4gb+64gb Tesla Stiliaus 2 DIN Universalus 12.2" PX6 Android 9.0 Automobilio Stereo Radijo DVD GPS Bluetooth 5.0 WIFI CarPlay ir "Android" Auto

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€458.80

-14%

€539.76

Dalintis

Apie prekę

4gb+64gb Tesla Stiliaus 2 DIN Universalus 12.2" PX6 Android 9.0 Automobilio Stereo Radijo DVD GPS Bluetooth 5.0 WIFI CarPlay ir "Android" Auto

Pastaba: prietaisas neturiu DVD/CD funkcija.

- 12.2 colių didelis ekranas suteiks jums įvairių vairavimo patirtį, ekraną galima pasukti aukštyn ir žemyn, kairėn ir dešinėn, kampas rotacija yra 100 laipsnių.Į vertikalus ekranas, navigacija režimu, jūs galite aiškiai nustatyti kelių, horizontaliuoju režimu vaizdo matote, bus didesnis ir labiau realistiškas.Į devie taip pat palaiko PIP funkcija, kuri gali būti žaidžiamas dviejų Programų patį vieną sąsają. - Balso Kontrolės Funkcija(paramos, rusijos, arabų, anglų, ispanų, vokiečių, prancūzų, portugalų, prancūzų, italų) Mūsų prietaisą naudojant "Bluetooth" Qualcomm BT5.0 Lustas(standartas), ją palaikyti tikslias balso kontrolės, daugiau nei 100 balsu užsakymai gali būti naudojamas.Balso kontrolė yra patogiau ir saugiau, jis bus automatiškai įjungti PROGRAMAS, po to, kai jums sakė, balso kontrolės, kad, pavyzdžiui, jeigu jums sakė, kad "atidaryti radiją", radiją bus įjungtas on.By beje, mes turime sąrašą balso kontrolės užsakymų vartotojo nuorodą, sveiki atvykę į prašyti daugiau balsu.

Neprivalomi duomenys:

- DVR: - Galinio vaizdo kamera: - Automobilių DAB laukelį:

- Built-in carPlay ir "android " auto":

Produkto nuotraukos:

Apmokėjimas:

1. Prašome naudoti Taiji.lt sąlyginio Deponavimo Paslaugas, kad jūsų mokėjimą.

2. Jei turite klausimų dėl konkrečių mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Importo Mokesčio:

1. Suma, kurią turite sumokėti mums apima tik prekės kaina ir pristatymo mokesčiai.

Mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčių, muitų, mokesčių, muitinės nedelsiant, ir kiti mokesčiai.

2. Mes ne atsakingi už bet kokius pirkėjų vietos importo mokesčių ar muitų nedelsiant.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Siuntos Dėmesį:

1. Mes pasirūpinsime, kad siunta per 3 -5 darbo dienų po to, kai mes patvirtinta mokėjimo.

2. Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti.

3. atokioje vietovėje mokestis.Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

4. Pristatymo laikas neapima savaitgaliais ir festivalis.

5. Prašome pateikti mums jūsų pilną pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą Taiji.lt.Pristatymas į Brazilija, prašome pranešti mums savo mokesčių ID numerį.

6. Sekimo numerį bus išsiųsta jums elektroniniu paštu, kai mes išsiųsti jūsų užsakymą.Jei yra bet koks delsimas, tai gali būti dėl blogų oro sąlygų arba pasirinktinį patikrinimą.Jei jūs vis dar negali gauti elementą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grįžti ir grąžinti:

1. Jei pastebėsite, kad jūsų produktas skiriasi nuo kad jums pateikti po produkto gavimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir prašymo grąžinimo ar keitimo.jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

5. Prašome grąžinti produktą su visos originalios dalys ir priedai.

6. Prašome grąžinti varžtus viršuje mašina, kad būtų išvengta judėjimo žalą.Jei bet kokią žalą produktas sukelia transportas, pirkėjas yra atsakingas už remonto išlaidas.

7. Prašome don ' t laivą iš per DHL, EMS, ar FedEX, tiesiog pasirinkti pigiausias vieno, kaip savo šalies postą.

Guarntee:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: radijo tesla universalios, ekranas tesla, "android" px6 universalios, 1 din px6, dvigubo din px6, 2 din px6, radijo tesla stilius, tesla stiliaus "android" 2 din grotuvas, dasaita px6, dsp px6.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
RAM/ROM 4 GB, 64 GB
radijo, gps, wifi Built-in
TF/Micro SD Lizdas 0
Prekės Pavadinimas safetyleader
CPU PX6 Cotex A7+A53, 6-Core
Įtampa 12V
Specialios Funkcijos TV
Prekės Svoris 4.5kg
ROM 64G
Ekrano Dydis 12"
Galia 4*50w
Max Išorinė Atmintis 128G
Rezoliucija 1920*1080
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolės
RAM 4G
Sąsaja USB AUX
OSD Kalba lietuvių
Už Automobilio Modelį universalus automobilinis dvd grotuvas
Medžiagos Tipas ABS
operacinės sistemos Android 9.0
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Skaitmeninės Medijos Formatas mp4
Din Dvigubas Din
Lengva prisijungti Parama

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4gb+64gb Tesla Stiliaus 2 DIN Universalus 12.2

4gb+64gb Tesla Stiliaus 2 DIN Universalus 12.2" PX6 Android 9.0 Automobilio Stereo Radijo DVD GPS Bluetooth 5.0 WIFI CarPlay ir "Android" Auto

Panašūs produktai: