Raudona Šunų Šepetys Šukos Šuniukas Katės Plaukų Gilling Grožio Vonia, Masažas Viliojimo Šukos Šepetys " Pet Valymo Reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.14

-42%

€3.69

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Šunų Šukos

Medžiaga:ABS

Spalva:Mėlyna

Žanras:Patvarus

Tikslinė Auditorija:Šunys

Dydis(vadovas):8,5 cm/3.35"*5 cm/1.97"*2 cm/0.79"

Dydis(su rankena):8 cm/3.15"*1.5 cm/5.91"*1 cm/0.39"

Savybės:

1. Padėti augintiniui pašalinti mirti plaukų.Dažnai plaukų šukavimas ne tik gali skatinti kraujo apyvartą, paspartinti plaukų augimą, bet taip pat sumažinti plaukų aplink namus.Be to, naudojant sausas valymo milteliai, o šukavimas, galite išsimaudyti jūsų šunys, kuris yra super patogu ir praktiška.Po maudymosi ir džiovinimo, naudoti oro ortakio, kad atgal pet daugiau gamtos.

2. Karšimas tvarka: pradžioje kaklo, iš priekio, ir iš nugaros, iš viršaus į apačią, savo ruožtu, pirmasis nuo kaklo į petį ir tada, krūtinės, juosmens, pilvo, galiniai kūno, ir tada šukos galvą, galiausiai, galūnių ir uodegos, šukos pusėje ir tada šukos iš kitos pusės.

3. Šukavimas metodas: šukos 1 kartus ryte ir vakare, šukos 5 minutes kasdien, ir šukos plaukų kryptimi greitai.Kai kurie žmonės šukos ilgas plaukas šunys, kai jie šukos jų ilgi plaukai ir ignoruoti po to pavilne.Viršutinis kailis šuo yra minkštas ir tankus, ir tai lengva forma susietumas ilgą laiką be šukavimas.Jis netgi gali sukelti egzemą, kode pedis ar kitų odos ligų.Kai šukavimas ilgą trumpaplaukis šuo, ji turėtų būti šukuoti vienas sluoknį, kad yra, tekinimo ilgi plaukai ir šukavimas pavilne.

4.Mokslo dizaino, kad jums patogu ir lengva naudoti, kad šukos be jokių pastangų.

5.Pagamintas iš aukštos ir bauda kokybės medžiagos, tai šukos yra labai patvarus.

Žymos: rankų darbo odinės piniginės, rankų scard vaikams, rankų telefono dėklas kolega r7s, rankų telefoną "samsung" pigus, ranka, veidrodis stiklas, golf 5, girnomis, kraissmann 910, rankomis dažyti antklodė dėžutę, rankų telefono redmi k20 pro, rankų neckalse idėjos.

Charakteristikos

Modelio Numeris šepetys šukos
Medžiaga plastikiniai
Tipas Šunys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Raudona Šunų Šepetys Šukos Šuniukas Katės Plaukų Gilling Grožio Vonia, Masažas Viliojimo Šukos Šepetys

Raudona Šunų Šepetys Šukos Šuniukas Katės Plaukų Gilling Grožio Vonia, Masažas Viliojimo Šukos Šepetys " Pet Valymo Reikmenys

Panašūs produktai: