Arklių Modernios Sienos Meno Gyvūnų Tapybos Drobės Ruda Aliejaus Tapybai Plakatai Kaimiški Miegamojo Kambarį " Office Namų Dekoro Nuotrauką

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.95

-30%

€5.65

Dalintis

Apie prekę

Puikus sienų apdailai ir Dovanos

• Tai grakštus drobė sienos menas, kuris prideda papildomų sluoksnių tekstūrą ir spalvą, kad jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis ar valgomojo ar biuro pasivaikščioti, kai jūsų namuose nuobodu, tuščia sienelės. • Kaip puiki dovana šeimos, draugai, meilužio, jis atstovauja savo nuoširdžiausią širdies.

Originalių Kūrinių

Tai originalus kūrinys, sudarytas pagal profesinių dizaineris.Ir tada spausdinti ultra high definition, kuri gali puikiai parodyti tendenciją ir elementus, šiuolaikinį meną ir perteikti desiger pažvelgti į grožio.

Aukštos Kokybės Drobė, Tapyba

• Aukštos Raiškos Paveikslų Nuotraukas. • Aukštos kokybės 330gms Storos drobės. • Atsparus vandeniui ir Drėgmei. • Šviesus ir Sočiųjų spalva su aiškiais kontūrais.

2 Funkcijos jūsų pasirinkimo

1 variantas: Drobė plakatą, tik nėra numatyta pagrindų. • Prašome kadrą ji stiklinėmis arba medinėmis ir pakabinti savo namuose, kaip sienų apdailai. • Yra 1" Ekstra Baltojo Kraštais iš 4 Pusių, Tai yra, Montavimo, Tapyba po to, kai Jūs Jį Gavo. • Roll Pack Mėgintuvėlyje.

2 variantas: Įrėminti, Paruošti Pakabinti • Vertus-ruožas kiekvienos grupės, drobė Spausdina ant kieto 1.2" storų medinių rėmų, užtikrinti kampai yra visiškai sulankstyti ir paslėpti. • Kiekvienos grupės, su kabliukais ir priedai, pasirengę pakabinti. • Kartoninėje Dėžutėje Supakuoti.

Pristatymas Instrukcija

- Prekės bus išsiųstos trunka 2-3 darbo dienas gavęs jūsų mokėjimą. - Tai užtruks 2-4 savaites atvyksta daugelyje šalių normaliai.Tai gali užtrukti daugiau dienų transporto dėl otherfactors, būkite kantrūs, atvykimo ir susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos metu, jei reikia. - Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra teisinga ir išsami, prieš užsakymą. - Aliepxress standartinis pristatymas yra mūsų numatytąjį paslaugų, Prašome susisiekti su mumis, Jei norite, kad greičiau laivybos paslaugos.

Paslaugos Detalės

- Garantija 100% pasitenkinimo.Jeigu turite kokių nors kokybės problemų arba negali gauti užsakymo, Prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu.Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas. - Atsakymo į pranešimus arba elektroninius laiškus 24h.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu., Dėl laiko skirtumo, Mes negali reaguoti į jūsų informacijos vienu metu.Mes siūlome atsakymą 24h. - Dropshipping yra sveikintina >Importo muitai, texes ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. - Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

Žymos: sodybos, namų dekoro shabby szyk, kaimiškas wed, abstraktusis menas, juoda balta, biuro dalykėlių žmonės, kaimiškas stilius, golden horse sienos menas, propaganda, karo žirgas sienos menas, troba ženklas, vyrai office dalykėlių.

Charakteristikos

Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dydis 2 Variantas 12x16 cm - 30x40 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Dalykai Gyvūnų
Tinka gyvenamasis kambarys, bedroomm, valgomojo, vonios, biuro, viešbučių, barų ir kt.
Dydis 3 Variantas 16x20 cm - 40x50 cm
Puiki dovana gimtadienis, vestuvės, valentino dienų, housewarming ar švenčių dienomis
Dydis 1 Variantas 8x12 cm - 21x30 cm
Medžiaga Drobė
Spalva ruda
Originalus Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Paramos Bazės Drobė
Dydis 4 Variantas 20x28 cm - 50x70 cm
Forma Vieną
Technics Purškiamojo Dažymo
Formos Vertikalus Stačiakampis
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Rėmas No
Tipas Drobė Spaudiniai
Modelio Numeris Rudos Spalvos Arklys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Arklių Modernios Sienos Meno Gyvūnų Tapybos Drobės Ruda Aliejaus Tapybai Plakatai Kaimiški Miegamojo Kambarį

Arklių Modernios Sienos Meno Gyvūnų Tapybos Drobės Ruda Aliejaus Tapybai Plakatai Kaimiški Miegamojo Kambarį " Office Namų Dekoro Nuotrauką

Panašūs produktai: