2019 NAUJOS kartos Nėrinių Sienos Kabo Veidrodis Art Deco Rankų Medvilnės Virvė aplink Veidrodį už Kambarį Sodo Puošmena

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.92

-28%

€27.67

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagų: Medvilnės ir veidrodis.Veidrodis su sunburst formos medvilniniai, be nuostolių, naudingumas ir grožis.Tai puiki dovana jūsų bohemijos draugais.PASTABA:yra apsauginė plėvelė ant veidrodžio paviršiaus, prašome ašara jį prieš naudojimą, kad būtų užtikrintas jos didelės raiškos.

2、Spalvingas Minimalistinis Dizainas: Unikalaus artistiškumo, macrame veidrodis yra puikus būdas įtraukti vertikalioje erdvėje!Geometrinis macrame veidrodis atkreipti akis ir padaryti jūsų kambarį, elegantiškas.

3、Bohemijos Liaudies: raundo macrame sienos kabo veidrodis pridėti aspektą, vietos jūsų namuose.Jis atneš Bohemijos liaudies ir derliaus savo apdaila.Gali būti pateiktas vienas arba sukrauti su kitais, jis eina puikiai su pintais veidrodis.Tai puošnus sienos veidrodis puikus namų dekoro derliaus kaimiškas stilius.

4、Taikymo Sritį: boho veidrodis yra puikus dekoratyvinis sienos menas.Geriau Kabinti ir padėkite jį ant stalo.Įdėkite jį į savo kambarį, miegamojo, vonios kambario, vaikų darželio ir bet kuri kita vieta, jūs norite, kad stiprus vaizdas.

5、Dydis: Bendras skersmuo įskaitant pakraštyje yra 11.8 cm.

Savybės:

Aukštos kokybės Medžiaga: Medvilnė ir veidrodis.Veidrodis su sunburst formos medvilniniai, be nuostolių, naudingumas ir grožis.Tai puiki dovana jūsų bohemijos draugais.PASTABA:yra apsauginė plėvelė ant veidrodžio paviršiaus, prašome ašara jį prieš naudojimą, kad būtų užtikrintas jos didelės raiškos.

Puikus Minimalistinis Dizainas: Unikalaus artistiškumo, macrame veidrodis yra puikus būdas įtraukti vertikalioje erdvėje!Geometrinis macrame veidrodis atkreipti akis ir padaryti jūsų kambarį, elegantiškas.

Bohemijos Liaudies: raundo macrame sienos kabo veidrodis pridėti aspektą, vietos jūsų namuose.Jis atneš Bohemijos liaudies ir derliaus savo apdaila.Gali būti pateiktas vienas arba sukrauti su kitais, jis eina puikiai su pintais veidrodis.Tai puošnus sienos veidrodis puikus namų dekoro derliaus kaimiškas stilius.

Taikymo Sritis: boho veidrodis yra puikus dekoratyvinis sienos menas.Geriau Kabinti ir padėkite jį ant stalo.Įdėkite jį į savo kambarį, miegamojo, vonios kambario, vaikų darželio ir bet kuri kita vieta, jūs norite, kad stiprus vaizdas.

Dydis: Bendras skersmuo įskaitant pakraštyje yra 11.8 cm.

Parametras:

Pavadinimas: Šiaurės Sienos montuojamas Veidrodis

Medžiaga: medvilnės virvė + stiklas

Dydis(apie): skersmuo: 30 cm/11.81 tam, veidrodis: 20cm/7.87 į

Sąrašas:

1*Šiaurės šalių sienos montuojamas veidrodis

Žymos: stendas sieninis veidrodis, ika sienos veidrodis, sodo srityje, varanda, namų veidrodis, ovalo formos veidrodžiai, sienų, gėlių lentynos stovas, liūtas gobelenas, sienų lipduko, vonios veidrodis.

Charakteristikos

Modelio Numeris Kabo Veidrodis
Medžiaga Kita
Drop laivyba Parama
Formos ROUND

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2019 NAUJOS kartos Nėrinių Sienos Kabo Veidrodis Art Deco Rankų Medvilnės Virvė aplink Veidrodį už Kambarį Sodo Puošmena

2019 NAUJOS kartos Nėrinių Sienos Kabo Veidrodis Art Deco Rankų Medvilnės Virvė aplink Veidrodį už Kambarį Sodo Puošmena

Panašūs produktai: