Nauja Išpardavimas
(MW812) Prabangus Pritaikyti Super plonas ir švelnus grenadine skaidrus zentai kostiumas Vien nailono bodysuit Fetišas Zentai Dėvėti Padidinti

(MW812) Prabangus Pritaikyti Super plonas ir švelnus grenadine skaidrus zentai kostiumas Vien nailono bodysuit Fetišas Zentai Dėvėti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€61.11

-7%

€66.42

Dalintis

Apie prekę

Žodžiai prieš užsakymo

Šiame skyriuje yra Prabanga užsakymą zentai kostiumai, medžiaga yra visiškai kitoks, nei įprasta zentai medžiaga, m ost jų yra aukštos kokybės importuotos medžiagos .Visi prabanga užsakymą kostiumai yra super subtilus, išskirtinį apdailos, m e neturite standartinio dydžio prabangos užsakymą zentai, mes tik pritaikyti pagal išsamiai matavimus, todėl tai bus PUIKIAI įrengti jūsų kūno.Nagi give it a try, jums bus priklausomas nuo mūsų kostiumai.Visi kostiumai numatytasis besiūlių ne!

Po to, kai jums pateikti užsakymo, aš atsiųsime jums failas, kuris parodys, ką matavimai, mums reikia ir kaip matuoti savo kūno.

Aprašymas:

Apie medžiagą: Tai yra nauja medžiaga, super fine šilko imitacijos marlę, super minkštas ir švelnus, arčiau pėdkelnės, mažesnių akių audinio, lygesnė, elastingesnė.

Apie dydį .Mes turime išsamiai ACURATE matavimai savo kūną, plz don ' t ne padidinti arba nustatyti jokių duomenų, švino jūs negalite nusidėvėjimo arba raukšlių, plz atkreipkite dėmesį!!Plz susisiekite su manimi, jei norite tinkinti, aš jums pasakysiu, kaip išmatuoti savo kūno.

Apie kainą.Tai truely rankų su super nuostabi kokybe, jis tilptų jūsų kūno puikiai!Nuolaidos, plz atlikite parduotuvė skatinimo nuolaidų kuponą!

Apie nagrinėjimo laiką.Nes tai rankomis pagamintas pagal matmenis nepatinka gamykla, mes padaryti, kad nuo pirmojo iki paskutinio, plz turėti šiek tiek kantrybės.Pažadu, kad ji verta laukti.

Custom funkcijos Prabangių užsakymą kostiumai, plz patikrinti čia:

Mywayfashion Prabanga Pritaikyti Super plonas ir švelnus grenadine skaidrus zentai kostiumas Vien nailono bodysuit

Apie atsiliepimą.Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus už mane,taigi, prašome munificent palikti man postive atsiliepimus, jei jums patinka mano straipsniai ir malonu su mano paslaugų.Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, pasakykite man savo pasiūlymą, aš pabandyti mano geriausia tobulinti ir suteikti jums gerą sprendimą.Prašome suteikti man galimybę prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų pagalbą.

Žymos: vien zentai skaidrus, fetišas kostiumas, fetišas odiniai drabužiai, zentai vien vyrai, fetišas nailonas, abdl vystyklų, abdl romper, fetišas, pyragas pelės, vyrai zentai.

Charakteristikos

Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Nailonas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Unisex
Specialios Paskirties Kostiumai
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

(MW812) Prabangus Pritaikyti Super plonas ir švelnus grenadine skaidrus zentai kostiumas Vien nailono bodysuit Fetišas Zentai Dėvėti

(MW812) Prabangus Pritaikyti Super plonas ir švelnus grenadine skaidrus zentai kostiumas Vien nailono bodysuit Fetišas Zentai Dėvėti

Panašūs produktai: