3D Foto rėmelis Medžio Dideli Vaikai Sienų Lipdukai Sienų Lipdukai Nuimamas Sienų Lipdukai Vaikams vaikų Darželio Miegamojo Kambarį

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.84

-40%

€13.07

Dalintis

Apie prekę

RM17744605848644977 Instrukcijos:

1. Užtikrinti, kad paviršius yra lygus, nereikia klijuoti ant nelygaus arba nelygaus paviršiaus.

2. Pasirinkite vietą, kurioje norite taikyti, išvalyti pelenus ir tepalas, kad jis sausas ir švarus.

3. Stick pagal paveikslėlį", arba "PASIDARYK pats" savo idėją.

4. Nulupkite popierių ir tada klijuoti ant sienos, nutiesti nuo vidurio į kairę ir į dešinę.

Ypatybė:

1.Lengva naudoti , Tiesiog nulupkite ir klijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus.Šis milžinas sienos lipdukas yra tik teisę dydis bet kurioje patalpoje.

2.Fantastinis nekilnojamojo turto nuomos ir butas , Laikosi gerai, nuimamas ir repositionable be kenkia jūsų sienos.Tai vėjas pašalinti ir restick, kai jūs judėti namo.

3.Gyvinti bet namas ,Tai įdomus, yra kūrybingi ir įdomus taikstytis.Gyvinti bet kurioje patalpoje, nepaisant to, ar jūs įdėti etiketės tikslią teisę poziciją, ar ne.

4.Jūsų šeimos labai patinka ,Tai yra labai graži ir saldus, be savo kambarį ar miegamąjį.Gauti meilę, atmintį ir laimę į savo šeimas.

Medžiaga: PVC, netoksiškas ir niekada žalą sienos.

Dydis:

- 1 lapų 35.4 x 23.6 į (90 cm x 60 cm) žievelės ir klijuoti nuimamas lipdukai

- Sumontuoti plotas apie 98.4 plotis x 70.8 aukštis (250 cm x 180 cm),mes galime laisvai reguliuojamas.

Pakuotė:

1Set x 3D Foto rėmelis Medis Sienų Lipdukai

Pastaba:

1. Visos prekės yra garantuotas visiškai naujas.Kokybės kontrolės tikslais, mes patikrinome visus elementus po vieną, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Kai sienos šlapios, dėl kai kurių nenumatytų priežasčių, jis gali turėti blogą įtaką aplinkosaugos ¾enklelis, kai tai atsitiks, prašome sausos sienos ir lipdukas su oro pūtimo ar tiesiog prilimpa ją dar kartą, kai sienos yra sausa.

4.Siekiant patenkinti įvairių žmonių, mes turime įvairių sienų lipdukai, durų lipdukai, amatų ornamentais mūsų parduotuvėje.Kviečiami atvykti į mūsų parduotuvę, pasirinkite stilius jums patinka.

RM17744605848644979

Žymos: "pasidaryk pats" šaldytuvas magnetas, arklių veidrodis, holo popieriaus, kidsroom, mielas dantys, lapo lipdukas, rėmo foto medis, lipdukas perdavimas, balkonas saulės, miegamasis plytelių.

Charakteristikos

Klasifikacija Baldai Lipdukai
Stilius Modernus
Specifikacija Multi-piece Package
Medžiaga PVC
Scenarijus SIENOS
Modelio Numeris F0979
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Kilmės KN(Kilmės)
Cenzūruoti Kodas ISO
Temos Modelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3D Foto rėmelis Medžio Dideli Vaikai Sienų Lipdukai Sienų Lipdukai Nuimamas Sienų Lipdukai Vaikams vaikų Darželio Miegamojo Kambarį

3D Foto rėmelis Medžio Dideli Vaikai Sienų Lipdukai Sienų Lipdukai Nuimamas Sienų Lipdukai Vaikams vaikų Darželio Miegamojo Kambarį

Panašūs produktai: