Kenkėjų Kontrolierius Sode Vaikščioti Lentų Pelių Spąstai Namų Žiurkių Spąstus Pelės Kenkėjų Gyvūnų Pelių Graužikų Repeller

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.84

-8%

€2.02

Dalintis

Apie prekę

Medžiaga: "Chevron" valdyba

Spalva: balta

Dydis: 28 * 13.5 * 6 cm

Svoris: 250 g

Specifikacija:

Atnaujinta iš senosios versijos, kad buvo pagamintas iš polywood, ši nauja lenta pelių spąstai yra pagamintas iš natūralaus medžio, su dviejų sluoksnių PU danga geriau atsparumas vandeniui.

Kibirą spąstus naudoja netoksiškas, jaukas, pavyzdžiui, žemės riešutų sviestas.Tai ne nuodingas, netoksiškas ir neturi naudoti spyruoklinius mechanizmas, todėl jį saugu augintiniais ir vaikais.Šis projektas būtų išvengta pavojus gauti pirštu arba letena, sugautų arba išpirko.Užpildykite 1/3 kibirą su vandeniu, kad būtų mirtinas, jei pageidaujate, ar sugauti ir paleisti juos iš kibirą.SANTECHNIKOS NO-TOUCH " dizainas įsitikinkite, kad NĖRA NUODŲ, NE KRAUJO, NE ŽUDYTI.

Priešingai nei klijai, laiptai, snap spąstus ir visų kitų rūšių, kad sugauti tik vieną ar dvi peles, tai lentų pelių spąstai yra iš naujo automatiškai išlaikyti žūklės daugiau ir daugiau pelių.Siekiant geresnių rezultatų, patariama įdėti du spąstus, į kibirą.

Kompensuoti su bloko, medienos ir įdėta magnetas pateikti gaudyklė su atsparumo jėga ir daugkartinio naudojimo galimybes.Tai yra taip pat labai lengva valyti ir gaudyklė ir kibirą.

Produktų sąrašas: 1* pelės slenksčius

Kaip naudoti:

1 žingsnis. Imtis šios gaudyklės iš pakuotės ir rasti kibirą.

2 žingsnis. Pelės spąstus kibirą.

3 žingsnis. Rasti objektą, arba ilgą lazdą ir įdėti jį šalia kibiras, kad kelią pelių eiti į kibirą.

4 žingsnis. Pridėti šiek tiek žemės riešutų sviesto, grietinėlės arba kitų jaukus pabaigos lenta.

5 žingsnis. Pripildykite kibirą iki 1/3 būdų, kaip su vandeniu jei norite už spąstus būti mirtina.

6 žingsnis. Dabar Laukti...

Pastaba:

Krašto storis kibirą turėtų būti mažiau nei 0.35 cm.

Stora arba atlaisvinkite varžtą, esančios priešingoje pusėje nei magnetas pagal lentų pasiekti geresnių spąstais poveikį.

Ši gaudyklė turi galimybę būti mirtina arba ne mirtina, jei norite spąstus būti mirtinas užpildyti 1/3 kibirą su vandeniu.

Pele, šuolio aukštis apie 15inch,todėl kibiras turi būti didesnis nei 15inch.

Nuoroda masalas: grietinėlė, žemės riešutų sviestas.Prašome pabandyti kitas masalas, jei ne pelės ateiti, Jei jūsų masalas gali būti išteptas, prašome naudoti gumos juosta.

Nustatyti du spąstus, į kibirą net geriau spąstus rezultatus.

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių kiekviename kompiuteryje, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas

Žymos: pelės raton, "mac" mause, atveju magic mouse, 3d judesio jutiklis, g p, šviesos pelių, gyvų pelių spąstai, hp m281, apple mouse mac, call of duty pelės.

Charakteristikos

Kenkėjų Rūšis Pelių
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris HG18303A1
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kenkėjų Kontrolierius Sode Vaikščioti Lentų Pelių Spąstai Namų Žiurkių Spąstus Pelės Kenkėjų Gyvūnų Pelių Graužikų Repeller

Kenkėjų Kontrolierius Sode Vaikščioti Lentų Pelių Spąstai Namų Žiurkių Spąstus Pelės Kenkėjų Gyvūnų Pelių Graužikų Repeller

Panašūs produktai: