250PCS 5*7.5 cm Kraftpopieris Ačiū Lipdukai Baltas Lapas "PASIDARYK pats" Dovanų pakavimo Apdailos Lipdukai, Kanceliarinės prekės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.50

Dalintis

Apie prekę

250PCS Kraftpopieris Ačiū Lipdukas Baltas Lapas Valentino Diena Vestuvės "PASIDARYK pats" Dovanų pakavimo Apdaila

Medžiaga : kraftpopieris

Dydis: 5*7.5 cm

Pakavimo sąrašas: 250pcs vieną sąrašą

Produkto Naudojimas:

Etiketės, lipdukai idealiai tinka visomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienio, padėkos, Kalėdų, Naujųjų metų, Jubiliejaus, Vestuvių, mokyklos Baigimo, Klientas, Tiekėjas, Dėkingi renginių Tėvų.

Šie lipdukai yra puikus išreikšti savo dėkingumą už klientų tiekėjas, verslo, draugams ir šeimos nariams.

Puikus pridedant specialių liesti ant voko antspaudas ar embellishing korteles ir užrašų knygelė puslapių, rankų darbo pakuotė.

Šių ačiū etiketės žymos bus, kad jūsų dovanų dėžutėje daugiau gana paprastas būdas.

Atkreipkite dėmesį į tai 1.Būtinai parašykite teisingą adresą, Pašto kodą, telefono numerį,Kitaip negalite siųsti sklypo 2.Jeigu tu negali gauti siuntinių, gal sklypas prie jūsų vietinio pašto skyrių, jūs galite jį pasiimti ne daugiau, nes kai kuriose vietose nėra išsiųstas! 3.kai kurie produktai pavadinimo yra parašyta 6pcs ar 8pcs, bet jei yra viena tik galite nusipirkti pasirinkimo galimybes, jei pirkote, ir gavau tik viena, kad neįmanoma gauti 6pcs ar 8pcs,nes kaina yra ne tas pats, prašome būti tikri, aiškiai matyti, kad prieš perkant, nes numeris, pavadinimas nėra lygus numerį, pirkimo-4.Jei perkate 100vnt,prašome susisiekti su mumis keisti kainų,mes turime nuolaida jums .Paymet ir grąžinimas 1.Taiji.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas,kai baigtas,mes išsiųsti sklypo kuo greičiau. 2.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį , jis turi trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.Apie laivybos 1. Visų sklypų bus išsiųstas po to, kai jūsų užsakymo per 4 dienas , ir jie bus visi atsekami. 2. Po siuntinys išsiųstas, jis taps nekontroliuojamos.Mes vertiname galite kantrybės laukti sklype,ir mes Prognozuojame, pristatymo laikas yra 15-35 dienų daugelyje šalių (išskyrus Braziliją) 3. Mes nesame atsakingi už bet kokius mokesčius, ar PVM į muitinės pirkėjo šalyje. 4. Jei jums nereikia gauti sklype per 50 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes pateikti paiešką laivybos agentas.Jei per 60 dienų (90 dienų (Brazilija), jums nereikia gauti sklypas, mes išduos visa grąžinamoji išmoka jums.

Žymos: rawing popieriaus ritinio, juoda vyniojamasis popierius roll, amatų vyniojamasis popierius roll, "chevron" vyniojamasis popierius roll, kietojo vyniojamasis popierius roll, paprastas pakavimo popierius roll, paprastas pakavimo popierius roll, vyniojamasis popierius roll originalas, vyniojamasis popierius roll plastiko, "lego" vyniojamasis popierius roll.

Charakteristikos

Amžius >3 METŲ
Formos Kaip parodyta
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 5*7.5cm
Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas DDAYUP

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

250PCS 5*7.5 cm Kraftpopieris Ačiū Lipdukai Baltas Lapas

250PCS 5*7.5 cm Kraftpopieris Ačiū Lipdukai Baltas Lapas "PASIDARYK pats" Dovanų pakavimo Apdailos Lipdukai, Kanceliarinės prekės

Panašūs produktai: