Atvirkštinio Apšvietimo Kanalas Raidžių Halo Šviečia, apšviestas Kanalo Laiškus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€62.94

Dalintis

Apie prekę

Atvirkštinio Apšvietimo Kanalas Raidžių Halo Šviečia, apšviestas Kanalo Laiškus

Specifikacija

Susiję Produktai

Pakavimo ir Vežimo

DUK: Kaip aš galiu įsigyti prisijungti iš jūsų svetainės ?Jūs galite siųsti užklausą mūsų saler laiškus ar pokalbių trademanager internete.Pateikti mums jūsų ženklas arba logotipas, jei jūs turite pilną piešimo(apie ženklas, spalva,dydis,montavimas); Jei dar neturite, mes recommand savo naudai, stiliaus ir suteikia jums kitokia informacija.Ką apie jūsų ženklas kainą?Mūsų ženklas yra individualus ir skirtingas medžiagas ir amatai, todėl kaina taip pat skiriasi.Tačiau mūsų kaina yra pagrįsta rinkos,ir mes pažadame jums bus gauti aukščiausios kokybės produktus.Susisiekite su mumis ir tyrimo metu,jūs žinote, kainą ir satisficated kaina.Kaip apmokėti ?Mes priimame Alipay, Paypal, Kreditinės Kortelės, T/T "Western Union" ir kitos lanksčios mokėjimo būdas.Aš esu labai susirūpinęs dėl produktų kokybės,galiu paimti mėginį iš savo įmonės ?Taip, mes galime atsiųsti pavyzdį, kad jūs, jei turite aiškų bendradarbiavimo ketinimo su SHOWLIT ir mes norėtume būti jūsų pasitikėjimą ir stabilus tiekėjas ateityje.Kaip ilgai pristatymo laikas?Tai priklauso nuo jūsų kiekį ir dydį, paprastai, 5-7working dienų.Mėginio tik 3 - 5 darbo dienas.Klientų Atsiliepimus KLAUSYTIS tikru BALSU IŠ MŪSŲ KLIENTAMS Pastabos: 1.Kaina ryšys yra tik viena raidė ar skaičius, tuo pačiu stiliumi, 12 cm aukščio,storis 4.5 cm.Bet kokie kiti reikalavimai,prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

2.Jei užsisakote daugiau nei 2 skaičiai arba raidės, mes atsiųsime jums transformatorius nemokamai.Bet jei tik, kad 1 numeris arba raidė, jums reikia nusipirkti transformatorius patys. 3. Visi mūsų produktai gali būti pritaikytas.Prašome leiskite mums žinoti, žemiau išsamią informaciją prieš pateikiant užsakymą.Ačiū. 1.ką skaičiai arba raidės, kad jūs norite padaryti? 2.koks storis, kad jūs norite? 3.kokio dydžio yra jūs norite?

Žymos: namo numerio lentelės, namo numeris, plokščių skaičius, NUMERIS, namas led skaičius, namo numeris lauko, durų lcd plokštė, 8 numeris, vario namo numeris, žalvario ženklas.

Charakteristikos

Modelio Numeris SLT-0451
Paviršiaus Apdaila Šlifuoto
Tipas Durų Plokštės
Durų Plokštės Tipas namo numeris
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Prekės Pavadinimas SHOWLIT

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Atvirkštinio Apšvietimo Kanalas Raidžių Halo Šviečia, apšviestas Kanalo Laiškus

Atvirkštinio Apšvietimo Kanalas Raidžių Halo Šviečia, apšviestas Kanalo Laiškus

Panašūs produktai: