Karšto Batų Mount Adapteris Mini Kamuolį Galva Žiedas Šviesos Adapteris Fotoaparatai, vaizdo Kameros, Mikrofono, Vaizdo Monitorius, Trikojis ir Daugiau

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.79

-13%

€4.40

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Praktinis Naudojimas: 1 / 4 colių varžtą,-prie-batų konversijos adapteris fotografija, fotoaparatai, tinka dauguma SLR fotoaparatų.Jis gali padėti išspręsti diegimo problemas, vaizdo šviesos, mažų DC skaitmeniniai fotoaparatai, LCD ekranai ir kiti smulkūs kameros.

2、Praktiškas Dizainas: adapteris savybės standartinis 1/4 varžtas uosto, kuris gali būti prijungtas prie užpildykite šviesos žiedas šviečia, mirksi, fotografijos įranga, lempos ir pan., o karšto batai gali būti prijungtas prie vaizdo kameros, kurios tinka digital SLR fotoaparatai, LCD monitoriai ir kita su 1/4

3、Bauda Amatų: adapteris savybės sferinę vadovas dizainas, kuris leidžia patogiau, kad reguliuoti kampas, jūs galite pasukti adapteris, pagal jūsų poreikius.Po priveržimo varžtai, adapteris, bus fiksuotas ir bus ne purtyti, ir ji yra paprasta naudoti.

4、aukščiausios Kokybės: adapteris yra aukštos kokybės, ir maksimali apkrova-guoliu, tai yra mažiau nei 1KG, neto masė adapteris yra apie 110g, ir svorį, tai yra šviesa, bet ji yra pagaminta iš tvirto aliuminio lydinio ir matomas tikslumo CNC procesas anoduoto aliuminio medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir nėra lengva kenčia nuo korozijos, ar lūžis.

5、aukščiausios kokybės Medžiagos: adapteris yra pagaminti iš aliuminio lydinio medžiaga, kurioje yra įrengta ne slydimo pagalvėlės, matomas bauda kūrinys, ir jame kontaktinės jungties konversijos varžtus, todėl tai puikus įvairiais tikslais.

Savybės:

1. Viršuje adapteris 1/4 varžtas sąsają, kurios gali prisijungti LED žibintai, skaitmeniniai fotoaparatai, mirksi, flash sukelia ir kitų fotografijos priedai su 1/4 varžtų skyles.

2. Adapteris savybės aliuminio lydinio medžiaga, ji yra įrengta su neslidžia pagalvėlės, matomas bauda kūrinys, gera fiksavimo jėga, ir ji ateina su karšto batų konversijos varžtais, kurie yra universalus.

3. Adapteris savybės sferinę galvos dizaino, kuri leidžia patogiau naudotis reguliavimo kampas (0 °-90 ° reguliuojamas).

Techniniai duomenys:

Keliamoji: mažiau nei 1KG

Standartinis: 1 nedidelė galvutė + 1/4 konversijos varžtą (varžtai buvo įdiegta prieš vežimą ir adapteris gali būti naudojamas tiesiogiai)

Pristatymo svoris(apie): grynasis svoris - 0.11 kg, pristatymo svoris - 0.3 kg

Dydžiai(apie): 18mm/0.71 m. skersmens, 62mm/2.44 m. aukščio, 18mm/0.71 į plotis

Naudojimas: gali remti įvairias fotografijos priedai, pvz., skaitmeniniams fotoaparatams, monopods, LED lemputės, šviesos stovi ir aštuonkojai stovi.

Privalumai: kamuolį galva, aliuminio lydinio, su konvertavimo varžtas, konvertavimo varžtas su karšto batų

Pakavimo Sąrašas:

Karšto Batų Mount Adapter * 1

Žymos: kamuolys ram, 17mm rutulio kalno, žiedas lemputės paprasta, mini foto stendas, stebėti mount įrenginys, apkaba gimbal, rankos kamuolys, žiedas lemputės nuotrauka, fotoaparato ekranas mount, žiedas lemputės prekyboje.

Charakteristikos

Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Rondaful
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės NIKON
Modelio Numeris ---
Tipas Byla

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto Batų Mount Adapteris Mini Kamuolį Galva Žiedas Šviesos Adapteris Fotoaparatai, vaizdo Kameros, Mikrofono, Vaizdo Monitorius, Trikojis ir Daugiau

Karšto Batų Mount Adapteris Mini Kamuolį Galva Žiedas Šviesos Adapteris Fotoaparatai, vaizdo Kameros, Mikrofono, Vaizdo Monitorius, Trikojis ir Daugiau

Panašūs produktai: