4-būdas Tinklo Jungiklio, Tomas Perdavimo Ethernet IP Relay protingo Namo Prieigos Kontrolės Nuotolinio valdymo pultelis Nedelsiant

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.49

-5%

€35.62

Dalintis

Apie prekę

modname=ckeditor

Pastaba: Šis produktas daugiausia naudojamas LAN tinkle.Nuotolinio valdymo išorinio tinklo turėtų įsigyti žemės riešutų kevalais, arba galite naudoti domeno vardą privalomos funkcijos.Mes teikiame kompiuterių kontrolę, ir mobiliojo app turi būti sukūrė pati.

Vienas: duomenų atsisiuntimo adresas:

MODBUS TCP bandymo programine įranga atsisiųsti: https://pan.baidu.com/s/16ByfH4mryFt8C32L_9Jrrw

Duomenų atsisiuntimo nuorodą: nuoroda: http://pan.baidu.com/s/1dD9Eef3 Slaptažodį: uh2w

Firmware nuorodą rugpjūčio 16, 2018 m.: https://pan.baidu.com/s/1KHtOnZZwn2trJVEjHpIJ3g Slaptažodį: 74bi

Tris: Produkto pristatymas

4-kanalų 10A relė reguliatorius su normaliai atviras ir paprastai uždarytas rezultatų. 4-būdas skaitmeninis įėjimas (sausas mazgas, įėjimas).Jis gali būti naudojamas protingo namo valdymo, ir gali būti naudojama nuotolinio valdymo elektriniai žibintai, varikliai, ir kita elektros įranga, mobiliaisiais telefonais arba kompiuteriais.Ji taip pat gali būti naudojami elektros energijos tiekimui aptikimo įrangos patalpa.Jis gali būti prijungtas prie žmogaus kūno infraraudonųjų spindulių jutiklis gali būti prijungtas prie mygtuką pereiti, ir prie jos galima prijungti dūmų signalo išvestis.Teikiame C++ kodo.Patikima tinklo ryšį, atjungti tinklo, maršrutizatorių iš naujo, patikimas atkūrimo tinklo jungtis, nuotolinio valdymo visoje vartai.Šis produktas yra maitinamas 5V ir maitinimas yra ne mažiau nei 2A.Šis produktas gali naudoti jungiklį skaidrus perdavimo funkciją (nustatyti vieną TCP serverio ir kitų, TCP klientas, galite realizuoti jungiklis skaidrus perdavimo funkcija, viena iš skaitmeninių įėjimų kontrolės relės išėjimo kitas parametras, ir atvirkščiai) ), jei norite naudoti šią funkciją, turite nurodyti (pranešimą atkreipkite dėmesį, ar Norite susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba atkreipia dėmesį).Pagal numatytuosius nustatymus, nėra jungiklis skaidrus perdavimo funkcija.

Keturi: gaminio parametrai

1. Maitinimo įtampa, 5V, ne mažiau kaip 1A srovės.

2. Bendrosios funkcijos relės yra 2KW, vardinės įtampos KINTAMOSIOS apkrovos yra 250V, ir srovė 10A.DC apkrovos yra įvertintas 30 V ir turi srovė 5A.

3. Darbinė temperatūra -40 - +80 laipsnių.

Penki: produkto savybės

1, parama, darbas, TCP serveris, TCP klientas, UDP režimu.

2, dirbti TCP serverio režimu, parama, 4 " kliento ryšius.

3, paramos MODBUS TCP protokolas, pagalba, konfigūracijos karalius.

4, parama internete atnaujinti procedūras, labai patogu klientams pritaikyti programos.

5, galima pritaikyti prietaiso pavadinimą, paramos Kinijos apibrėžimas, kai prietaisas yra daugiau, nėra įrašyti sudėtingą IP numeris.

6, galite tinkinti širdies paketinių laiko, patikimą tinklo atkūrimo.

7, gali dirbti jungiklis suma skaidrus perdavimo režimas.

Šeši: labai paprasta kontrolė instrukcijos

Siųsti on1 reiškia-atverti pirmosios relės, siuntimas off1 uždaryti pirmoji relė, ir antra, ketvirta kontrolės metodai yra tokie patys.Siųsti skaityti skaityti relės būseną, pvz., grįžęs relay1000, nurodydamas, kad pirmosios relės yra uždarytas, ir 2-4 relė atsijungia.Vėlavimo kontrolę, pavyzdžiui, siunčiant on1:02 reiškia, kad relė yra išleistas po 2 sekundžių siurbimo ir siuntimo on1:12 reiškia, kad relė yra išleistas praėjus 12 sekundžių siurbimo ir nedelsiant, iki 99 sekundžių.

Septyni: produkto naudojimas

Gali būti naudojamas prieigos kontrolės, valdymo kompiuterio atidaryti, nuotolinio valdymo pultas, elektros prietaisai, gali būti prijungtas prie dūmų išėjimo signalo, gali būti prijungtas prie žmogaus kūno infraraudonųjų spindulių galia, gali būti prijungtas prie klavišo jungiklis, galima jungti prie bet pasyvus perjungti įvesties, taip pat gali būti prijungtas prie aktyvaus perjungti įvesties ( Prijungtas prie 5V aktyvus jungiklis), gali būti kontroliuojami išorinio tinklo, ir gali būti nuotoliniu būdu kontroliuojamas mobilusis telefonas (mobiliojo telefono APP turėtų būti sukurta pati).

Aštuoni: produkto nuotrauką

Devynios: Apie laidų:

1, įėjimas: Jei norite prisijungti mygtukas jungiklis, dviejų laidų jungikliu, prijungtą prie IN1, kad IN4, kitų šalia 5V, jungiklis nuspaustas, galite nustatyti įvestis.

Dešimt: labai patogu nustatymo sąsaja

Teikiame C++ programa, VS2010 projektą, ši programinė įranga gali suprasti, nuotolinio valdymo pultas, nuotolinio valdymo pultas turi jungiasi domeno pavadinimą, kuris paprastai maršrutizatorius žurnalus apie žemės riešutų kevalais.Žemiau yra sąsają sąlyga.Pirminis kodas yra pateikiama toliau nurodyta sąveika.

Žymos: ethernet relė, garso valdymas amp remote control, preamp, skaitmeninės relės ip, relė ip 2, spdif nuotolinio valdymo apimtis, tomas nuotolinio valdymo, s52b, preamp xlr, relė ip raudona.

Charakteristikos

Tipas Oro Kondicionierių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4-būdas Tinklo Jungiklio, Tomas Perdavimo Ethernet IP Relay protingo Namo Prieigos Kontrolės Nuotolinio valdymo pultelis Nedelsiant

4-būdas Tinklo Jungiklio, Tomas Perdavimo Ethernet IP Relay protingo Namo Prieigos Kontrolės Nuotolinio valdymo pultelis Nedelsiant

Panašūs produktai: