WiFi-IR Remote Controller Hub Tuya Smart Gyvenimo APP Kontrolės Oro Kondicionierius, TV Darbo su Alexa "Google" pradinis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.30

-49%

€18.59

Dalintis

Apie prekę

WiFi-IR Remote Controller Hub Tuya Smart Gyvenimo APP Kontrolės Oro Kondicionierius, TV Darbo su Alexa "Google" pradinis [APP Control]Kontrolės IR aparatai su Tuya Smart arba Smart Gyvenimą Programą bet kur bet kuriuo metu.Paversti savo pagrindiniu namų prietaisus į išmanieji įrenginiai ir padaryti gyvenimą protingiau ir patogiau.

[Suderinamumo]Palaiko beveik visus IR kontroliuojamas įrenginiai palaiko 38KHz dažnio signalo gyvenimą, įskaitant savo oro kondicionierius, TV, set top box, DVD, IR elektrinis užuolaidų ir daugiau.Su dideliais IR duomenų bazės.

[Voice Control], Suderinama su "Amazon", Alexa, Google Namų balso kontroliuoti savo TV, STB, Oro Kondicionierius ir Ventiliatoriai.Prietaisas palaiko tik 2.4 G WiFi.

[All in One]Įjungti visus IR nuotolinio valdikliai į vieną APP išmanusis telefonas/tabletę.Jūs niekada negali būti bothered trūksta nuotolinio valdymo pultelis, atsisveikinti į chaosą, ir palaikyti nerūpestingą gyvenimą!

[Super Size&Laiką]Super mini kūno, ir tai užima mažai vietos.Remia intelektinių scena valdymas, su laiko funkcija: galite nustatyti laikmatį, įjungti/išjungti jūsų IR elektronika.Išlaikyti ramybę.

Techniniai duomenys:

Maitinimo Įvestis: DC5V/1A

Diapazonas Apima: 360 laipsnių

Bevielio ryšio Standartas: WIFI 2.4 G 802.11 b/g/n

App Parama:Android 4.0/iOS 8.0 arba didesnis

Darbinė Temperatūra: -10 Celsijaus - 50 Celsijaus

Veikimo Drėgnumas: lygus arba mažesnis kaip 85%RH

spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

dydis: 89 * 25,5 mm

Pakuotės Turinys:

1* WiFi-IR Remote

1* Naudotojo Vadovas

1* USB Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: orvibo wifi ir nuotolinio valdymo, mijia ir nuotolinio wifi, tuya wifi nuotolinio valdymo modulis, nuotolinio valdymo užuolaidų tuya, wi-fi nuotolinio tuya, alexa tuya nuotolinio valdymo wifi, tuya ir spindulių nuotolinio valdymo pultelį, užrakto nuotolinio valdymo tuya, tuya universalus ir nuotolinio valdymo, wifi universalus nuotolinio valdymo pultelis tuya.

Charakteristikos

Dydis 89 * 25,5 mm
Diapazonas Apima 360 laipsnių
Medžiaga plastikiniai
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidžio Tinklo Standartas WIFI 2.4 G 802.11 b/g/n
Naudoti kaip apibūdinti
Paramos PROGRAMĄ Taip
Modelio Numeris WiFi-IR Remote
Įėjimo Galia DC5V/1A
Belaidis Ryšys WIFI
APP Parama Android 4.0/iOS 8.0 arba didesnis
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WiFi-IR Remote Controller Hub Tuya Smart Gyvenimo APP Kontrolės Oro Kondicionierius, TV Darbo su Alexa

WiFi-IR Remote Controller Hub Tuya Smart Gyvenimo APP Kontrolės Oro Kondicionierius, TV Darbo su Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai: