Augalų Ponas Stiklo Purškimo Butelis, Maži Laistytuvas,Retro Patalpų Laistytuvas Aišku

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.24

-39%

€2.06

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Mažo Dydžio, su Didelės Talpos - pakankamai kambarinių augalų, pavyzdžiui, succulents ar žolės.Tai geriausia dovana augalų mylėtojas.

Multi-taikymo - Lengvas ir multi-funkcija, šis augalas ponas gali būti naudojami bendrai purškimo tiek vidaus, tiek ir lauko, sodo, generalinis valymas, ir daug daugiau kitų programų.

Medžiaga - aukščiausios siurblys pagamintas iš plastiko, o užkirsti kelią rūdžių, ir purškimo butelis, pagamintas iš sutirštės stiklo, ne lengvai neveikia.

Šiaurės Stilius - Tai mini slėgio laistytuvas stilius naujų mados , mini ir miela.Paprasta ir derliaus Šiaurės stilius puikiai tinka papuošti jūsų namuose ir sode.

Patogus, Elegantiškas Dizainas, Mažas slėgis laistytuvas su patogiu piršto turėtojas, tai patogiau purkšti augalus ir tokiu būdu.Ji taip pat gali būti kaip dekoracija, augalų ponas patalpų atrodo so cool sėdi ant savo augalų stovėti ar jūsų lentynoje.

Specifikacija:

Dydis: 8x9x16cm / 3.14x3.54x6.29inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Augalų Purškimo Butelis, Stiklo

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos: ponas augalų, gėlių ponas, Gali, mister vandens, nano spray, vidaus vandens gali, balti augalų ponas, aukso augalų ponas, augalų purškimo, veido ponas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Augalų Ponas Stiklo Purškimo Butelis, Maži Laistytuvas,Retro Patalpų Laistytuvas Aišku

Augalų Ponas Stiklo Purškimo Butelis, Maži Laistytuvas,Retro Patalpų Laistytuvas Aišku

Panašūs produktai: