Radix Sveikatos Produktai, Maisto OEM Virškinimui Skatinti Mėlynas Dangtelis Skystis Burnos 24 Hurbolism Cfda

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.79

Dalintis

Apie prekę

Paramos vieną produktą dropshipping, didelis kiekis palankiai, profesionalus klientų aptarnavimas, nerimauti-nemokamai po pardavimo, susisiekite su klientų aptarnavimo vadybininkas daugiau produktų

sveiki naujų ir senų klientų konsultuotis ir derėtis dėl birių užsakymo kreipkitės pakeisti krovinių visi produktai pateikti duomenų paketą parsisiųsti

užsakymo gavimas Laikas: Nuo 9:00.m.5:00 p.m.nuo pirmadienio iki šeštadienio, visi bus išsiųsti tą pačią dieną

pastaba: Jei pirkėjui reikalinga sąskaita faktūra, prašome susisiekti su prekybininkų Wangwang iš anksto.Jei nėra sąskaitos faktūros reikalingas, jis bus laikomas duoti.

[Vienas produktas dropshipping garantinis]]:

1. Jei yra kokybės problemų su produkto, prašome inline tvarkymo 7 dienas nuo gavimo produkto (pranešti klientų aptarnavimo fotografuoti produktas), ir prekinių padengs jav.Jei nėra kokybės problema prekių apžiūros, jums reikia turėti grąžinimo krovinių.

2. Ne kokybės problema, kad produktas negali būti išpardavimas, prašome inline tvarkymo 7 dienas po gavimo, produktas negali būti naudojamas, pakavimo garso, krovinių, savęs priežiūros, negali turėti įtakos antrojo parduoti!! (Svarbu: įsitikinkite, kad pakavimo garso nebuvo naudojamas, ir mes negalime priimti naudoti)! !

[Didmeninių klientų garantinis]]:

1. Jei produktas turi kokybės problemų, prašome kauptis prekes ir grąžinti juos kartu, per 3 mėnesius.Pašto išlaidas už prekių grąžinimo išlaidas padengia patys, ir pašto kortel prekių padengia mūsų pusėje (įsitikinkite, kad pakavimo garso priedai yra išsamūs ir buvo naudojamas ne, mes negalime priimti naudoti)

2. Ne kokybės problemų, prašome apmokėti grąžinimo ir keitimo pašto patys save (ir ant inline perdirbimo) 7 dienas pakavimo sąskaita gaunate prekes.Produktai negali būti naudojami valymo ir negali turėti įtakos antrinė prekyba. (Svarbu: įsitikinkite, kad pakavimo garso nėra naudojamas, ir mes negalime priimti tai, jei naudojamas)

Žymos: žiemos ciklo pirštinės vilkas, vienodas kamufliažas mergina, moteriški juodi blyksnius kailis, lapas aplankyti holografinis, moterų rožinė butai biuras, dydžių moteris vatos pagaliukai, sienų lipdukai akių antakius, paj 1 usb c adapteris, sunhlasses classic krepšiai.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas TCM-vertė
Valgomieji Metodas žodžiu
Tinkamumo laikas 24
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CFDA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Radix Sveikatos Produktai, Maisto OEM Virškinimui Skatinti Mėlynas Dangtelis Skystis Burnos 24 Hurbolism Cfda

Radix Sveikatos Produktai, Maisto OEM Virškinimui Skatinti Mėlynas Dangtelis Skystis Burnos 24 Hurbolism Cfda

Panašūs produktai: