Nauja Išpardavimas
CNC mechaninio apdirbimo aliuminio rėmas priedai Padidinti

CNC mechaninio apdirbimo aliuminio rėmas priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€332.16

Dalintis

Apie prekę

CNC mechaninio apdirbimo aliuminio rėmas priedai

Produkto Aprašymas

Mes esame profesionali gamykla, kuri specilized į individualų tikslumo OEM CNC mechaninio apdirbimo paslaugos, už metų Kinijoje, praėjo ISO9001:2008 sertifikatas, Daugiau nei 90% mūsų gaminiai yra eksportuoti į JAV, Kanada, JK, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir kitos Europos rinkoje.

1. individualų cnc metalo ir plastiko naudojami dalys

2.OEM/ODM paslaugos

3. aukšto tikslumo

4. visų rūšių metalo ir plastiko medžiagos

5. trumpas delviery laikas

Apdorojimas: CNC apdirbimo centras, frezavimo

modelis: OEM-CNC staklėmis

1. Visiškai Apdirbimo Paslaugas:

CNC mechaninio Apdirbimo, CNC frezavimo ir tekinimo dalys , CNC frezavimo dalys, CNC staklės, tekinimo dalys, šlifavimo dalys, štampavimo dalys, lenkimo, sriegikliai, surinkimo paslaugos.

2.Įvairių Apdirbimo Medžiagos:

nerūdijančio plieno, plieno lydinių ,žalvario, bronzos, vario, aliuminio, plastiko, arba kliento nurodyta.

3.Apdailos:

Anodavimas, Galvanizavimo, Poliravimas, Miltelinis Lakas, Blacken, Grūdinimas, Tapybą ir daug kitų gydymo dalių.

4.Kokybės Užtikrinimas :

IPQC tikrinti kiekvieną CNC staklėmis, dalys, per kiekvieną žingsnį; 100% patikra prieš siuntą staliuko, aukštis indikatorius, projektorius, matavimo mašinos, koordinačių matavimo mašinos(CMM), ect.

Bet diskvalifikacija bus atsakingas mums.

5. Privalumai: Non-standard/standartinis/OEM/ODM/vartotojo teikiamos paslaugos didelio tikslumo, paklaida gali būti ±0.002 mm Nr. MOQ, ne kiekis ribotas Greitai sukelti metu Gali susitikti DIN2768m/f,JIS,ASTM,AISI,BS,GB standartas

Mūsų produktai yra parduodami Kanados, jav, Europoje, Australijoje, apimantis 20 šalių.Dauguma mūsų klientų ir naudos iš mūsų OEM paslaugos.Mes turime papildomi CNC apdirbimo Centrų, CNC tekinimo staklės, CNC gręžimo staklės, CNC malti mašinos ir aukštos išsilavinusių inžinierių taip, kad mes galime patenkinti jūsų poreikius padaryti produktą pagal jūsų brėžinius ar pavyzdžius.

Pakavimas ir Pristatymas Pakavimo Detalę: Dėžės už išorinės pakuotės ir geležies padėklų už pakuotę arba pagal kliento nurodymus.Pristatymo Detalė: 35 dienų, bendrosios dalių arba kaip užsakovo pageidavimą.

Mūsų Paslaugos

Mes turime tvirtą departamente, kurios gali suteikti greitą\tiksli\ "vieno langelio" paslaugų plėtros ir projektavimo kai kurie koncepciniai gaminiai, taip pat pelėsių priėmimo\aparatūros ir plastikinių dalių priėmimo ir įvairių apdorojimo metodų, pvz., injekcijos\silk-screen\korozijos\galvanizavimo\graviravimas\oksidacijos gydymo\šepečiu\šlifavimas\poliravimas.

Produktų asortimentą : aukštos kokybės elektroninis produktas, automobilių dalys, medicinos prietaisų, namų apyvokos ir kt.

Privalumai:

1.3 D moldel dizainas nuo kliento reikalavimus.

2.Liejimo mašinos specifikacija tam tikrų plastiko ir pan.Mūsų produktai yra įvairių dulkių siurbliai,tiek metalo ir plastiko komponentais.Šie produktai yra plačiai prieinama pasaulinės klasės didelės įmonės.Mes turime laimėti puikią reputaciją tarp klientų.Mūsų bendrovė teikia duomenų tvarkymo arba tiria ir gamybos paslaugas.Mes esame labai domina naujų produktų, siekiant patenkinti rinkos poreikius.

3.specifikacijas apie srautas,medžiagos,radianas,ir t.t., mes gali tilpti visas norite.

Įmonės Informacija

1.Smart Tech buvo įtraukta 2006 metais , tapo viena iš pirmaujančių klientų įpurškimo molders mūsų regione.

2.Smart vykdė plėtrą, projektavimas ir gamyba, tikslių metalinių ir plastikinių detalių, ir specializuojasi siūlo visi aplink paslaugų klientų, tokių kaip dizainas ir fabricating įrankinis, įpurškimo ir dažymas.

3.Smart yra tarp jų R&D center", CNC apdirbimo centras, įrankiai, frezavimo, silkscreen, purškimo seminarai ir assembley linija .

Gaminti geba:

Mes turime puikių specialistų komanda ir undergratuates ir patyrusiems inžinieriams.R&D skyrius turi 3 ID, 6 MD, ir 50 inžinierių, departamentas formų gamybos, 120 profesinės pelėsių kūrėjai.

DUK

Žymos: oro pagalvės h1, bb8 lakštai, ap8263 cinkavimas, krepšys 201778, a60 žibintai, applicably, 7950 vandens, 900mhx mic, šviesos 7r 10.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CNC mechaninio apdirbimo aliuminio rėmas priedai

CNC mechaninio apdirbimo aliuminio rėmas priedai

Panašūs produktai: