Nauja Išpardavimas
Stalas Vielos Organizatorius USB Įkroviklio Laido Laikiklį, Ausinių Kabelį Vijurkas Rašiklio Laikiklis Klipas 1000pcs/daug Padidinti

Stalas Vielos Organizatorius USB Įkroviklio Laido Laikiklį, Ausinių Kabelį Vijurkas Rašiklio Laikiklis Klipas 1000pcs/daug

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€88.05

Dalintis

Apie prekę

Savybės: -100% visiškai naujos ir aukštos kokybės Tipas:Kabelių Organizatorius-tvirtai už arba darbalaukyje, net ant fasadinės sienos -Multi-purpose laidu įrašai-Puikiai bet kokioje aplinkoje komplektą Sudaro: Kabelių Organizatorius

Pristatymas:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

2. Jei prekės bus išsiųstas DHL/FEDEX/UPS/EMS, paprastai ji trunka 3-7 darbo dienas, pristatymo priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Kartais DHL/FEDEX/UPS reikia atnaujinti sekimo numerį, pls wait1-2 darbo dienų po to, kai mes išsiųsti .

Jei vežamos per China Post / HongKong Post / Singapore Post.Dauguma straipsnių bus pristatytas 7 - 30 dienų .Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų prekės nėra pristatomos po 60 dienų .

3.Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kiekvieną elementą, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus.Mes tikriname enery elementą, kol mes paketą, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite fotografuoti ir siųsti mums padės išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

4. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitinės problemų savo šalyje , prieš pateikdami užsakymą , jūs turėtumėte žinoti.Mes neturime atsakingi už bet prarasti iš muitinės problemų savo papročius.

5. Produktų sudėtyje nėra realios sąskaitos faktūros, tik turi Išankstinę sąskaitą Faktūrą, jei reikia .

6. Pls pastaba mus, spalva , modelis .ect bet reikia dalykų, kol mes išsiųsti siuntinį , jei pirkėjas ne rašyti tuo metu , mes neatsakome už klaidą.

7. Mes paramos visame pasaulyje lašas laivybos ; jei jūsų šalies nėra Aiškaus Nemokamas Pristatymas srityje , pls susisiekti su mumis , mes suteiksime specialią kainą jums .

Atsiliepimai:

Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą apie mūsų, kaip jis bus mums praneša, kad gavote savo daiktus.Tiesiog užtrukti 1 minutę.Ačiū!

Klientų patenkinama, yra svarbiausia, Jei turite problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį ir suteikia mums galimybę pagrįstai ištaisyti per protingą laiką, bet jūsų rūpestis gali būti.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Mes dont suteikti jokių paslaugų kartą gauti ginčą, tiesiogiai, be jokių ryšių.Ačiū.

Žymos: avantree ausinės laikiklis, ausines dj turėtojas, ausines turėtojas susivėlęs, ausinių turėtojas dizainas, ausinių ilgio vielos laikiklis, ausines turėtojas nuostabus, doitop ausinių turėtojas, laikiklis mini ausines, moonbiffy ausinės laikiklis, k m ausinių turėtojas.

Charakteristikos

Medžiaga Silikono
Modelio Numeris Kabelių Organizatorius
Prekės Pavadinimas WOWGUARD
Formos ROUND
Dydis 2.8*1.6cm
Pakuotė No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Stalas Vielos Organizatorius USB Įkroviklio Laido Laikiklį, Ausinių Kabelį Vijurkas Rašiklio Laikiklis Klipas 1000pcs/daug

Stalas Vielos Organizatorius USB Įkroviklio Laido Laikiklį, Ausinių Kabelį Vijurkas Rašiklio Laikiklis Klipas 1000pcs/daug

Panašūs produktai: