5vnt Auto Apdaila Removal Tool Kit Durų Įrašą Skydelio Apdaila Removal Tool Užtrauktuku Valiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.44

Dalintis

Apie prekę

Naudoti įdėjimas ir išėmimas automobilių garso įrangos, durų ir langų apdaila, lipdiniais, plokštės, emblemų ir vaizdo įrašus.

Profesionalus įrankių rinkinys, kuris yra tvirtas ir paprastas naudoti.Patikimas auto apdaila šalinimo įrankių rinkinys bus ne pertrauka, ar lengvai išlenktas.

Multi-naudoti skydo įrankio bet kur, ar už jos ribų savo automobilį.

Auto apdaila įrankiai sunku pasiekti tarpų ir plyšių.

Rinkinį sudaro: 4 x Plastikinis Skydelis Šalinimo Įrankį, 1 x Plieno Užtrauktuku Valiklis.

Savybės

Aukščiausios kokybės šalinimo įrankių rinkinys pagamintas iš itin patvaraus plastiko medžiagos, pakankamai tvirtas, ilgalaikiam naudojimui, o dar pakankamai minkštas, siekiant apsaugoti paviršių pultas apsaugotas nuo įbrėžimų.

Su didelį lankstumą ir tvirtumą, apsaugoti tvirtinimo detalės, taikant galiojančius ant skydelio, sukelti jokios žalos auto dalių jūsų automobiliui.

Su keturių skirtingų plastikinis skydelis removal tool ir vienu metaliniu užtrauktuku valiklis susidoroti su daugeliu šalinimo darbus.Labai pašalinti vidinis skydas, prietaisų skydelis, garnyrai/apdaila, konsolės, stogo stiklą ir daugiau, puikus pagalbininkas "PASIDARYK pats" Auto Remontas.

Unikalus anti-scratch dizainas, ergonomiška rankena norėdami sutaupyti laiko ir pastangų, lengva naudoti.Puikus rinkinys tiktų daugumai transporto priemonių, lygaus paviršiaus ir elastinga medžiaga žada, neapgadinta pašalinti plokštės, tvirtinimo detalės, garnyrai/apdaila.

Ateina su audinio maišelis ar patogu saugoti ar atlikti su.BŪTINA TURĖTI savo automobilį, ir garaže, lengva pašalinti arba įdiegti plokštės su šio rinkinio.

Pakuotė

4 x PP Plastiko Skydelis Šalinimo Įrankiai

1 x Plieno Užtrauktuku Valiklis

Žymos: bmw ekrano remontas, auto langą, bosch ev1 jungtis, kabelio sėdynės, "chrome" jaguar xf, 3d spalvų dfį vw, bosch jungtis pin, "android" klasteris, jaguar xj rinkinys, actyon sportas.

Charakteristikos

Prekės Svoris 0.1kg
Modelio Pavadinimas AP2550
Elemento Ilgio 3.93inch
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Elemento Aukštis 3.15inch
Prekės Pavadinimas IZTOSS
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Plotis 3.15inch

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5vnt Auto Apdaila Removal Tool Kit Durų Įrašą Skydelio Apdaila Removal Tool Užtrauktuku Valiklis

5vnt Auto Apdaila Removal Tool Kit Durų Įrašą Skydelio Apdaila Removal Tool Užtrauktuku Valiklis

Panašūs produktai: