Nauja Išpardavimas
ZhuoAng Širdies formos Beždžionių, Kačių Aišku, Antspaudai/Sandarikliai Padidinti

ZhuoAng Širdies formos Beždžionių, Kačių Aišku, Antspaudai/Sandarikliai "PASIDARYK pats" Scrapbooking/Kortelės Priėmimo/Albumas Dekoratyvinis Silicio Antspaudas Amatai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.12

-30%

€3.06

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

4.3*6.3 colių Antspaudas Nustatyti(11*16cm)

Medžiaga:Silikonas

Feat priemonės: širdyje

Naudojimas: "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Jei radote produktai nėra arba neveikia, kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

Siuntos Informaciją

1.Pasaulio Pristatymo

2.Mes atsiųsime jums per dvi darbo dienas.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti vardai)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku.

4.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus.

Pristatymo Sėkmingai/Gedimas

1. Jei prekės yra pristatomos sėkmingai, jūs taip pat esate patenkinti mūsų produktais.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Dar kartą ačiū už jūsų paramą.

2.Jei prekės prarastos ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

Žymos: metalo vaškas, širdies formos antspaudas, įžūlus beždžionė aišku, antspaudas, aišku, antspaudas mount, aišku monstras antspaudas, laiškas vaško antspaudas, bičių vaško antspaudas, dragonfly antspaudas, aišku, antspaudas katė, balionas beždžionė aišku, antspaudas.

Charakteristikos

Modelio Numeris ST-790
Dydis 11*16cm/4.3*6.3 colių
Stilius Širdį
Spalva Skaidrus
Medžiaga Silikono
Naudoti "PASIDARYK pats" Scrapbooking
Prekės Pavadinimas ZhuoAng
Tipas Standartinis Antspaudas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ZhuoAng Širdies formos Beždžionių, Kačių Aišku, Antspaudai/Sandarikliai

ZhuoAng Širdies formos Beždžionių, Kačių Aišku, Antspaudai/Sandarikliai "PASIDARYK pats" Scrapbooking/Kortelės Priėmimo/Albumas Dekoratyvinis Silicio Antspaudas Amatai

Panašūs produktai: