A6 Šeimai Visai Naujų 750w AC Servo Pavara MBDLN25SE Už CNC Pjovimo Mašina

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€315.55

Dalintis

Apie prekę

A6 Šeimai Visai Naujų 750w AC Servo Pavara MBDLN25SE Už CNC Pjovimo Mašina

1. šio servo diskas yra originalus ir visiškai naują. 2. jis tinka 100w, 200w, 400w ir 750w servo variklis. 3. už A6 šeimos, todėl galime pasiūlyti daug pajėgumų jums reikia, pavyzdžiui, 100w, 200w,400w, 750w, 1kw, 1,5 kw, 3kw ir t.t 4. daugelis kitų prekinių ženklų nėra, kaip Delta, Yaskawa Teco, Siemens, Fuji, "Mitsubishi" ir " Schnaider

Išsamios Nuotraukos

Programos

Servo variklis produktai yra plačiai naudojami staklės, tekstilės mašinos, mezgimo mašinos, banko prietaisai, mechaninė durų atidarymo įranga, šlavimo mašinos, pakavimo mašinos, mokymo priemonės, Klijavimo mašina, sveikatos priežiūros įranga, sandėlio automatizavimas, pramoniniai robotai, konvejerių juostos, kamera, automatinis fokusavimas, robotų transporto priemonės, saulės sekimo sistemos, metalo pjovimo ir metalo formavimo mašinos, antenos padėties, medienos apdirbimo, CNC, tekstilės gaminiai, spausdinimo presai, spausdintuvai, BANKOMATAS, siuvimo mašina, mašinos, rankos, tikslūs matavimo priemonės, medicinos įranga, liftas ir t.t.

Daugiausia Produktų

Mūsų pagrindiniai produktai yra šie: 1. Servo sistemos produktų, pavyzdžiui, servo variklis, servo variklis vairuotojas nuo "Siemens", "Panasonic", "Mitsubishi", " Delta, TECO, YASKAWA, Leadshine ir kt. 2. Linijinio judesio produktų, pavyzdžiui, linijinis vadovas, geležinkelių, linijinis kreipiamoji, kamuolys varžtą, linijinis modulis, vienos ašies robotas iš HIWIN, TBI, THK, ABBA, PMI, CPC ir kt. 3. Jutiklis produktus iš SERGA, OPTEX, OMRON, AUTONICS ir kt. 4. CNC pjovimo įrankiai iš SANDVIK, KENAMETAL, ISCAR, "Kyocera", " SUMITOMO, Deimantų ir kt. 5. Dažnio keitiklis, PLC, temperatūros reguliatorius, oro baliono, skaitmeninio valdymo sistemos, planetų pavarų dėžė, žingsninių variklių, ašinis variklis, stebulės variklis ir kt.Mūsų Paslaugos: 1. Gavusi Tyrimų arba bet kokius kitus pranešimus iš savo klientų, mes jums atsakyti per labai trumpą laiką.Mes on-line klientams už labai ilgą laiką, kiekvieną dieną; 2. Mes tiekiame mūsų klientams ne tik standartinius modelius, bet taip pat pritaikyti produktai; 3. Gavęs mokėjimą, mes pristatysime variklių gerai ir tinkamai pakuotės po trumpo pristatymo laikotarpis.Mes jums tiekimo būtinas technines konsultacijas, jei reikalaujama; 4. Mes pažadame, kad suteikti visiems savo klientams puikus paslaugas po pardavimo,.

Susiję Produktai

Kaip vieną iš labiausiai profesionalių, planetų pavarų dėžė gamyba Kinijoje, Hongjun Mokslo ir Technologijų Co.Ltd.buvo specializuojasi šioje srityje daugiau nei 10 metų.Mūsų gamykloje, kuri turi labai įrodyta, technika, gamyba, planetų pavarų dėžė, yra gana stiprus, mokslinių tyrimų ir plėtros galimybes.Kadangi mūsų dešimtmečius darbščių, šiandien mes sukūrėme ilgalaikius verslo santykius su daugelio klientų iš viso pasaulio.Europoje, mūsų reduktoriai yra plačiai naudojamos vietoj garsaus prekės ženklo tikslumo, planetų pavarų dėžė, tokių kaip NEUGART, kurti naujas cnc mašinos, mašinų, ginklų ir robotai, nes mūsų gera kokybė ir kaina

Žymos: asinchroninio variklio žaislas, kintamosios srovės pavara variklis, nuolatinė asinchroninis variklis, servo variklis cnc router, brushless dc motor, 220v variklis, sl dv280, 220v kintamosios srovės variklis, kintamosios srovės variklis, mikro servo pavaros.

Charakteristikos

Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas HONGJUN
Dažnis 50hz
Išėjimo Galia 0-240V
AC Įtampa 208-230 / 240 V
Apsaugoti Funkcija Drip-įrodymas
Tipas Asinchroninio Variklio
svoris 4kg
Etapas Trijų Fazių
įėjimo srovė 3.7 A/2.1
Modelio Numeris MBDLN25SE
Efektyvumas TY 3
Spalva Balta

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

A6 Šeimai Visai Naujų 750w AC Servo Pavara MBDLN25SE Už CNC Pjovimo Mašina

A6 Šeimai Visai Naujų 750w AC Servo Pavara MBDLN25SE Už CNC Pjovimo Mašina

Panašūs produktai: