Universali Kuprinė Polyhedron Krūtinės Maišelį Įstrižainės Sunkiai Shell Vandeniui Funkcija Daypack

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.21

-14%

€19.07

Dalintis

Apie prekę

Polyhedron Apsaugos Struktūra: polyhedron dizainas su geometrinė struktūra, kraštai ir linijos yra ištempti ir kūginių, kad bendra forma sklandžiau.Vientisas apvalkalo struktūrą galima veiksmingai padidinti apsaugą ir atsparumą kilpos pečių maišą, jokių susidūrimų kasdieniam naudojimui.

USB Jungtis(Galia Banko Reikia): USB jungtis yra nustatyti pusėje, kryžiaus kūno kuprinė, parengti perdavimo mechanizmas tarp galios banko ir mobiliojo telefono.Ji gali įkrauti jūsų prietaisas, bet kada, bet kur.

Didelės Talpos: Pagrindinis krepšys saugojimo dizaino mutis sluoksnių pasiskirstymo poreikius saugojimo raktų, mobiliųjų telefonų, termosas puodelio ir pan., o taip pat gali būti dedamas į mažų notepad.Tuo pačiu metu, vidus-įrengtas dviejų skyrių, kuris teisingai interpretuoja sambūvio mada ir praktiškumas.

Ergonomiškas Dizainas: Šį krūtinės, pagalvė yra specialiai suprojektuoti pusėje anti-theft maišą, galite įdėti mobilųjį telefoną, asmens TAPATYBĖS kortelę ir kitus mažus daiktus, atidaryti ir uždaryti sklandžiai.Vidinį maišelį, kuris leidžia lengvai pasiekti dalykai ir daro jūsų kelionės patogiau.Kilpos kuprinė tinka kreivės kūno, ir yra įrengta patogi kišenė ant nugaros, kuri gali laikinai vietą sudėjus rankų.

Įvairūs Nešiojimo Būdais: Tai gali būti daypack naudojate dažniausiai.Platus viršų ir siauros apačioje išrado Triple-profiliniai petį konstrukcija leidžia jį gali pakelti didesnį svorį, o mažinant slėgį jūsų kaklo.Skiriasi nuo įprastinių kuprinės, tai polyhedron peties maišas įvairių nešiojimo būdais, jis yra tinkamas visoms progoms.Ir tai taip pat puiki dovana gimtadienio ar Kalėdų.

dydis:31 x 20CM

Medžiaga:PU

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Jojimo krūtinės krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: nagų šepetėliai patarimas, sudžou key chain, palapinė pop patvarus, dėklas veidrodis p20, dydis chrysocolla, palapinė, viryklė skyles, mystic key chain, nv350 durų guard, adata pėdsaką.

Charakteristikos

Išorinis NĖRA
Formos Atvartu
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Universalus
Pamušalas Poliesteris
Kietumas MINKŠTAS
Pagrindinė Medžiaga PU
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Lytis MOTERIS
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Rankenų/Dirželiai Vieną
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Pečių Maišą
Apdaila NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Universali Kuprinė Polyhedron Krūtinės Maišelį Įstrižainės Sunkiai Shell Vandeniui Funkcija Daypack

Universali Kuprinė Polyhedron Krūtinės Maišelį Įstrižainės Sunkiai Shell Vandeniui Funkcija Daypack

Panašūs produktai: