11X3m Pripučiami Šokinėja Bouncer Namas Vaikai Bouncy Pilis su Kliūčių ruožą, skirtas Parduoti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 235.64

Dalintis

Apie prekę

11X3m Pripučiami Šokinėja Bouncer Namas Vaikai Bouncy Pilis su Kliūčių ruožą, skirtas Parduoti

Spalvos Kaip jūsų užklausą Medžiagos 0.55 mm PVC brezento PREK.KOD 1 vnt Garantija 3 metai Standartinė Medžiaga su SGS, EN14960, orpūtės su CE/UL standartą Naudojimo Reklamos, pardavimų skatinimo funkciją, šventės ceremonija, nuoma, verslo, pramogų parkas, bėgimo varžybos ar kiti Pristatymo laikas 7-15 dienų po gauto apmokėjimo Aksesuaras Remonto komplektas, orapūtės, vandens klijai.Pakavimo supakuoti Pripučiami PVC krepšys, dėžutė už ventiliatoriaus Siuntos, express arba jūra ir oru Logotipo spausdinimo Priimtina OEM Priimtina Technologija, Visos jų siūlės yra dvigubos siūlės ir sutvirtinimo juostelės prisiūta ant visų čiužinių siūlės

Pripučiami Šokinėja Bouncer Namas vaizdo:

KK oficialiai buvo pripučiami verslo 18 metų, ir dauguma iš mūsų medžiagą ir priedų tiekėjai turi coorperated su mumis, daugiau nei 10 metų, todėl galime sutaupyti daug pinigų dėl žaliavos ir priedai, plius 18 metų patirtį gamybos linija,visi sutaupyti pinigai iš medžiagų, gali būti benifited mūsų klientams.

1. 18 metų pripučiami gamybos ir eksporto patirtį, mūsų gamykloje KK pripučiami rasti 2000, 3000 kvadratinių metrų, su 30 darbuotojų ir 10 pardavimo asmuo.

2. Mūsų pagrindinis produktas yra vandens ir sausumos pramogų parkas,, mes buvome NE.1 fabrikas, kuris suprojektuotas ir pastatytas pirmasis vandens parke Kinijoje---Honghaiwang vandens parkas.

3. Kokybės garantija: mes praeiti TUV sertifikatas vandens žaislai ir CE visoms prekėms.

4. Medžiaga garantija: mes naudojame 0.6-0,9 mm PVC vandens objektų ir sandariai elementus; 0.45-0.99 mm PVC sausumos pramogų objektų.

5. R & D komanda: 5 asmuo, 2018 m. mes sukurta 14 naujų pripučiami kintama bazė, 2019 mūsų naujas produktas yra protingas chip kontrolės pripučiami banglenčių mašina ir smart chip kontrolės pripučiami Slidinėjimo mašina, klientai gali kontroliuoti šių dviejų mašina telefonas, tik reikia, kad mūsų programinė įranga atsisiųsti Programėlę savo telefone.Mes, kad programa, mūsų techninės kiosko, mes tik vienos gamyklos, kurie gali gaminti šios naujos rūšies produktus.Sveiki atvykę į mūsų agentūrą.

defliacija vamzdis

defliacija tube2

D-ring tvirtinimo

žiedu mygtuką ryšys

infliacija vamzdis su dvigubu D žiedu

Klientų tikrinimo KK Oro sertifikatas:

KK Oro informacija:

Geras aptarnavimas: pateikti geriausi pirkimo patirtimi, klientams, galime sekti produktų tendencijas, bet laiko ir kreipkitės į mūsų pardavėjų.Mūsų bendrovės garantinio aptarnavimo personalas padės išspręsti sudėtingas problemas jums laiku, gavusi informaciją apie klientą, nedelsiant suteikti klientams gydymo nuomonę ar techninės rekomendacijos; - jei tvarkomos iš karto, jie susisieks su klientų kaip per 24 valandas pateikti gydymo nuomones, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Taip pat tikimės, kad galės ilgalaikio bendradarbiavimo su įvairių klientų verslui.Mes turime 18 metų senosios gamyklos patirtis, labiausiai skaidrios kainos, labiausiai mąstantis dizaineriai, labiausiai patyrusių darbuotojų, gražiausių pardavėjų, geriausios kokybės paslaugas.Prašome pasirinkti mūsų Kai Ka!

10 proc. nuolaida naują tvarką, 15 proc. nuolaida pertvarkyti.

Gauti tyrimo metu:

Žymos: bouncy pilis komercinės, bouncy namai vandens, didelis purios namas vaikai, inflat, bouncy pilis skaidrių, odrzuceń namas bouncy pilis, bouncer, pripučiami atrakcionai su skaidrių, suaugusiųjų dydis bouncy namai, purios castl.

Charakteristikos

Tipas skaidrės
PREK.KOD 1 Vnt
Oem Priimtina
Spalva Kaip jūsų užklausą
Kokybės Kontrolė Labai griežtą bandymų iki pristatymo.
Dizainas Didelė Lauko Pripučiami Poilsis
Medžiaga 0.55 mm PVC tentas
Amžius > 3 metų
Sertifikavimo UL
Pakuotė tvirtas PVC tentas pakuotės maišelis
Modelio Numeris KK-BUN-0418
Garantija 3-5 Metai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas šalys;pramogų parkas; nuomos verslo
Art technologijos skaitmeninė tapyba;šilko spausdinti; rankų tapyba

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

11X3m Pripučiami Šokinėja Bouncer Namas Vaikai Bouncy Pilis su Kliūčių ruožą, skirtas Parduoti

11X3m Pripučiami Šokinėja Bouncer Namas Vaikai Bouncy Pilis su Kliūčių ruožą, skirtas Parduoti

Panašūs produktai: