Burbulas Kiss Elastinga Ruožas Sofa Padengti Kambarį Šiuolaikinė Spausdinta Užvalkalai, Namų Dekoro Kampe Atveju, Sofos 1/2/3/4 Seaters

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.79

-29%

€18.27

Dalintis

Apie prekę

Mes paprastai naudoti specialią eilutę, greitas pristatymas už ES rajone 7-15 dienų ,Rusija 10-20 dienų, Jungtinės amerikos valstijos 10-25 dienas, Pietryčių Azijoje 5-7 dienas, Izraelio 7-15 dienų, 15-35 dienų kitose šalyse.

Gamintojas: Kiss Burbulas Medžiaga: Poliesterio pluošto (poliesterio) Dydis: Ji tinka daugelio tipų sofos.Prašome priemonė prieš perkant.(Konversijos: 1 cm = 0. 393 colių, 1 colis=2,54 cm) Viena sofa-90-140cm Neto svoris: 0.6 kg Dvigulė sofa-145-185cm Neto svoris: 0.8 kg Trijų vietų sofa-190-230cm Neto svoris: 0.9 kg Keturvietė sofa-235-300cm Neto svoris: 1,0 kg

- Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš orderin - Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Dėkojame už jūsų prašome suprasti!

Rodyti išsamią inform

Gamybos procesas sofa apima yra griežtai ir kruopščiai, o aukštos kokybės žaliavos yra griežtai atrinkti mėgautis patogiai gyvenimo namuose.

diegimo veiksmus

Bauda kūrinys, apačioje elastinga konstrukcija, daugiau tinkami ir daugiau kompaktiškas, tvirtai nustatyti sofos.

Surinkimo laimės

- Didelio tankio audinys apsaugo jūsų sofa-nuo netikėtų dėmes. Ekrano spausdinimo technologija, naudojama stipri spalvos atsparumas. - Elastingas audinys lengva taikyti.

Priskirtus Klausimus

Q:Yra reali foto? A:Taip, mes galime suteikti jums su nuoroda, jei reikia.Q:Jei jums nepatinka tai, kaip grąžinti prekes? A:Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.Q:Kaip valyti sofos padengti? A:Sofa padengti gali būti mašina plauti arba ranka plauti.Skalbimo mašinų rekomenduojama.Q:Kaip išmatuoti sofos?A:tam yra specialus matavimo metodas, mūsų išsamią įvadas.Jei jūs nesuprantate, tai, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ir gali paaiškinti jums išsamiai.Q:Kas logistikos naudojamas pristatymo? A:Prekės vežamos pagal Taiji.lt Standartinis Pristatymas , Kinija Paštu, Oro Paštu , Taiji.lt Premium Pristatymas , ePacket , pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.Jei norite gauti elementą greičiau,susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: UPS , DHL , " Fedex , TNT , DEPX , AVS .Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.mes priimame grįžti ir grąžinti pinigus, jei prekė jokių problemų 1.Paslaugas teikiame paslaugas per 12hours,visi masažas bus atsakyta ne pirmą kartą.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu dėžutė masažas ar prekybininkas, vadybininkas 2.Šaudyti Produkto vaizdai yra 100% natūra fotografavimo,bet todėl, kad šviesos kampas ir kiti klausimai bus šiek tiek kitoks 3.Atsiliepimą palikite 4 ar 5 žvaigždučių,todėl mes žinome, jūs gavote savo užsakymą, ir yra laimingas su elementą.Mes bus daryti tą patį už jus.Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,prašome būtinai susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ar darbo ginčų,todėl mes galime išspręsti problemą į teigiamą pusę.Kaip jūs galite įsivaizduoti,kad jūsų gerų atsiliepimų yra gyvybiškai svarbi mūsų sėkmės.

Žymos: FORCHEER, dangtelis sofos, sėdynės kambarių, audinio sofos apmušalai, rinkinys apima gyvenimo, 3 vietų sofa padengti atveju, slipover, 3 vietų sofa, namų tekstilės sėdynės padengti, 4 vietų sofa, kupranugaris sofa dangtis.

Charakteristikos

Modelio Numeris CJ-005
2-jų vietų 145cm-185cm
Modelis SPAUSDINTI
1-Vietų 90cm-140cm
Medžiaga 100% Poliesteris
Gamyba Sofa Dangtis
Kilmės vieta Kinija
4-vietų 235cm-300cm
3-jų vietų 190cm-230cm
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Prekės Pavadinimas burbulas bučinys
Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 90cm-140cm 145cm-185cm 190cm-230cm 235cm-300cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Burbulas Kiss Elastinga Ruožas Sofa Padengti Kambarį Šiuolaikinė Spausdinta Užvalkalai, Namų Dekoro Kampe Atveju, Sofos 1/2/3/4 Seaters

Burbulas Kiss Elastinga Ruožas Sofa Padengti Kambarį Šiuolaikinė Spausdinta Užvalkalai, Namų Dekoro Kampe Atveju, Sofos 1/2/3/4 Seaters

Panašūs produktai: