PUBG Mobiliojo Gamepad Valdytojas Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris, Skirtas "Android" Telefono Į KOMPIUTERĮ "Bluetooth" Adapteriu, Plug And Play

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.13

-21%

€11.70

Dalintis

Apie prekę

Pastaba: 1. Reikia atsisiųsti oficiali versija PUBG Žaidimas 2. Nenaudokite jokių pagalbinių plug-in (įskaitant fizinius plug-in, makro pelės) 3. Nežaiskite PUBG žaidimas, kuris naudoja papildomas plug-4.Ne tik parama "Android" Mobiliųjų taip pat parama "IOS", mobiliųjų ir "IPAD". 5.Šis produktas nepalaiko "MediaTek" judriojo tokių kaip Redmi Pastaba 8 Pro "mobile ir ISO versija 13.4 mobiliojo ryšio ir "Ipad".Kai u nori žaisti žaidimą, pls.prijunkite visus pelę,klaviatūrą ir konverteris, pls.nustatykite tinkamą režimą, kaip mažesnis nei pirmojo. 1. Prijunkite adapterį kaip parodyta žemiau: (telefoną galima įkrauti be įkrovimo, kai telefonas yra nemaitinami) 2."Android" telefonas: Paspauskite klaviatūros, "ctrl" +1" reguliuoti tinkamą režimą, kad galėtumėte susisiekti su savo telefonu."iPhone": Paspauskite klaviatūros, "ctrl" +2" reguliuoti tinkamą režimą, kad galėtumėte susisiekti su savo telefonu. 3.Ieškoti shootingplus v3 APP, tada įdiegti shootingplus v3 " PROGRAMĖLĘ savo telefone, pls.pažymėjo, kad "Android" Apple atitinka skirtingų versijų.Ne padaryti klaidų, su "Bluetooth"."Android" telefonų ir "Apple" telefonai yra skirtingų "Bluetooth", po atsisiųsti PROGRAMĄ, pls.atnaujinta APP pirmą kartą."Android" telefonas: Android versija, " Bluetooth "shootingplus v3a" APP nustatyti, kad jūsų žaisti žaidimą būdu."iPhone": parsisiųsti "Apple" versija, " Bluetooth "shootingplus v3i" APP nustatyti, kad jūsų žaisti žaidimą būdu. 4. Spustelėkite žaidimą, kurį norite žaisti programą, parsisiųskite mygtukas su ctrl+F1 arba ctrl+F2, ir t.t., paspauskite atitinkamą mygtuką ant klaviatūros.Pavyzdžiui, jei pasirinksite ctrl+F1, tada klaviatūroje Paspauskite ctrl+F1. Šis raktas bus atitinka jūsų žaidimo.Pradėkime žaidimą toliau.Kaip Nustatyti fotografavimo mygtuką ir pelės Jautrumas? 1. Prisijungti visus konverteris,pele ir klaviatūra. 2. Po parengė "shootingplus v3a"(Android) arba "shootingplus v3i"("iphone") APP, pls.jį atidaryti. 3. Tada atlikite punkte Nustatyti fotografavimo klavišą žingsnis po žingsnio, tada u galima žaisti šaudymo žaidimas jūsų habbit. 4. Atidaryti žaidimą, tada gali rasti viršutiniame kairiajame kampe parodė PROGRAMĖLĘ, spustelėkite PROGRAMĖLĘ, du kartus jį atidarykite, tada u gali pamatyti parametras,pls.skaidrių kad Skaidrių piktogramą, norėdami nustatyti pelės jautrumą, tada išsaugokite jį, jums bus rasti jūsų pelės jautrumą, yra labai gera.Aprašymas:

Elemento tipas:Bluetooth " klaviatūrą, konverteris

Modelis:SH-P5

Vardinė įtampa:DC4.7-5.5 V

Darbinė srovė:

Nominalus dažnis:

Paketas Apima:

1X Bluetooth " klaviatūrą, konverteris

1X USB Laidas

1X Klaviatūros ir pelės komplektas(Pasirinktinai)

Pastaba:

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

žemiau yra produkto instrukcija.

Qestion: ■ Kaip atskirti Android "režimas ir" Apple " režimu?"Android" režimas "Bluetooth" pavadinimas: shootingplus v3a "Apple" režimas "Bluetooth" pavadinimas: shootingplus v3i (A automatiškai taps aš po "Bluetooth" ryšys yra sėkmingas) ■ Kodėl, mano "Bluetooth" ryšys yra vis dar negali žaisti? 1. Prašome patvirtinkite, ar jūsų mobilusis telefonas, PROCESORIUS yra MediaTek.Jei tai MediaTek CPU, tai nėra suderinama! 2. Prašome patvirtinti, kad jūs įjungėte režimai ("Apple" režime arba "Android" režimu), prieš prisijungdami prie "Bluetooth"?"CTRL" +1 "Android" režimas ir "CTRL" +2 yra "Apple" režimu.Jei "Bluetooth" technologija yra susijusi be perjungimo režimu, jums reikia atsieti, "Bluetooth", tada perjunkite režimą ir prisijungti prie "Bluetooth"! ■ Kodėl mano klaviatūrą ir pelę operacijos nepatogus? 1. Prašome patvirtinkite, pirma, yra jūsų mobiliojo telefono atšauktas? ----Viena įkrovimo uostų mobilusis telefonas turi būti dedamas dešinėje pusėje.Kitaip jis bus iškraipytas! 2. Prašome patvirtinti, kad jūs įjungėte režimai ("Apple" režime arba "Android" režimu), prieš prijungdami "Bluetooth".

Aprašymas:

Elemento tipas:Bluetooth " klaviatūrą, Pelę Conterver

Vardinė įtampa:DC4.7-5.5 V

Darbinė srovė:

Nominalus dažnis:

Sąsajos tipas: USB, wireless

Vibracijos režimas: nėra vibracijos

Produkto spalva: juoda, "Android", "Apple" Universalus

Medžiaga: ABS

Žaidimų mašina priedai tipas: žaidimų konsolės

Paketas Apima:

1 x produktas, 1 x Instrukcija, 1 x box pakuotė

Pastaba:

Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Žymos: nex klaviatūra, pele pubg, gamepad su galios bankas, "bluetooth" voltmeter android, nešiojamų pubg, belaidė klaviatūra, handjoy mobiliojo ryšio klaviatūra, pelė, bluetooth klaviatūra, "bluetooth" ryšio "android", ios pubg klaviatūros, pelės, Tikslas-Sukelti.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas VIESULAS.CK
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Medžiaga ABS
gali neveikti su 1 IOS Versija 13.4
Sąsajos Tipas usb, wireless
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
gali neveikti su 2 MediaTek PROCESORIUS mobile
Tipas Gamepads

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

PUBG Mobiliojo Gamepad Valdytojas Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris, Skirtas

PUBG Mobiliojo Gamepad Valdytojas Žaidimų Klaviatūra, Pele Konverteris, Skirtas "Android" Telefono Į KOMPIUTERĮ "Bluetooth" Adapteriu, Plug And Play

Panašūs produktai: