Folija Baliono Numeris Balionas Latekso Balionas Mėlynas Labai Daug Balionas Kūdikio Dušas Šalis Vaikams Gimtadienio Apdailos Skaičius 2

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.91

-28%

€4.05

Dalintis

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

Daug balionu, kolonos, kartu su balionais ir lateksiniai balionai.

- Pripučiami, lengvai pakrauti ir iškrauti dujų.

Puikus būdas švęsti gimtadienį, baby shower, 100 dienų, šalių ir kt.

Gali būti šviesi apdaila visur, geek durų, ant abiejų pusių, raudonas kilimas, sodas, svogūnai girliandą, vidinės durys ir t.t.

numeris 2

Spalva: mėlyna

Medžiaga: aliuminio folija latekso

Bendras aukštis: apytiksl. 1 m / 39.4 cm

Numeris baliono aukštis: apytiksl. 32 cm

Crown Baliono Dydis: Apytiksl. 38 x 38 cm / 14.96 x 14.96 cm

Latekso balionas dydis: apie 10 cm

Pastaba:

1. Balionas tiekiamas plokšti ir ne pripūstos.

2. Atkreipkite dėmesį, kad jūs turite surinkti Balionas Nustatyti pagal save, įterptą paveikslėlį kuriame procedūra yra nuoroda.

Komplektą sudaro:

1 x numerį balionas

1 x karūna balionas

15 x lateksiniai balionai

2 x ilgi balionai (naudojamas susieti visi balionai kartu)

1 x lipdukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Taiji.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Taiji.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: labai daug kamuolių, didelis didelis balionas pav., didžiulis lauke balionai, kur numeris balionai, gigant skaičius balionai, numeris spalvos balionai, žalia daug balionų, skaičius didelis balionas, aišku, didžiuliai balionai, laimingas skaičius balionai.

Charakteristikos

Medžiaga Aliuminio Folija
Proga Motinos Diena
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Ballon
Modelio Numeris Balionas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Folija Baliono Numeris Balionas Latekso Balionas Mėlynas Labai Daug Balionas Kūdikio Dušas Šalis Vaikams Gimtadienio Apdailos Skaičius 2

Folija Baliono Numeris Balionas Latekso Balionas Mėlynas Labai Daug Balionas Kūdikio Dušas Šalis Vaikams Gimtadienio Apdailos Skaičius 2

Panašūs produktai: