Qili Geriausios Kokybės Medienos Šepetys Arklio Šerių Plaukų Įkrovos Priežiūros Švarus Ilga Rankena Automobilių Vechile Valymo Priemonė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.73

-4%

€1.82

Dalintis

Apie prekę

Qili Geriausios Kokybės Teptuku Arklio Šerių Plaukų Įkrovos Priežiūros Švarus Ilgai

Tvarkyti Automobilio Vechile Valymo Priemonė

Pastaba:

1 .Savo užsakymą gali būti tiekiama su Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.nėra sekimo informaciją, jei tai yra iš kinijos , ir jai reikia daugiau laiko, nei kinija paštu .Jei negalite priimti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.jokių klausimų, galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, pirma ,Joks Ginčas, leidžiama ne stebėjimo informaciją priežasties , tikiuosi, jūs galite suprasti, kad prieš pateikiant ,ačiū .

2.Jei esate iš rusijos Federacijos , prašome palikti pilnas pavadinimas: [Vardas/Vidurinis/Pavardė] kaip imtuvas pavadinimas.Kitaip , jūs negalite gauti savo daiktus, nes reglamento, savo papročius.

Tipas: Ilga Rankena Arklių Plaukų Šepetys

Pagrindinė Spalva: Juoda

Medžiaga: Arklio Plaukai + Medienos

Šepetėlių Ilgis: 6.5 cm (Vidut.)

Bendras Ilgis: 31.8 cm(Vidut.)

Bendros paskirties šepetį, valymo ir poliravimo

Medienos bazė, patogu laikyti ir dirbti su

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti nedidelis skirtumas dėl rankinis matavimas.

Atkreipkite dėmesį: Nes gamina neturės išplėstinė pranešimą apie pakeitimus produkto pakuotės,kilmės vietą, arba kai kurie priedai,mes negalime užtikrinti, kad klientai gautų prekės yra lygiai tas pats su parduotuvės nuotrauką, ir produkto apibūdinimas.Tačiau mes galime užtikrinti, kad produktai visi tą patį su geros kokybės rinkoje.Jei mes neleidžia atnaujinti nuotraukos ar informacijos, susijusios laiku, prašome padaryti geriau suprasti.Linkiu malonaus Apsipirkimo Sunshine!

1.Mes galime priimti visus rūšies mokėjimo.

2.Prašome patvirtinkite produktu ir pristatymo adresą.Ir prašome palikti mums pranešimą pasakyti, kiek naudos gali būti parašyti tinkamą apie produktus.

3.Mes organizuojame pristatymą po comfirmation dėl Taiji.lt.Prašome neklausti laivybos kai jūs įdėti tvarka.Labai ačiū!

4.Mes jus palikti pranešimą jums sekimo numerį, kai pavedimas išsiųsti.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą apie siuntimo.

1.Mes atsiųsime kad po Taiji.lt patvirtinta tvarka.Apie laivybos laikas,Paprastai Kalbant,3~5 dienas DHL/UPS pristatymo.7~10 dienų už EMS pristatymo.15~30 dienų HK Post Oro Paštu.

2.Atkreipkite dėmesį, kad jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje DHL, jums reikia atkreipti kitų 36usd nuotolinio siuntimo mokesčius.

3.Prašome palikite mums žinutę, pasakykite mums, užsakymo vertę, kurią galime rašyti ant pakuotės.Mes turime daug patirties muitinės formalumus.Prašome pranešti mums, ką yra geriausios kainos jums deklaruotos vertės paketą, taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių.Kaip žinome,Vengrija, rusijos Federacija ir TURKIJA turi griežtas importo politikos", todėl, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis, jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.Jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo).

1.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gaunate siuntinį, jei jūs gaunate sugedusį elementą.

2.Jei nesate patenkintas mūsų producs ir nori grįžti į jav, prašome padaryti contaction su mumis per 7 dienas po to, kai jūs gavau užsakymą.Ar mes ne padaryti pakeisti arba grąžinti pinigus.

3.Kai jūs grįžti produkto mums, prašome siųsti atgal su originalioje pakuotėje ir pateikti sekimo numerį .Ir jums reikia imtis atgal laivybos mokestis.Todėl būkite atidūs prieš užsakymą.

4.Mes grąžinsime, kai mes gavau atgal produkto.Jei norite pakeisti,jums bus atsakingas už nugaros, laivybos mokestis,ir mes mokestis, laivybos mokestis su jumis.

1.Mes tikrai appraciate savo anksti patvirtinimą, kai gavo užsakymą.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

1.Mūsų darbo laikas yra nuo 8:30 am - 23.00 val.

2.Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų ar problemų, kai mes ne online.Mes duosime jums atsakymą, kai mes gavome jūsų laišką.

3.Mes nuoširdžiai džiaugiuosi jūsų tyrimo bet kuriuo metu.

Žymos: variklis usb, blue max, vktech elektriniai valymo šepetys, elektros energijos valymo šepetys, ss rankena, medžiaga guma, automobilių stotis, 12V fotoaparatas, automobilių stiklo grandiklis, dscosmetic rankena.

Charakteristikos

Prekės Svoris 0.2kg
Elemento Ilgio 31.8cm
Elemento Plotis 2cm
Prekės Skersmuo 0cm
Specialios Funkcijos Šepetys
Elemento Aukštis 0cm
Elemento Tipas Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
Medžiagos Tipas Arklių Plaukų
Prekės Pavadinimas QILI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Qili Geriausios Kokybės Medienos Šepetys Arklio Šerių Plaukų Įkrovos Priežiūros Švarus Ilga Rankena Automobilių Vechile Valymo Priemonė

Qili Geriausios Kokybės Medienos Šepetys Arklio Šerių Plaukų Įkrovos Priežiūros Švarus Ilga Rankena Automobilių Vechile Valymo Priemonė

Panašūs produktai: