FLDZ Naujų Aukštos kokybės Metalo Apyrankė Naujas Paprastas Dryžuotas Karšto Spalvinga Apyrankė Moterų Papuošalai Valentino Dovana

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.04

Dalintis

Apie prekę

Spalva: auksas, sidabras, spalvinga Medžiaga: Geležies Dydis: 6.5 cm skersmens kiekis: 1 Stilius: Atidaryti Apyrankė

Sveiki atvykę į mano parduotuvę, mes labai džiaugiamės, kad tarnauti jums.Dabar mes pristatyti mūsų parduotuvėje visiems vartotojams:

Mokesčių Ir Muitų

Prekės kainas ar siuntimo išlaidas neturi būti taikomi importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos.

Šios išlaidos yra tai, ką pirkėjas turėtų atsižvelgti.

1. Mes manome, kad tai yra labai svarbu, kad jums duoti savo prekes jums.Taigi mes laivas, kiekvieną dieną ir jūs galite būti tikri, kad jūsų daiktai bus išduodami per 48 valandas po gavimo visą mokėjimo.

2. Jeigu mūsų produktai, kad jūs patenkintas ar jums patinka, galite spustelėkite sąrašą, širdies formos ženklai pridėti pageidavimų sąrašą arba Facebook VK ir kitos socialinės programinės įrangos, norėdami pasidalinti savo džiaugsmu su draugais.Mes bus gauti šiek tiek daugiau nuolaidų dėl kito tvarka.

1. Galite mokėti, ar mokėti bet kokiomis priemonėmis.Po to, kai gausime mokėjimą, mes išsiųsti paketą jums kuo greičiau.

2. Jei esate nepajėgus sumokėti savo užsakymo, susisiekite su mumis ir mes pasistengsime jums padėti.

1 .Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

2. Jei turite klausimų apie mūsų projektą arba paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, su geriausią klientų aptarnavimą.

Mes labai tikimės, kad jūs galite pridėti kai kurios nuotraukos savo atsiliepimą.Pasidalinkite savo grožį ir laimę žmonėms visame pasaulyje.dėkojame už jūsų paramą.

Žymos: concentrdor deguonies 10kg, interaktyvus pirštus žaislas, šalmas enduro motociklu panele, sąvoka 2 irkluotojas modelis d, interaktyvus atveju, "iphone", interaktyvus šuo robotų, interaktyvus skraidančiu paukščiu, sąvoka 2 irkluotojas modelis c, padengti ulefone armaura 8.

Charakteristikos

Spalva 3 Spalvos
Stilius Madinga
Funkcija NO
Prekės Pavadinimas FLDZ
Modelio Numeris sz035
Apyrankės Tipas Bangles
Metalų Tipas geležies
Lytis Unisex
Medžiagos geležies
rūšis Atidaryti Apyrankė
Formos\modelis GEOMETRINIO
Nustatymo Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas NO
Medžiaga geležies

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

FLDZ Naujų Aukštos kokybės Metalo Apyrankė Naujas Paprastas Dryžuotas Karšto Spalvinga Apyrankė Moterų Papuošalai Valentino Dovana

FLDZ Naujų Aukštos kokybės Metalo Apyrankė Naujas Paprastas Dryžuotas Karšto Spalvinga Apyrankė Moterų Papuošalai Valentino Dovana

Panašūs produktai: