Nauja Išpardavimas
CA-288 Universal 26 iki 55 colių LED LCD TELEVIZORIUS apšvietimas vairuotojas valdybos TV stiprintuvas plokštė nuolatinės srovės valdybos aukštos įtampos valdyba Padidinti

CA-288 Universal 26 iki 55 colių LED LCD TELEVIZORIUS apšvietimas vairuotojas valdybos TV stiprintuvas plokštė nuolatinės srovės valdybos aukštos įtampos valdyba

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.52

-15%

€2.97

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Jei perkate didesnį kiekį, Prašome susisiekti su mumis

Paskirtis: for26Inch-55InchledTV stebėti įtampa yra exceeded100Vthe above165Vthe taip Įvesties įtampos diapazonas: 19-45V DCOutput įtampos diapazonas: 60-165V DC Išėjimo srovė:10MA-1000MACan, Prieš jums pirkti, jums reikia žinoti, kad taip svarbi informacija: darbinė įtampa šviesos juosta turi būti in60V-165Between savavališkai įtampos.Ne mažiau than60V, Jei mažiau than60VCan pasirinkti pirkti savo parduotuvę kitų prekių.Negali būti didesnis than165V, produkto dizaino riba darbinė įtampa sąlygos negali būti didesnis than165V, Daugiau kaip ši įtampa bus rodomas ekranas tamsus, arba mirksi žiburiai ir pan.Šis produktas yra tik nuolatinės srovės, ne nuolatinė įtampa, įtampos bus pagrįsta poreikių žibintai automatiškai reguliuoti įtampą į atitinkamą įtampą, todėl jums nereikia raizginys be apkrovos, kai išmatuota įtampa yra skaičius voltų.Atsižvelgiant į tai, daugelis pirkėjų perka keisti, ir reikia keisti parametrus mašina yra nežinoma, todėl šis teiginys: Mes parduodamas produkto kokybės, veiksmingumo ne problema, bet negali visiškai garantuoti, kad įsigytos prekės bus Galima sėkmingai dega faktus.Yra daug priežasčių, kurios gali sukelti ne rungtynės, įtampa, energijos tiekimo, prijungimo, struktūrą ir kt.gali sukelti nesutapimų.parduotų prekių mūsų parduotuvėje yra stabili ir patikima, gali sukelti daug priežasčių, kodėl blogai: Pirma, netinkamo veikimo, sukeltas trumpasis jungimas, Antra, nebuvo suteikti teisingą funkciją, pėdos įtampos arba signalas, šviesos słupowo poliškumas yra neteisingas; faktinių parametrų visiškai ne mano gaminio parametrai; (pvz.: šviesiai bar įtampa needs180VAbove nebus varomi...) Bendrieji parametrai:60V-160V 200MA @ 24VIN Problemos, su kuriomis gali susidurti su tinkamą apšvietimą:

1.Ryškumas yra ne pakankamai, ekranas yra gerokai tamsesnė nei originalus valdyba, šį kartą nuo dviejų aspektų, vienas, prie tamsos kojų po bando bando reguliuoti ryškumą, nuotolinio valdymo pultas gali būti išspręsta, jei ne išspręsti, išbandyti tikrąjį kojų, šiek Tiek įtampos, (Pastaba: aš products0VWhen ryškumą tamsiausias, tamsiausias, kai įtampa yra didelė. ) Jei įtampos diapazonas yra analoginės įtampos režimu is0V-5Vor0V 3.3 V, Jei įtampa buvo per didelė įtampa gali būti sumažintas, turi būti pakoreguota.ifPWMThe įtampos signalas yra stable3.3V, Šį kartą, jei perduotos ryškiausių arba neatitinka reikalavimų antroji programa turės įgyvendinti.Antra, reguliuoti valdybos varža, srovė didėja, reikalavimus.

Atsižvelgiant daugelis pirkėjų LED vairuotojas valdybos topologijos nesupranta, jo veikimo principas nesupranta tiesioginis rezultatas pasekmės gali būti netinkamai panaudota!Aš šiuo Sekretorius, dabartinis populiarus topologijos programa trumpa.Dažniausiai naudojamas topologijos yra trys: padidinti, spardytis, padidinti-pinigus.

1. Padidinti topologija reiškia padidinti tipo. (Vout) turi būti didesnė nei maitinimo įėjimo įtampa (Vin), ir šis santykis yra didesnis kaip 1: 1.5, tai yra, jei įtampa yra 12V, LED eilutę įtampa turi būti 18V arba daugiau, tada LED padidinti valdybos veiktų tinkamai, jei LED eilutę įtampa yra šiek tiek didesnis nei VIN arba VIN žemiau padėtis, kuri atsiranda tada, kai mašina yra power LED žibintai, vairuotojo valdybos jungiklis, tamsos ir pan.negali Pasekmes Kontrolės. 2.Padidinti programos privalumas-paprasta konstrukcija, didelio efektyvumo.Trūkumas yra, kad padidinti santykis yra ribotas, paprastai geriausia padidinti santykis 2-4 kartus.Daugiau nei 6 kartus, kai perjungimo nuostolis padidėjo, jungiklis prietaiso temperatūra pakilo, sistemos stabilumo gedimo.

2. Buck topologija reiškia, buck tipo. (Vout) turi būti mažesnis nei maitinimo įėjimo įtampa (VIN), tai yra: jei įtampa yra 12V, atsižvelgiant bar įtampa yra mažesnė nei 12V, yra 24VIN, kai nuolatinės srovės valdybos naudojant tokias programas reikia apkrovos įtampa bus mažesnė nei 24V, jei LED šviesos juosta, kai įtampa yra didesnė nei VIN negali ratai šviesos.Buck sistemos privalumas-paprasta konstrukcija, efektyvumas yra šiek tiek didesnis nei didinimo programa.Trūkumas yra tai, kad tik nedidelis skaičius serijos LED, kai galia yra per daug lygiagrečių grupių, kosmoso-constrained LED apšvietimo modulis PCB nepageidaujamų pėdsakų.

3.Boost-buck topologija reiškia iki-buck tipo.Žodžiu: Ši programa taip pat turi pakilti - buck funkcija.Pirmųjų dviejų rūšių programa jis turi.Tačiau trūkumas yra tai, kad efektyvumas yra mažas, netinka galia didesnė progoms.

Pramonės plačiausiai naudojamas Padidinti programa, Spardytis, sekė padidinti-buck mažesnių.

Dažniau LED driver valdyba programa veikia, pateikti jums, tikiuosi, jums pro suprasti, geriau ir tiksliau užbaigti operaciją. , & Lt;

Problemos, su kuriomis gali susidurti su tinkamą apšvietimą:

1. Ryškumas yra ne pakankamai, ekranas yra gerokai tamsesnė nei originalus valdyba, šį kartą nuo dviejų aspektų, vienas, prie tamsos kojų po bando bando reguliuoti ryškumą, nuotolinio valdymo pultas gali būti išspręsta, jei ne išspręsti, išbandyti tikrąjį kojų, šiek Tiek įtampos, (Pastaba: aš produktai, 0V, Kai ryškumą tamsiausias, tamsiausias, kai įtampa yra didelė. ) Jei įtampos diapazonas yra analoginės įtampos režimas yra 0V-5V arba 0V 3.3 V , Jei įtampa buvo didelė įtampa negali būti sumažintas turėtų būti pakoreguota.jei PWM įtampos signalas yra stabili 3.3 V , Šį kartą, jei perduotos ryškiausių arba neatitinka reikalavimų, jūs turite vykdyti antrą schemą.Antra, reguliuoti valdybos varža, srovė didėja, reikalavimus.

Žymos: lempa lauko saulės, v53 universalus lcd tv valdiklio tvarkyklę valdyba, invertuotąjį led, led saulės, tv vairuotojo lenta universalus lcd led valdiklis, vairuotojo led tv, lempos lcd monitorius, arduino tris, irf1405 originalas, universalus lvds lcd vairuotojo valdiklio plokštės.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris CA-288
Prekės Pavadinimas HAILANGNIAO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CA-288 Universal 26 iki 55 colių LED LCD TELEVIZORIUS apšvietimas vairuotojas valdybos TV stiprintuvas plokštė nuolatinės srovės valdybos aukštos įtampos valdyba

CA-288 Universal 26 iki 55 colių LED LCD TELEVIZORIUS apšvietimas vairuotojas valdybos TV stiprintuvas plokštė nuolatinės srovės valdybos aukštos įtampos valdyba

Panašūs produktai: