Anti-stebėjimo Anti-šnipinėjimo GPS Rda Signalo Blokatorius Dėklas Atveju Maišelis Ragelis Funkcija Krepšys Mobilųjį Telefoną Privatumo Apsaugos ir

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.70

-39%

€4.49

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

100% Anti-stebėjimo Anti-šnipinėjimo GPS Rda Signalo Blokatorius Dėklas Atveju Maišelis Ragelis Funkcija Krepšys Mobilųjį Telefoną Privatumo Apsaugos ir

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Aukštos Kokybės ir Tobulo Dizaino - Ne tik signalas, ekranas Krepšys, taip pat gali būti naudojamas kaip piniginė, tuo pačiu metu. 7.7 x 3.8 x 0,4 cm / 19.5 x 9,5 x 1cm.Tinka Automobilio raktas FOB ir visų smartphonach per 5.8" sn.

Daugiafunkcis Signalo Blokavimo Dėklas - Anti-radiacija, anti-stebėjimo, anti-šnipinėjimo, GPS RDA signalo blokatorius, blokuoti automobilių raktų ŽIEDAI Signalas.Apsaugoti savo asmens TAPATYBĖS kortelė ir banko kortelė informaciją nuo vagystės.Taip pat gali pagal konkretaus gaminio dydis, naudojamas kaip apsaugoti maišą elektroninių produktų, tokių kaip GPS, transporto kelionės duomenų rašytuvas, mobile HDD.

Patogi ir kilnojamoji - Viduje sidabro kišenėje blokuoja signalus, ne juoda kišenės, galima naudoti kaip įprastą krepšį - modernus ir madingas dizainas tiktų įvairūs žmonės.

Ragelis Funkcija Bag - užkirsti Kelią spinduliuotė iš mobiliųjų telefonų daes kūno, mandagus atkirtis paskambinti į kelią erzinančius skambučius, nėra telefono skambučius trukdyti normaliam darbo grafikas.jeigu saugumo draudimas mobilųjį telefoną naudoti.

Geriausias Aptarnavimas ir Greitas Laivas - 100% pasitenkinimo garantuos, įvykdyti pagal amazon, greitas pristatymas.Gera dovana sau, savo šeimai ir jūsų draugams.

Vidinis sidabro sluoksnis blokuoja signalus:

Blokuoti Mobilųjį Telefoną Signalas - Jei nenorite atsiliepti telefonu, galite įdėti telefoną į maišelį, tada telefonas bus nutrauktas; šis krepšys taip pat galite blokuoti Mobilųjį Telefoną GPS Signalo išvengti sekimo, apsaugoti savo privatumą.

Apsaugo lusto technologija "smart-kortelėmis" nuo įsilaužėlių RFID skaitytuvai nuo 10 kHz-30 gHz.

Blokuoti Automobilio raktas FOB Signalas - Išlaikyti automobilio apsaugos sistema iš vis nulaužė.

Suderinama Dydis:

20cm(7.8")x10.5cm(4") Tinka Automobilio raktas FOB, Išmaniųjų Telefonų, kaip "Apple", "iPhone" 7, "iPhone" 7 Plius", "iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plius, iPhone 5/5s/5c, iPhone, SE; Samsung Galaxy S7/S7Edge, Galaxy S6/6 Kraštas, Galaxy S5, "Galaxy S4",

"Galaxy Note 5, 4 Pastaba 3 Pastaba; HTC, Vienas 2 (M8); Motorola Droid; LG Optimus ir Daugiau

Tik Vidinis sluoksnis blokuoja signalus!

Prašome įsitikinkite, kad jūsų elektroninis įtaisas, kuris yra įdėti į sidabro sluoksniu, ir sluoksnis yra uždarytas compeletly.

Spalva: Juoda

Medžiaga: audinys

Paketas Apima

1 xSignal Nepraleidžiantis krepšys

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: gps tracker, gps blokatorius automobiliai, mobilųjį telefoną signalo blokatorius apk, jammer gps blokatorius, gps blokatorius wifi, oda automobilių klavišą signalo blokatorius dėklas, drobė, mobiliojo telefono dėklas, gps blokatorius gsm, 5g mobilųjį telefoną signalo blokatorius dėklas, gps blokatorius usb.

Charakteristikos

Modelio Numeris krepšys
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas easysmx
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Anti-stebėjimo Anti-šnipinėjimo GPS Rda Signalo Blokatorius Dėklas Atveju Maišelis Ragelis Funkcija Krepšys Mobilųjį Telefoną Privatumo Apsaugos ir

Anti-stebėjimo Anti-šnipinėjimo GPS Rda Signalo Blokatorius Dėklas Atveju Maišelis Ragelis Funkcija Krepšys Mobilųjį Telefoną Privatumo Apsaugos ir

Panašūs produktai: