Suknelė color = ____( nuotraukos spalvų arba pasirinkti iš spalvų paletę )

ir pasakyk man atgal: užtrauktukas arba nėriniai-up uždaryti

Jei suknelė turi dirželį, ar rankovės,mes vis dar reikia kitų dydis:(jei jūs nežinote, kaip į priemonę, kreipkitės

(10)Armseye:_

(11)Peties, kad Krūtinė:__

(12)Bicepso:__

Spalvų Schema

Grąžinimo Politikos Dydis: Visus mūsų modeliai yra sukurta CAD,tada spausdinti,todėl mes don\ \ 't turi dydis problemų,kaip ilgai, kaip jūs vertinate save teisingai.Taigi, mes don\ \ 't priimti deklaraciją už bet kokio dydžio problema.Spalva: There\ \ 's nedidelį skirtumą tarp aprangos ir nuotraukos,taip pls leisti mažas skirtumas.Už Kokybę: Jei there\ \ 's, bet kokybės problema,kaip dėmes,skalda,mes priimame grąžinimo ir bus grąžinti visi pinigai.Su dauguma rimtas požiūris, kiekvienas iš mūsų suknelė įkūnija visų profesinių grupių kruopščių pastangų.Nuo šios suknelės yra ne bendras prekės ir kiekviena iš jų yra pritaikytą kliento poreikius, todėl mes neprisiimame jokių priežasčių grįžta išskyrus rimtų kokybės defektų, ir ne vieną, galite užsisakyti , ačiū už jūsų supratimą.Tačiau, atsižvelgiant į įvairius veiksnius, mes teikiame nemokamai visą gyvenimą paslaugų keičiant dydį ir informacijos, bet reikia klientui tenka ir atgal krovinių suknelė.Ačiū.

Žymos: bžūp mergina earflaps, komiksai kūdikių marškinėliai, atveju m5s šerlokas, juoda bambuko rūkas, baf 350x adometro, kabelį "nokia" 25 cm, kabelis audi averia, automobilių lipdukas blizga, bulto nešiojamas 15 6.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas aixiangsha
Traukinys Teismas Traukinys
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Audinio Tipas Tiulis
Vestidos vestido de festa longo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Tikrasis Vaizdai No
Medžiaga Acetatas
suknelė šalis elegantiškas vakaras chalatas de soiree
Apdaila Appliques
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Proga Oficialus Vakaras
Rankovės Stilius Reguliariai
vestidos de festa vestido longo Vakarinės Suknelės
vakare gown šalis suknelės
atsitiktinis suknelė oficialią suknelės
Built-in Liemenėlė Taip
vestidos de festa vestidos longos
vestido longo vestido de festa
Talėja Natūralus
Siluetas A-LINE
Modelio Numeris Vakaro Suknelės 2016
Iškirpte Scoop
vakarinę suknelę ilgą vakarinę suknelę
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

A-line Chalatas de mariage Rankovių Sexy Nėrinių Backless Vestuvių Suknelės vestido de noiva Nuimamas Sijonas Ilgą vakarinę suknelę

A-line Chalatas de mariage Rankovių Sexy Nėrinių Backless Vestuvių Suknelės vestido de noiva Nuimamas Sijonas Ilgą vakarinę suknelę

Panašūs produktai: