Naujas "Europa 2020" Arabų Vakarinę Suknelę Šifono Duobute Bžūp Rankovėmis Grakštus Appliques Undinė Ilgai Moterų Oficialią Suknelės Pritaikyti Skraiste

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€126.30

-10%

€140.34

Dalintis

Apie prekę

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ

Mes esame specializuota padaryti vestuvių suknelė, vakare suknelė ir priedai.Mūsų gamykla buvo įsteigta daug metų.Taigi, mes turime mūsų pačių, puikiai dirbti komandoje.

Mes turime dizaino elitas, profesionalūs modelio kūrėjai, dressmakers, seamstresses ir pirmos klasės įranga.I f pasirinkti mus, rasite mūsų produktai yra visiškai jūsų lūkesčius.

Sveiki atvykę į mūsų Taiji.lt Parduotuvė

Jei aš esu ne internete, tiesiog spustelėkite Kontaktų Dabar arba Siųsti , tada aš gausiu jūsų laišką.

Aš atsakyti į jūsų klausimus kuo greičiau.

Malonaus apsipirkimo!

Naujas "Europa 2020" Arabų Vakarinę Suknelę Šifono Duobute Bžūp Rankovėmis Grakštus Appliques Undinė Ilgai Moterų Oficialią Suknelės Pritaikyti Skraiste

Pastaba: pagal Užsakymą dydis yra nemokama.Jūs galite pranešti mums apie savo dydį, kad pranešimas.Jei galite pateikti užsakymą ,tada palikite mums žinutę savo užsakymą dydis ir spalva .Taigi, mes galime pamatyti, spalvos ir matavimai norite, kai mes gauti užsakymą.

Apie dydį,galite pasirinkti standartinio dydžio, iš mūsų svetainės,arba atsiųskite mums savo matavimais,jei norite suknelė pagal užsakymą, pagal savo dydį,prašome pateikti mums dydis taip:

1.krūtinė:=

2. Juosmens =

3. Klubų =

4. Viršutinės krūtinė =

5. Pagal biustas =

6. Įmova su Spenelių =

7. Reguliuojamo ilgio peties, kad krūtinė =

8. Peties iki juosmens =

9. Ilgis petys į petį =

10. Išorinis Kojos = (nuo juosmens iki grindų su savo vestuvių batai)

11. Petys į grindų = (nuo peties iki grindų su savo vestuvių batai)

12. Suknelė color =

Prašome pranešti mums, suknelė spalva, kai jūs pateikiate užsakymą,jei tu negali pasirinkti spalva,viena nuotrauka parodė, bus jūsų pasirinkimas,ačiū :)

Pastabos:

Priedas : suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, vestuvių šydas, pirštinės ir kt.originalo nuotrauką.

Spalva skirtumas: Kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ir LCD

Tikslumas: Siuvėjų, yra ne mašina, kad galime padaryti suknelė, 95%, kaip panašūs kaip pics

Apmokėjimas: Tik sumokėjus galime pradėti priėmimo suknelė

Matmenys: Prašome rasti vietos pritaikyti, siekiant padėti jums imtis matavimai

Gamybos laikas: Paprastai jis priima mus 15 darbo dienų) pateikti vieną suknelę

Skubėti tvarka: Mažiau nei 7 dienas, tada papildomų 20 USD už Rush mokestis

Plus size: Dydis per MUS, 20, tada papildomai 15 USD plius dydžio mokestis

MOQ: Tik vienas gabalas.

Pristatymo Būdus:

1. DHL: Maždaug 3-5 darbo dienas atvykti

2. EMS: Apie 8-12 dienų atvykti ( Jei į Rusiją, tai bus apie 20 dienų)

3. "FedEx": Apie 4-7 darbo dienas atvykti

4.Kinija Paštu, Oro Paštu, Aplink 27-60 dienų atvykti

Grąžinimo Politika:

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir patenkinamai išspręsti.

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.Visiems užsakymams, pateiktiems mūsų svetainėje turėtų Atitikti politika bet kokiomis sąlygomis.

1. Grįžti

--, Prašome maloniai susisiekite su mumis dėl grąžinimo po pirmojo per 48 valandas po gavimo elementą.Tada galite diskutuoti su mumis apie klausimus, turite. 90% laiko mes galėsime išspręsti problemą, suteikdama techninę paramą, kad jums nereikėtų siųsti nieko atgal.

--Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl suknelės, jums taip pat reikia mokėti 30% bendra tvarka, kaip papildyti atsargas mokestis.

--Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

- Tai yra reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

--Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo atsakomybė.

2. Mainai

Biržų leidžiama tik už prekes, kurios yra su defektais, neteisingai vežamas ar sugadintas gavusi.Visi elementai gali tik keistis vienodo kaina pakeitimas, atkreipkite dėmesį, kad mes išleis endoprotezų tik po savo pelną gavo.

3. Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir užsakovo, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai.Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.Tai yra, jei jums rasti suknelė netelpa gana gerai, pirmiausia galite kreiptis į vietos specialiai reguliavimui, kuris yra lengviau ir patogiau.Bet mes nesame atsakingi už išlaidas.

4. Procedūros Grąžinimo ir Gauti Grąžinamąją išmoką

--Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo nedelsiant pranešti klausimus, jums rasti.Kaip mes turime darbuotojams atlikti kokybės patikrinimas prieš kiekvienas daiktas ar suknelė pristatymas, dėl klausimų galite paminėti, turime jums pateikti įrodymų, pavyzdžiui, jums gali tekti pateikti nuotraukas rodyti klaidingą dydžio ar kokybės problemos.

--Mes jums grįžti pašto adresą.Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kuri suknelė grįžti nepranešus mums nėra grąžinami.

--Po grąžinama prekė pagal jus yra gautas, mes grąžinsime jums 3 iki 7 darbo dienų.Skubėti tvarka mokestis ir siuntimo išlaidų, galite sumokėti iki negrąžinamas.

Žymos: dmx juda galvos šalis, blizgesys sudėtinių lūpų, "iphone" x atvejais alesso, himalajų druskos lempa, l, blizgesys daugkartiniai vyno, pirštinės snieglenčių roxy, "gucci" heabsnds apsiuvai, blizgus vinilo baldai, "gucci" hat vyrų fedoras.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas GUBOCHIR
Iškirpte V-Kaklo
Talėja Natūralus
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Proga Oficialus Vakaras
Traukinys Teismas Traukinys
Audinio Tipas Šifono
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Stilius Bžūp Rankovėmis
Siluetas A-LINE
Apdaila Duobute
Mados Elementas Karoliukai
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Tikrasis Vaizdai Taip
Medžiaga Poliesteris
Built-in Liemenėlė Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas

Naujas "Europa 2020" Arabų Vakarinę Suknelę Šifono Duobute Bžūp Rankovėmis Grakštus Appliques Undinė Ilgai Moterų Oficialią Suknelės Pritaikyti Skraiste

Panašūs produktai: