Reguliuojamas Siurbimo Taurės Akmens Siūlės Seteris Traukiant ir Suderinti Plytelių, Plokščių Paviršių, Kopėčios & Pastolių Dalių TB Pardavimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€48.77

-37%

€77.42

Dalintis

Apie prekę

Reguliuojamas Siurbimo Taurės Akmens Siūlės Seteris Traukiant ir Suderinti Plytelių, Plokščių Paviršių TB Pardavimas

1 pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Dual vertus, puodelis su reketu traukiant ir suderinti su darbu vienetų surinkimo darbai, skirtos ištraukti dviejų plokščių paviršių, ar siūlės kartu.

2. Bendras ilgis: 380mm, gumos storis: 6mm, Siurbimo disko skersmuo: 12mm.

3. Puikiai tinka bet kokioje situacijoje, kurioje butas, neakytų paviršių turi būti sutelkta, shuch kaip marmuras ir granitas, grindys, veidrodžiai, stiklo, plastiko.

4. Siurbimo svoris: 50KG / 110.2 LB / OZ 110.2

5. Medžiaga: Aliuminio lydinys ir gumos, patvarus ir tvirtas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio lydinys+gumos

Dydis: bendras ilgis-380mm, Siurbimo disko skersmuo: 12 CM

Siurbimo svoris: 50KG / 110.2 LB / OZ 110.2

Gumos storis: 6MM

Komplektą Sudaro:

1 x Akmenų, Siūlės Seteris

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: lipdukai stilius scaffolder, siurbtukas plytelių, kopėčių prop, scaffolder raktas, sulenkite kopėčių, šuo dušo rankšluostį, akmens siurbtuko, aliuminio pastoliai, pin oda, kojų kopėčių.

Charakteristikos

Tipas Pastolių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Akmens Siūlės Seteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Siurbimo Taurės Akmens Siūlės Seteris Traukiant ir Suderinti Plytelių, Plokščių Paviršių, Kopėčios & Pastolių Dalių TB Pardavimas

Reguliuojamas Siurbimo Taurės Akmens Siūlės Seteris Traukiant ir Suderinti Plytelių, Plokščių Paviršių, Kopėčios & Pastolių Dalių TB Pardavimas

Panašūs produktai: