2017 NAUJAS MOOER Ansamblis Karalienė Bosas, Choras pedalo Tiesa Apeiti statusas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€56.47

Dalintis

Apie prekę

Ansamblis Karalienė Mes visada laikyti tai galvoje --- poreikius Bass žaidėjų.Iš RŪKO, Thunderball iš Faras į Filtrą, Šlavėjas, šiais laikais, yra naujas pasirinkimas jūsų Paminą --- Ansamblis Karalienė, Bosas, Choras pedalą.Tonai:, suprojektuotas naudojant aukštos kokybės komponentus, Ansamblis Karalienė veikia gana gerai bass dalis.Stumti žemyn nagų, jūs gausite turtingą ir stereo Choras garso, kuris daro jūsų veiklos daugiau ryškus, su puikia atmosfera.Reguliavimas rankenos gali pakeisti efektas, garso , šiltas ir minkštas arba psichodelinio spalvingas.Geriausia dalis yra tai, kad jis galėtų išlaikyti jėgų originalaus garso, o gauti gražus efektas garso.Rankenos: TONAS Rankenėlė reguliuoja skirtingus tonus poveikį; LYGIS Rankena, reguliuojamas garsas Chorui poveikį; GYLIS Rankenėlę kontrolę gylis Choras poveikį; NORMĄ Rankenėlę pasirenka normos poveikis garso.Tiesa Apeiti: užtikrinti, kad būtų išlaikyta pirminė garso su Tiesa Apeiti statusą Elegantiškas: atlikite mini matmenys Mooer Micro Serijos sutaupyti daugiau vietos jūsų paminą daugiau pedalai.Specifikacija: Įėjimas: 1/4 "monofoninis jack (varža: 470K Omai) Išėjimo: 1/4 "monofoninis jack (varža: 100 Omų) Maitinimas: AC 9V adapteris DC (centras minus kištukas), MOOER MICRO GALIA yra rekomenduojama.Srovė: 110mA Matmenys: 93.5 mm (D) x 42mm (plotis) x 52mm (H) Svoris: 145g

1. Jūsų pinigai yra mokami Taiji.lt, po to, kai gausite prekes Taiji.lt duos pinigus į mūsų sąskaitą .Ir jei mes sutinkame, kad grąžinti pinigus, tai yra Taiji.lt duoti jums per.Taip, tai yra saugu DEPONAVIMO PASLAUGAS.

2. Jūs galite padaryti apmokėjimą už užsakymą Kreditine Kortele, Pinigų Booker, Money Gram, Banko T/T", "Western Union" ir kt.

1.Laivas laikas priklauso nuo pirkėjo muitinės procedūros, laiko ar kitų faktorių, pavyzdžiui, apie orą arba poziciją, tikslą.Jei jūs matėte paketo atvyko savo vietą, galite patikrinti su muitinės ar vietos post office, todėl jūs galite gauti prekes kuo greičiau.

2.Įprastas pristatymo laikas su įvairių express " kompanija.

EMS : pristatymo laikas 5-10 darbo dienų

Kinija paštu oro paštas :pristatymo laikas 15-45 darbo dienas

ePacket : pristatymo laikas 5-10 darbo dienų,laivo MUMS tik

Posti Suomija : pristatymo laiką 10-30 darbo dienų, laivas, rusijos Federacijos ir Baltarusijos tik.

Taiji.lt Standartinis pristatymas : pristatymo laikas 15-45 darbo dienas

Honkongas Po Oro Paštas : pristatymo laikas 15-45 darbo dienas

Bet kiti išreiškia norite , jūs galite susisiekti su mumis.

Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą visiems, kurie turi baigti sandorį ir palikti mums teigiamų atsiliepimų.

1.Jei jums patinka mūsų daiktų , prašome pateikti mums Penkių Žvaigždučių atsiliepimus, ir leisti kitiems patiks taip pat.

2. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei esate nepatenkinti su juo , prašome susisiekti su manimi pirma, o ne neigiamas grįžtamasis ryšys, ir tokiu būdu mes galime kovoti su juo veiksmingiau.

3. Mes bus suteikti penki pradėti atsiliepimus, kas malonu, pirkėjas taip pat.

4.Prašome parašyti man per "MANO PRANEŠIMAI" ar "Klausti Pardavėjo Klausimus", jei turite klausimų apie mūsų sąrašą arba jūsų pirkti.

Mūsų prekės pavadinimas yra YUEKO,kuri yra skirta gaminti produktus ir tembras aukštos kokybės.Jūsų parama yra svarbi motyvacijos mums skatinti produktus ir craftworks.

Sveiki atvykę į pateikė suggeations.Jei kyla kokių nors problemų ,prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes pasistengsime atsakyti jums tuo pirmą kartą ir padarysime viską, kad jūs patenkinti.Jei jus tenkina mūsų produktus,mes jums būti nuoširdžiai dėkingi, kad jums būtų palankus komentarą mums .

Žymos: mooer radaras, mooer pedalas, pedalas rowin, choras mooer, nedelsiant mini pedalą, choras pedalas, pjezo bass pedalas, bass pedalas, choras, bosas, choras.

Charakteristikos

Modelio Numeris ANSAMBLIS KARALIENĖ
Tipas Poveikis
Prekės Pavadinimas mooer

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2017 NAUJAS MOOER Ansamblis Karalienė Bosas, Choras pedalo Tiesa Apeiti statusas

2017 NAUJAS MOOER Ansamblis Karalienė Bosas, Choras pedalo Tiesa Apeiti statusas

Panašūs produktai: