K9 2-in-1 Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Termometras ir Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius " Office Hotel Mall Lauke/Patalpose

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.13

-50%

€18.27

Dalintis

Apie prekę

73517 Oximeter

K9 Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Termometras Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius, Viešbučio, Biuro, Vonios kambarys Laisvą Ranką Dezinfekavimo Mašina

k9 Tipas: Bruožai: 1. Kai matuojama kūno temperatūra viršija nustatytą signalo vertę, įrenginys bus išsiųsti žadintuvą priminti aplinkinių žmonių. 2. K9 naudoja šviesos jutiklį, tiksliai išmatuoti, greitai ir efektyviai, stipresnis aplinkos prisitaikyti. 3. 1000ml didelės talpos, dezinfekcijos gali veiksmingai slopina bakterijų, ir antibakterinis norma yra iki 99.9%.Ji gali veiksmingai apsaugoti sveikatos jums ir jūsų šeimai. 4. Yra dvi temperatūros galimi vienetai: celsijaus ir Farenheito laipsniais.Aprašymas: temperatūra, gali būti aptikta ištiestu delnu ranką prie temperatūros matavimo zondo ir skysčiui, ir automatinė skysčiui dezinfekuoti nereikia kreiptis į odą, kuris greitai ir efektyviai.Specifikacijos: Spalva: balta Medžiaga: plastikas Talpa: 1000ml Matavimo diapazonas: 0-50 (℃) Pakuotė: 1 * K9 Jutiklis Automatinis Dozatorius Infraraudonųjų spindulių Termometras 1 * Įkrovimo kabelis/įkrovimo vadovas 1 * Instrukcija 2 * Varžtai/Guminiai kištukai Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.K3 pro Tipas:

Savybės:

1. Tiksliai ir greitai, realaus laiko skaityti LCD ekranas: termometras naudojamas naujas lustas, stebėjimo laikas yra greičiau (500 ms), didelio tikslumo, tikslumo paklaida: ±0.2 (34~45°C);

2. Rankinis ne-susisiekite su savitarnos bandymas;

3. Lengva naudoti: nereikia turėti, gali būti pakabinama / dvipusė juosta / fiksuotas laikiklis;

4. Karščiavimo signalas ir aukštos temperatūros perspėjimas: su šviesos gedimo aptikimo, įspėjimo ir sutrikęs temperatūros įspėjimas;

Aprašymas:

Infraraudonųjų spindulių skaitmeninis kaktos termometras, tinka biurų pastatai, prekybos centrai, kavinės, apartamentai, viešbučiai, fabrikai, parkas įėjimai.

Techniniai duomenys:

Spalva:balta

Tipas: Sieniniai

Taikoma objektai: pramonės objekto, termometras

Matavimo diapazonas: nuo Ausies ir kaktos temperatūra: 32.0°C–42.9°C (89.6°F–109.2°F)

Matavimo tikslumas: 0.1°C /°F

Rezoliucija: 0.1

Dydis: 45 x 53 x 120 (mm)

Temperatūros matavimo diapazonas: Objekto temperatūra: 0°C–100°C (32°F–212°F)

Vaizdo režimas: skaitmeninis ekranas

Baterijos tipas: 2 x AAA tipo baterijos

Medžiaga: ABS

Reakcijos laikas: 1 sekundė

Pakuotė:

1 * Spalva dėžutę

1 * Audinio maišelis 1 * Kaktą ginklą K3 Tipas: Savybės:

1. Tikslūs matavimo: produktas priima optikos principu, matavimo tikslumas yra kontroliuojama ± 0.2 ℃, didelio tikslumo suteikia patikimų duomenų.

2. Automatinis indukcijos matavimo: produktas automatiškai palaiko indukcijos temperatūros matavimo, kuri gali matuoti žmogaus kūno temperatūrą vos 0.1 s.

3. Patogu skaityti: produktas priima skaitmeninis ekranas skaitymo režimas, ir apšvietimas dizainas.Ji taip pat remia ℃/℉ du temperatūros vienetų, o tai yra labai patogu.

4. Karščiavimo signalas ir aukštos temperatūros įspėjimas: produktas yra su šviesos gedimo aptikimo, įspėjimo ir temperatūros nenormalus įspėjimas, kuri yra patogi aptikti žmonių su karščiavimu.

5. Lengva naudoti: produktas neturi būti rankiniai, gali būti pakabinama, arba naudojamas su dvipuse juosta / tvirtinimo laikiklis.

Aprašymas:

Šis produktas ne tik palaiko sieniniai, bet taip pat pritaria, kad būti ant darbastalio.Jis tinka scenarijai, pavyzdžiui, biurų pastatuose, prekybos centruose, valgyklose, apartamentai, viešbučiai, fabrikai, ir parkas įėjimai.

Techniniai duomenys:

Spalva: balta+juoda

Matavimo atstumas: 5-10cm

Infraraudonųjų spindulių matavimo diapazonas: 0-50℃

Matavimo tikslumas: ±0.2℃

Reakcijos laikas: 0.5 S

Galia: 1W

Budėjimo laikas: apie vieną savaitę

Įkrovimo būdas: USB įkrovimą, arba baterijos,

Įėjimas: USB DC 5V

Montavimo būdas: nagų kablys, dvipuses lipnios, tvirtinimo laikiklis

Aplinkos temperatūra: 10℃~40℃ (rekomenduojama 15℃~35℃)

Displėjus: ℉ / ℃

Dydis: 170*115*140mm

Svoris: 350g

Pakuotė:

1*Infraraudonųjų spindulių termometras

1*USB įkrovimo kabelis

4*dvipusė juosta

2*tvirtinimo varžtas

1*Naudotojo Vadovas

Žymos: k9 pro, ne kontaktinę thermomet, skaitmeninis ir spindulių termometras sienos, lauko termometras, gyvsidabrio, k3 oukitel, thermomet, balionėlis k9, k3 kia, k9, k9 vienetas.

Charakteristikos

Ekrano Tipas Skaitmeninis
Naudojimas Kita
Maitinimo Tipas NĖRA
Maks. Matavimo Temperatūra 49°C & Pagal
Teorija Infraraudonųjų Spindulių Termometras
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris K9/K3/K3 pro/balta
Stilius Nuolatinis ir Sienos Kabo
Prekės Pavadinimas ACEHE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

K9 2-in-1 Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Termometras ir Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius

K9 2-in-1 Ne-susisiekite su Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Termometras ir Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius " Office Hotel Mall Lauke/Patalpose

Panašūs produktai: