5 vnt. /Nustatyti Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Silikono Apmokestinimo Atveju Apsaugos Atveju " Apple Airpods Pro Vandeniui ir atsparus smūgiams

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.02

-35%

€1.57

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Specialiųjų: Suteikia pilną apsaugą jūsų prietaise.Aukščiausios smūgį absorbuojančiu dizainas, apsaugoti savo ausinių korpusas iš nešvarus, guzas ir sunkiai, užkirsti kelią abrase.

Patvarus: Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medicininės kokybės silikono, minkštos tekstūros, ne deformuoti, ir siūlo puikus sukibimas.

Geras pasirinkimas: Mados, bet paprastas stilius tinka ir atitinka jūsų ausinės dėžutė puikiai.Itin plonas ir dažniausiai naudojamas saugus ir slim būdas atlikti savo prietaiso.

Medžiaga: Silikonas

Techniniai duomenys:

100%Kokybės Telefonas Padengti

Lengva naudoti

Spalva: kaip paveikslėlyje

Taikoma produktus: airpods pro

Pakuotė:

1* apsauginis dangtelis

1* karabinai

1* anti-prarasti lynas

1* sagties

1* ausinių maišelis

Žymos: airpod pro atvejais, g apple airpods atveju, airpod pro atveju, airpod atveju pro, airpodspro, airpods pro silicome atveju, visos airpod atveju, airpod 3 pro, kinijos ausinių rinkiniai, airpod atvejais, taip pat žinomas kaip.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Ausinių Priedai Rinkiniai
Prekės Pavadinimas SIFREE
Dropshipping,Didmeninė Prekyba Parama
Pakuotė Taip
Produkto Įtraukta 1 apsauginis dangtelis,karabinai,anti-lost virvę,sklendė,ausinių maišelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5 vnt. /Nustatyti Belaidžio

5 vnt. /Nustatyti Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Silikono Apmokestinimo Atveju Apsaugos Atveju " Apple Airpods Pro Vandeniui ir atsparus smūgiams

Panašūs produktai: