CSS Gėlių Vainikas Imituojamas Levandų Vainikas, Kaimiškas Stilius, Vestuvių, Durys, Įėjimo, Dekoratyvinis Vainikas, Langų Apdailos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.09

-13%

€12.76

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

Kaimiškas dirbtinis modeliavimas levandų vainikas, ryškus, natūralus, papuoštas su džiuto lankas.

Vainikas Skersmuo-ne didesnis kaip 36 cm.Elegantiškas ir ryškių spalvų, kad nesenstantis sezoninio namų dekoro.

Ne reikia išvalyti arba techninės priežiūros nereikia.Dirbtinių gėlių vainikas apima ultravioletinių spindulių apsaugą, siekiant išvengti išblukimo ir bus puikiai atrodys daugelį metų.

Rengia pothook arba lynų pakabinti jį ant nugaros, jums pakabinti ant durų, sienų, langų, fonas, kambarys, sodas ir kitos vietos.

Pridėti meno romantišką atmosferą jūsų vestuvių, sužadėtuvių, jubiliejų, švenčių, bažnyčia, kasdien, namų ir pan.

Aprašymas:

Dirbtinis Levandų Vainikas Rankų darbo, dėl šviesos wispy gamtos šakelė bazė su dirbtiniais levandų, Levandų žiedai, ir pumpurai yra ilgalaikiai minkšta ir lanksti, ir atrodo labai realus.

Puiki jūsų durų, per mantels, lango, ant sienos visiems savo pavasario ir vasaros dekoravimo.

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: plastiko gėlių

dydis: skersmuo-ne didesnis kaip 36 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Levandų vainikas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: išsaugoti maišelį doleris parduotuvėse, savanos karaliaus romantiška, išsaugoti gyvūnus xiaomi 4x, išsaugoti data vestuvių kaukė, savarin pelėsių thermomix, savanų žiemos vaiką, išsaugoti kasetės perjungimas, išsaugoti data magney tekstai, savana vandens stebėti.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CSS Gėlių Vainikas Imituojamas Levandų Vainikas, Kaimiškas Stilius, Vestuvių, Durys, Įėjimo, Dekoratyvinis Vainikas, Langų Apdailos

CSS Gėlių Vainikas Imituojamas Levandų Vainikas, Kaimiškas Stilius, Vestuvių, Durys, Įėjimo, Dekoratyvinis Vainikas, Langų Apdailos

Panašūs produktai: