30 Pin "Bluetooth" 2.1 su A2DP Muzikos Garso Imtuvas Stero Adapteris, Skirtas "iPhone", "iPad" Dock "Bose" iPod " Garsiakalbis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.48

Dalintis

Apie prekę

Savybės :

Naujas Mini & Light & Nešiojamų Dizainas.

Naudokite šią parinktį, garsiakalbius, kad turi "iPod 30PIN jungtį tapti "Bluetooth" belaidį garsiakalbį.

"Bluetooth" stereo priėmimas ir persiuntimas muzikos garsiakalbis.

ĮSA "Bluetooth" lusto viduje, palaiko "Bluetooth" A2DP, AVRCP profilis.

Bluetooth V2.1 + EDR, Class II, iki 10 metrų

Palaiko keletą porų (iki 8 prietaisų gali būti saugomi), automatiškai prisijungti prie paskutinio naudoto prietaiso galia iki

Daugiafunkcis mygtukas įjungimas ir išjungimas ir sankaba.

LED indikatorius raudona ir mėlyna spalva.

Nuolatinės srovės nuo garsiakalbio, mažesnis energijos suvartojimas.

Tolimojo žaisti savo mėgstamas dainas per "Bluetooth" ryšį savo prietaise

techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Matmenys: 43 mm x 35 mm x 6 mm

Produkcija: "Bluetooth"

Paramos failų: Bluetooth V2.0 A2DP V1.2

Jungtis: Įrenginiai su "Apple" 30-pin dock

Perdavimo atstumas: Iki 10 metrų

Svoris: 16 g

LED: LED įkrovimo ir baterijos būseną

Mechanizuotas: via tikslinės prietaisas (docking station)

Įrenginio ID:

Įjunkite stereo, prijunkite įrenginį į laikiklį.Jei LED indikatorius mirksi labai greitai, tai reiškia, kad įrenginys yra tinkamas režimas ir veikia tinkamai.Kadangi prietaisas yra nustatytas automatinis režimas pagal numatytuosius nustatymus, nustatykite "Bluetooth" prietaiso 30 sekundžių, po tekinimo jį.

Įjunkite "Bluetooth" funkciją savo kompiuterio, mobiliojo prietaiso arba kito prietaiso, kad turi "Bluetooth" pajėgumus.Raskite H-168 prietaiso prisijungti ir įveskite 0000 ir susitaikymo, kai prietaisas yra susitaikymo režimu.

Mėlyna lemputė mirksi lėtai, po koregavimas yra sėkmingas, ir belaidžių muzikos gali būti žaidžiamas.

Jei norite pakeisti žaidėjas, o prietaisas yra darbo, atjunkite kompiuterio ar mobiliojo telefono, kad šiuo metu yra naudojama ir paskirti kiti "Bluetooth" prietaisai.Išimkite prietaisą ir įdėkite jį, jei ryšio užmegzti nepavyksta.

Pastaba :

Žaidėjo namai ir dokas gali būti tinkamas ne šią prekę.Rekomenduojama naudoti panašią dokas taip, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nėra suderinama su skaitmeninio signalo sąsaja docking speakers

Negali būti naudojamas su garsiakalbiais taip:

Bose SoundDock Serija 1 (vieną, pirmos kartos)

Grynas I-10

B & W Zeppelin

Sony CMT-BX77DBi, Sony HCD-BX77DBi

Tiek Garso CHARLIE 2.0

Edifier iF360

"Logitech": S00100, S00067, Logic3

YAMAHA TSX-140, YAMAHA CRX-550, YAMAHA YDS-12

Philips: DS1100, DS8500

Pakuotė:

1 x Naujas "Bluetooth" Muzikos Garso Imtuvas, Adapteris,

Pastaba: Nėra vartotojo vadovas

Pastaba: Ne mažmeninio paketo taupyti sąnaudas ir saugoti aplinką.

MOKĖJIMAS 1.Kartą užsakymus prašome atsiskaityti per 3 dienas.Ir jūs galite tai atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų. 2.Taiji.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas;kai baigtas,mes apdoroti jūsų užsakymą artimiausiu metu. 3.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta saugumo sumetimais,reikia pateikti prašymą Taiji.lt. 4.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo ,grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus procesas iš karto ir tai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

SIUNTOS 1.Prekės bus vežamos laiku po mokėjimo patvirtinimo(Dauguma yra siunčiami per 2 dienas, išskyrus švenčių ir poilsio dienas). 2.Į Taiji.lt standartinis pristatymas atvykimo laikas yra tarp 15 ir 60 dienas (Brazilija 60-90 dienų).Jei jūsų prekės nėra pristatomos per 39 dienas, prašome mums pranešti.Jei negavote prekės per 60 dienų (Brazilija 90 dienų), mes 100% grąžinimo jūsų mokėjimą. 3.Jei nėra logistika informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą, siekiant padėti jums paklausti.

GARANTIJA 1.Mūsų produktai yra 100% Realių Nuotraukų. 2.Vienerius Metus gamina ribota garantija už gaminius su trūkumais, derinimo. 2.Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis. 3.Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantinį laikotarpį. 4.Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

ATSILIEPIMAI 1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jis bus tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

Žymos: b "bluetooth" garsiakalbis, bose, bose ausinės, laisvų rankų įranga, qc20, 30 pin "bluetooth" adapteris, "bluetooth" bose sounddock, "bluetooth" bose garsiakalbis, bose soundlink, pirmas sniegas, bose ausinių.

Charakteristikos

Elemento Tipas Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

30 Pin

30 Pin "Bluetooth" 2.1 su A2DP Muzikos Garso Imtuvas Stero Adapteris, Skirtas "iPhone", "iPad" Dock "Bose" iPod " Garsiakalbis

Panašūs produktai: