Šunelis Vandens Butelis Finansuojančiojo Dubenį Nešiojamų Vandens, Maisto Butelis Augintiniai Lauko Kelionių Geriamojo Puodeliai Vandens Dubenėlį Šunims

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.57

-19%

€10.71

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

3 1. Dizainas: vandens butelis šunims sujungti šuo, vandens butelis, vandens dubenį ir maisto dubenėlį 3 į 1, kuris gali turėti 258 ml vandens ir 200 ml šunų maistas, pakankamai šunims gerti ir valgyti per pėsčiųjų ar keliaujant.

Du kartus nepralaidi vandeniui Dizainas: lock dizainas užtikrina vandens negali grįžti į kelią likusį vandenį į butelį nepatektų užterštas.Silikagelis sandarinimo žiedo viduje butelio kūną, padeda užtikrinti, kad nebūtų vandens nuotėkio, jums taip pat nereikės nerimauti apie tai, kaip savo kelionės paketą šlapias.

Saugiai ir patvarių Medžiagų: Nešiojamų šuns dubenėlį vandens butelis yra pagaminti iš aukštos kokybės ir PC ABS medžiagos.Ji taip pat yra patikima ir ilgaamžė, o tai, neapgadinta, net jei jūs lašas, tai netyčia.

Lengvas ir Nešiojamieji: Dydis: 7cm/2.75 W x 25,5 cm/10in H, kabinti virvę į viršų ir tinkamo dydžio butelį, kad būtų lengva atlikti arba įdėti į krepšį, puikiai tinka lauko ir kasdieniniam naudojimui.

Atnaujinimo Mygtuką ir LENGVA NAUDOTI: nereikia jokių išorinių dubenį suteikti jūsų augintinė gerti vandens nebėra.Palyginti su tradicinėmis elipsės formos mygtuką, sunku paspauskite.Mūsų atnaujinimo mygtuką, tik reikia stumdosi švelniai, paspauskite vandens butelis su viena ranka, tada vanduo tekės į dubenėlį.Tai taip paprasta.

Tipas: Pet puodelio vandens

Spalva: pilka/rožinė/žalia/mėlyna

Medžiaga: PC+ABS

Pakuotės Turinys:

1 * Pet puodelio vandens

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: šuo nešiojamų vandens, pet bottl, šuo moliūgas, šunų maisto, pet dubenį rock, pet dubenį 5, dubuo šuo, dubuo šunų maisto, byla naminių kelionės, šuo bottl.

Charakteristikos

Funkcija 1 Šuo Vandens Butelis
Spalva Pilka
2 funkcija Katė vandens butelis
3 funkcija Naminių Kelionės, Vandens Butelis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PCABS
Elemento Tipas Vandens Butelių
Tipas Pet puodelio vandens
Taikymo scenarijų vaikščioti, lauko, kelionės ir kt.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Šunelis Vandens Butelis Finansuojančiojo Dubenį Nešiojamų Vandens, Maisto Butelis Augintiniai Lauko Kelionių Geriamojo Puodeliai Vandens Dubenėlį Šunims

Šunelis Vandens Butelis Finansuojančiojo Dubenį Nešiojamų Vandens, Maisto Butelis Augintiniai Lauko Kelionių Geriamojo Puodeliai Vandens Dubenėlį Šunims

Panašūs produktai: