Sporto antkelius Kelio Palaikymo šokėjų Bendras Skausmo ir Žalos Išieškojimo 24BD

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.25

-34%

€6.44

Dalintis

Apie prekę

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

1.FENOMENALUS APSAUGA: Kelio įtvaras taikomas pastovus spaudimas skersai jūsų kelio sąnario.Siūlo optimalų raumenų parama tarp treniruotes ir per atsitiktinis kasdieninę veiklą.Su mūsų rankovėmis, jums gali susidoroti su bet kokia veikla gyvenime suskumba savo kelią, užtikrinant, jūs žingsnis į priekį traumų prevencijai!

2.STUMTI SAVE Į RIBA!: Mūsų Kelio parama yra puikiai tinka bet kuri veikla, kuri apima labai daug streso dėl sąnarių, pavyzdžiui, Beisbolo, Krepšinio, Tinklinio kelio trinkelėmis, Futbolas, Golfas, sporto salė, išvykos Pėsčiomis, Bėgimas, Tenisas ir dar daugiau!Galėsite mėgautis išskirtiniais Kelio paramą išlaikant savo didžiausio našumo ir visą spektrą kojos juda!

3.Aukščiausios KOKYBĖS: Mūsų Kelio rankovėmis yra pagaminti teikti aukščiausios parama ir paguoda nepakenkiant savo mobilumą.Stora ir kvėpuojantis suspaudimo fabric1 išlaiko bendrą stabilumą nepriklausomai nuo veiklos, o išvengti niežulį, bendros su neopreno palaiko.Greitai sugeria prakaitą ir išlaiko savo kojos sausos ir kvapas nemokamai, suteikia jums valandų nepertraukiamo naudojimo!

Specifikacija:

Medžiaga:Nailonas, spandex

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Pora Kelio Trinkelėmis

Žymos: projektorius vs12476, projektorius vplaw15, šviesos gs300 1999, ekrano chuwi "ipad", kaukė audinio atspėti, seringue marinate, serijos etikečių atveju, sae bokštai tatuiruotė, pirmininko metalo pjoviklis.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas OOTDTY
Amžius Suaugusiųjų
Modelio Numeris 24BD8YY301450-M
Medžiaga Nailono, spandex
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sporto antkelius Kelio Palaikymo šokėjų Bendras Skausmo ir Žalos Išieškojimo 24BD

Sporto antkelius Kelio Palaikymo šokėjų Bendras Skausmo ir Žalos Išieškojimo 24BD

Panašūs produktai: