2020 Naujas 90cm Sporto Ledo Rankšluostį Daugkartinio naudojimo Quick-Dry Kietas Rankšluosčiai Fitneso, Jogos Lauko Sporto Butelis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.76

-30%

€1.10

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Produkto naudojimo core technologijos ir procesai, tik vandens, momentiniai kietas, greitas vėsinimas, jau seniai patyrė jausmą, šaltis, fizinis aušinimo, jokios taršos, energijos taupymas.Sklandžiai non-stick įstaiga, unikalus medaus-kaip 3D stereoskopinis tekstilės technologijos, aušinimo šilumos, o masažuojant kūną.Anti-bakterinių, anti-erkės, anti-UV (ultravioletinių spindulių), anti-static, pralaidžios orui ir greitai džiūstantys, ypač tinka lauko sporto, lauko, užsiima sportu, Miss valiklis, karščiavimas, kūno vėsinimo ir kiti personalo darbuotojai.Ji gali būti pakartotinai naudojamas.Visiems reikia karštą vasaros dieną ar per sportą

Savybės:

1.100% brand new ir aukštos kokybės.

2.Medžiaga: minkšta, lygi ir kvėpuojantis Softcool Ekstremalios.Džiūsta, minkštas ir nelašėtų vanduo.

3.Dydis: 90*30 cm, Puikiai ant kaklo kaip šalikas, ekrano užsklandą arba bandana ir jį galima sulankstyti į mažą, nešiojamas maišelis.

4.Lengvas ir nešiojamas: susilanksto į mažą paketą ir užima mažai vietos krepšyje, kurį paprasta nešiotis su savimi atsparus vandeniui dėklas.

5.Momentiniai aušinimas: aušinimas žemyn akimirksniu tiesiog mirkymo, gręžimo ir fotografuoja, ir trunka iki kelių valandų; išlaikyti galvą cool ir prakaitas, savo veidą be gauti pasibjaurėtinas.

6.Puikios Absorbcijos ir Vandens įgertis: aušinimo o sugeria prakaitą be lašančio vandens, tuo pačiu metu, ne nerimauti, drėkinimo savo drabužius.

7.Physycal reakcijos: aušinimo per išgarinti drėgmę, kuri yra ekologiška ir daugkartinio naudojimo ilgą išliekamąją vertę.

Taikoma Proga:

Už sportas ir pratimai: bėgimas, pėsčiųjų, kempingas, žygiai, turistinius, dviračių sportas, racing, boulingas, joga, golfas, sporto, apželdinimas, sodininkystė, vejos pjovimas, žvejyba, plaukimo, krepšinio, futbolo, regbio, futbolo, beisbolo, teniso, tinklinio, ledo ritulio, boksas, kelionės, alpinizmas, cheerleaders, sunkiosios atletikos, irklavimo, medžioklės, šaudymo, paplūdimyje ir t. t.

Fizinio gydymas: karščiavimas arba skausmas reljefo, heatstroke prevencijos, apsaugos nuo saulės.

Kasdieniame gyvenime: aušinimo o sugeria prakaitą, virtuvės darbuotojai, lauko darbuotojų, sporto entuziastai, mama su kūdikiu (aušinimo rankšluosčiu tarp mamos ir kūdikio daro stebuklus).

Techniniai duomenys:

Stilius:Sportas

Dydis: 30*90cm

Technics:Neaustinių

Spalva: Rožinė/Violetinė/mėlyna/Geltona/Rose red/Tamsiai mėlyna/Žalia/Raudona

Šiltas greitai:

Dėl vadovo matavimo ir fotografavimo, gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi dydžiu ir spalva.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotė:

1 x Aušinimo Rankšluostį

Žymos: trawel sporto rankšluostį, gatorade treniruotės rankšluostį, sporto rankšluostį, salspor, appliques rankšluostį, lol rankšluostį, jogos kilimėlis, karinės rankšluostį, šlapias sporto rankšluostį, treniruotės joga rankšluostį.

Charakteristikos

Stilius Paprastas
Absorbcija 5s-10s
Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Vienkartiniai No
Modelis Paprastas Dažyti
Funkcija Suslėgto
Tipas Sportas
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Modelio Numeris SH-C00290
Medžiaga Mikropluošto Audinys
svoris 0.08kg
Prekės Pavadinimas PlumHOME
Technics Neaustinių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujas 90cm Sporto Ledo Rankšluostį Daugkartinio naudojimo Quick-Dry Kietas Rankšluosčiai Fitneso, Jogos Lauko Sporto Butelis

2020 Naujas 90cm Sporto Ledo Rankšluostį Daugkartinio naudojimo Quick-Dry Kietas Rankšluosčiai Fitneso, Jogos Lauko Sporto Butelis

Panašūs produktai: