Modernus nordic led stiklo kamuolys liustra kabo šviesos sieniniai šviestuvai pramoniniai lempos kabo lempa valgomasis rooom

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€109.61

-20%

€137.02

Dalintis

Apie prekę

Ačiū visiems už jūsų mieli draugai dėmesį ir meilę.Mes nuoširdžiai pasiūlyti jums geriausią ir už prieinamą kainą produktus ir paslaugas, ir tikiuosi, kad jus patenkintas ir laimingas apsipirkti internete patirtį.

Siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome skaityti ir suprasti mūsų gaminių pardavimo taisyklių atidžiai prieš perkant.Jei yra koks nors nežinomas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo bet kuriuo metu.Klientų aptarnavimas bus kantrūs ir jums atsakyti išsamiai.

Nuotraukos fotografavimas

Visas nuotraukas iš lempos ir žibintai, parduodami paimti natūra.Dėl įvairių veiksnių (pavyzdžiui, fotografijos įranga, technologijos, kampas, šviesos ir kompiuterio ekrano, kai spalvos skirtumai gali būti dėl.Sutikite, kad tėvai, kurie negali priimti spalvų skirtumas turėtų pirkti atsargiai.Prašome suprasti, kad toks ginčų negali būti panaudotas kaip priežastis, dėl prekės grąžinimo"

pristatymo laikas

Pirkėjui bus pristatyti prekes per 48 valandas po apmokėjimo.Ypatingomis aplinkybėmis (pvz., juridinių šventės / custom / hot-sale produktai iš pardavimo) sukels pavėluoto pristatymo.Todėl, prašome paprašyti, kad pirkėjas galėtų pasikonsultuoti su pardavimų personalas, mūsų gamykloje, jei yra bet kuris produktas, prieš fotografuodami, siekiant išvengti vėlavimo į jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū"

Pažeistas Išsiimti

Nors mūsų produkto pakuotės yra labai stiprus, dėl tolimojo gabenimo ir platinimo trečiajai šaliai, yra tam tikros rizikos.Tai neišvengiama, išspausti šviestuvai, ypač stiklo gaminiai " umbra.Jei lempos dangtelio ir reikmenys, yra sugadinta, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir pateikti foto sugadintos dalys.Mes atsiųsime jums atsargines dalis per kurjerį.

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes jums patenkinamus atsakymus į visus pagrįstų klausimų.Jei yra kokių nors problemų, mes vis tiek bus pasirengęs jas išspręsti.

Jei yra daugiau ramus, sąžiningas, tolerantiškas santykius tarp vienas kitą, mes turėtume galvoti apie tai skirtingos pozicijos ir manau, kad bet kokia problema bus išspręsta lengvai.

Krovinių aprašymas

Pirkėjas gali sumokėti iš anksto arba pristatymas.A: avanso mokėjimo pašto nustatyta, kad pirkėjas ir pardavėjas, ir pirkėjas apmoka pašto išlaidas į mūsų gamykloje pirmas, ir gamykla moka išreikšti bendrovės B. išmoka, mokama tiesiogiai pirkėjo express " kompanija, kai prekės pristatomos.

Mokėjimo būdas

primygtinai rekomenduojame Alipay spręsti.Saugus tikri.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay, galite susisiekti su mūsų banko pervedimas.

Transporto instrukcijos

Yra du būdai, kaip pristatyti prekes apskritai: logistikos ir greitas pristatymas

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigūs, ir trūkumas yra tai, kad laiką yra, šiek tiek lėtesnis ir jums turėtų imtis pristatymo metu krovinių kieme; po logistika prekių atvykti, jie kreipsis į juos informuoti.Prašome prašyti pirkėjo paprašyti pick-up adresas ir telefono numeris, o tada imtis gavėjo TAPATYBĖS kortelę pasiimti prekes.

B: privalumas, greitas pristatymas yra, kad susisiekimo greitis yra greitai ir pristatymas į duris.Trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Taigi, jei pristatymo neskubu, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.Pristatymo duris principu (pvz., pristatymo sritis)"

garantinis aptarnavimas

mūsų gamykloje pažadų: trys metų garantija.Nuo pirkimo datos, jei produktas turi elektros gedimo įprastomis naudojimo, ji gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinio), ir garantija taikoma tik pataisyti arba pakeisti sugedusias detales"

Garantija neteikiama:

A. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo ir netinkamo montavimo elektros energijos tiekimo;

B. žalos dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo.

C. žalą, neteisingai ar dėl neatsargumo, naudojant netinkamas detalės.

D. padarytos žalos kitų nelaimingų atsitikimų.

Lempos montavimas

Šiltas patarimai: žibintai ir žibintai-mūsų gamykloje yra pridedamas su galutinio produkto poveikis brėžiniai.Lempos priklauso elektros produktais.Siekiant užtikrinti saugumą, prašome pakviesti profesionalūs elektrikai vadovas montavimas, lempos ir žibintai!!!

Žymos: nešiojamas 24 30 rankovės, lapices vandens spalva, daugkartinio naudojimo molio derva, lapiki sofos oda, lapis briaunoti karoliukai, lapis, kad strazdanos, sidabro bodycon drss, led automobilio grotelių šviesos, paprasta moteris hodies.

Charakteristikos

Pagrindo Tipas E26
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris 2
Apdaila geležies
Sertifikavimo ce
Maitinimo Šaltinis AC
Lempų Gaubtų Spalvos raudona
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Yra Pritemdomi No
Šviesos šaltinių skaičius 1
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Garantija 1
Technics Gilding
Jungiklio Tipas Jutiklis
Vieta Salonas
Stilius Modernus
Įtampa 220V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Modernus nordic led stiklo kamuolys liustra kabo šviesos sieniniai šviestuvai pramoniniai lempos kabo lempa valgomasis rooom

Modernus nordic led stiklo kamuolys liustra kabo šviesos sieniniai šviestuvai pramoniniai lempos kabo lempa valgomasis rooom

Panašūs produktai: