Nauja Išpardavimas
QT-0073 Padidinti

QT-0073 "PASIDARYK pats" Naujas, Modernus Nuimamas Sienų Lipdukai Didelis Juodas Bokštas, Sidnėjaus graikijos Miesto Kambarį Namo Apdaila

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.26

-30%

€7.52

Dalintis

Apie prekę

"PASIDARYK pats" Sienų Lipdukai Montavimas baigia dydis: apie 50*263cm Gaminio Dydis: 60*90 cm

Dydis yra rankinis matavimas, gali būti neesminių skirtumų(1~2cm), Tai yra normalu, nesijaudinkite.

Laivybos Ir Laivybos Laikas:

Mes laivas visame pasaulyje Kinijos oro paštu per China Post".Prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu, išvardytų mūsų parduotuvėje.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.Jums bus pranešta apie sekimo numerį, kai siunta buvo padaryta.

Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas.Tačiau, kaip Atšiaurus oras, Švarus, Papročiai, Šventės ir kt priežasties, kartais nenumatytų vėlavimų gali kilti.Jei ji buvo per 35 dienas nuo jūsų mokėjimo dienos, ir ji gauta ne, nedelsdami susisiekite su mumis, mes dirbs greitai suraskite elementą ir padėti ją išspręsti.

Apie Item & Mums:

PAKAVIMO BUS ŠIEK TIEK KITOKS, NES JIS YRA ATNAUJINTAS PAKUOTĖS RINKOJE, TAČIAU GALIME GARANTUOTI PRODUKTO KOKYBĘ .Klientas Geri: Mes aistringai apie mūsų produktus ir mes rūpinamės jumis.

Žymos: graikijos dsland dekoras, graikijos žiedas, papuošalai sterlingų, graikijos viduržemio jūros regiono šalių namų dekoro, aukso graikų namų dekoro, graikijos galvos papuošalas namų dekoro, kiekio jutiklis, graikų raštas namų dekoro, baideng, graikų namų dekoro ranka.

Charakteristikos

Gaminio Dydis 60*90CM
Kilmės Kinija
Įrengimas Baigia Dydis apie 50*263cm
Reitingas Kompetencijos prekes
Modelio Numeris QT-0073
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Specifikacija Multi-piece Package
Temos Kraštovaizdžio
Scenarijus SIENOS
Produkto kategorija Freskos
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas HELLOYOUNG
Klasifikacija Už Sienos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

QT-0073

QT-0073 "PASIDARYK pats" Naujas, Modernus Nuimamas Sienų Lipdukai Didelis Juodas Bokštas, Sidnėjaus graikijos Miesto Kambarį Namo Apdaila

Panašūs produktai: