OLED "iPhone" X XR XS 11pro LCD Ekrano Pakeitimas Ekranas "iphone" 11 lcd Touch Asamblėjos iphone 11pro max xsmax lcd

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€48.16

Dalintis

Apie prekę

Suderinama Modelis:

Aprašymas:

1.100% išbandytas prieš išsiuntimą ir dirba puikiai. 2.Remonto krekingo attered ekraną, taip pat išspręsti rodymo problemų,negyvų pikselių ir kitokios spalvos problemas. 3.Labai rekomenduojame profesionalų montavimą, "PASIDARYK pats" nėra lengva dirbti, atlikite kryptimi.Mes esame atsakingi už bet kokią žalą, gabenimo metu arba kokybės problema.Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis.

Įrengimas:

1. Prašome įsitikinkite, kad jums yra ypatinga remonto technikas, kitaip jums bus pertrauka produkto. 2. Prašome išbandyti jį įdėti flex, kad jūsų pagrindinėje plokštėje prieš įdiegimo, įsitikinkite, kad jums jaustis švelniai akimirksniu.Jei ne, bandyti dar kartą, ar kabelis bus prijungtas tinkamai ir bus ne darbo funkcijas.Jei jūs patenkinti kai kurių problemų, pavyzdžiui, negalima įjungti, touch nejautrus, flash, linijos ant ekrano ir t.t., prašome atlikite žemiau aprašytus veiksmus: 1. Prašome patikrinti, LCD, įsitikinkite, flex kabeliai yra geros būklės ir nėra jokių šiukšlių ant jungties. 2. Atjunkite ir vėl prijunkite flex kabeliai iš plokštės pusėje. 3. Tada Perkraukite: Laikykite mygtukai (Home, Iki apimtis, ir Power) mygtuką, kol telefonas jungiklį žemyn ir tuomet įjunkite vėl. 4. Įsitikinkite, programinė įranga, atnaujintas į naujausią versiją. 5. Prašome palikite telefoną vien tik vienos nakties ir pamatyti, jei problema išlieka ryte.Kartais yra statinis įdiegus, kad išnyks po tam tikro laiko.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Prieš įdiegimas: Prašome bandymo funkcionalumą pirmą kartą, prieš diegiant.Sausas bandymą reikia atlikti iki galo, kaip įdiegti pakeitimo dalis.Nesugebėjimas sausas bandymas prieš montavimas tušti visos garantijos.Būkite atsargūs:flex kabelis ekranas yra labai jautrus ir yra lengvai pažeidžiami.Elkitės atsargiai. 2. Ne instrukcijose yra numatyta šį įrašą.Tai nėra lengvas darbas tiems, kurie neturi patirties, ne visi.Prašome turi ieškoti vaizdo apie pakeis LCD iš Youtube, norėdami sužinoti, kaip tai padaryti. 3. Rekomenduojame Profesinių Įrengimas: Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.Mes negali būti laikoma atsakinga už bet kokią žalą jūsų mobilusis telefonas/mobilusis telefonas gali sukelti metu keičiasi atsarginės dalys.

DUK / vis dar kelia Nerimą Garantija?Q1:Kaip Jums kontroliuoti daiktų kokybės?Išbandytas puikiai vienas prieš pristatymas Q2:Ar jums išbandyti produktą prieš pristatymas?taip, tikrai ,Mes išbandyti produktą, 3 kartus Prieš pristatymas.Q3:Kai aš galiu gauti produktą? 15 dienų-60 dienų, Dopending į jūsų šalį.

Žymos: r iphone xs, "ekranas" iphone " x oled, oled lcd ekranas iphone x, ekranas iphone xs super oled", "iphone" x ef oled, iphone xs chistmas, iphone xs ekranas oled originalas, "iphone" xs "apple" oled, oem oled ekranas "iphone" xs, sunku oled iphone xs.

Charakteristikos

Modelio Numeris "Iphone" X XR XS 11 11Pro MAX lcd
Tipas Lcd ekranas
Prekės Būklė Naujas
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Medžiaga OLED
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone Xs Max
Ekrano Rezoliucija 1920x1080
LCD Kit Taip
Ekranas > 3"
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

OLED

OLED "iPhone" X XR XS 11pro LCD Ekrano Pakeitimas Ekranas "iphone" 11 lcd Touch Asamblėjos iphone 11pro max xsmax lcd

Panašūs produktai: