Nauja Išpardavimas
800Pcs 8 Padidinti

800Pcs 8" Baltos Apvalios Popieriniai Nėriniai Doilies Tuščiaviduriai Dekoratyvinis Popierius Doilies Tortas Kilimėlis Amatų Vestuves Apdaila

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€32.38

Dalintis

Apie prekę

Prašome perskaityti befroe galite įsigyti:

1. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $15,leidžiame sumaišyti straipsniai didmeninės, Ir palikite, kokios spalvos ir vnt norite prie kiekvieno elemento komentarų lange.

2. Visi daiktai mano parduotuvėje yra ne baudos juvelyrikos, kaip gryno sidabro ar aukso, Jei norite, labai geros kokybės, papuošalai, prašome nusipirkti kitose baudos juvelyrikos parduotuvėse.Galų gale, Jis parduoda tik keletą dolerių.

3. Nemokamas Pristatymas mes išsiųsti Kinijos Oro Paštu, tai pigiau, Bet tai trunka apie 15-48days!Jei jums skubiai reikia, papildomų krovinių bus mokėti už save.

dydis:8" Turas

MOQ:800pcs

Mokėjimo ir Siunta Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo, mes priimame alipay čia.Mes laivo į numatytąjį adresą Alipay, jei jūs neturite palikti pranešimą pranešti mums.DHL Shipping paprastai trunka 5-7 darbo dienų,tai priklauso nuo šalies pristatyti.Kitų šalių ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.Už pristatyti į kitas šalis, prašome susisiekti su mumis ir ją patikrinti.jei mes išsiųsti paketą Express, Paprastai 5-8 darbo dienas iki Europos, JAV, AUSTRALIJA, Japonija, Singapūras.Per Oro Paštu, Paprastai 7-20 darbo dienas visame pasaulyje, Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 20 darbo dienų!

Azijos šalyse: apytikriai 5 - 10 dienų

Kad Europos ir JAV Šalyse: apytikriai 7-15vnt dienų

Į kitas šalis: apie 7 - 30 dienų; Dėl Išteklių Būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirma Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimo ar kitų issudes, kad yra atsakinga laivybos paslaugos.Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą mokestis nemokamas nuo importo, mes pripažins, kad jis su mažesnės vertės, tai mažesnės kainos nebūtinai atspindi bendrą kainą, kurią sumokėjo rinkos vertės produktų ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo responsility .

Atsiliepimus, Jei esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų!Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimus, mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai

Garantija Mes suteikiame 1 mėnesio Garantiją, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant kokybės, grąžinimo ar keitimo prekių.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

DUK, kaip yra laivybos būdas?

Jei jūsų užsakymas yra mažas, kad, pavyzdžiui, 10 ar 15vnt, tada mes siūlome nemokamas pristatymas Kinija paštu arba HK post, jei jūsų užsakymas yra didmeninės, tada mes siūlome, DHL, ar AVS nemokamas pristatymas.Kai kurių šalių, tokių kaip Japonija, Singapūras, mes bus naudoti specialius greitai linija jums, taip pat numatoma, nuo durų iki durų " paslauga.kaip patikrinti sekimo numerį Taiji.lt?

Po to, kai mes išsiųsti užsakymą, mes atnaujinti sekimo numerį aliepxress pačią dieną, DHL shipping", mes naudojame HK DHL atstovas, todėl jis turės naują sekimo numerį, vieną dieną po to, kai mes išsiųsti užsakymą,mes atnaujinti naują sekimo numerį Taiji.lt,, atkreipkite dėmesį į pranešimą mes palikti ant platformos.Pristatymo laikas

Paprastai kalbant, mes jas siųsti kad per 24 valandas po to, kai mes patvirtinti savo mokėjimo (pašalinti savaitgalį), bet jei kai kurios spalvos yra sandelyje, tada mes bus palikti jums pranešimą, pakeisti spalvas ar elementų, todėl prašome nuolat susirūpinimą dėl Taiji.lt pranešimą.

Žymos: peugeot mygtukas mygtukas 10, pliušinis fox žaislai vidutinio, peugeot j5 alyvos aušintuvas, skaidrus kulno jean, streetwear marškinėliai pack, pliušinis fnaf simbolių, telefonai titano touch, segtukai, sagės biologija, vaizdo šviesos lempos 46cm.

Charakteristikos

Spalva Balta
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Amžius >8 METŲ AMŽIAUS
Nuimamas Taip
Medžiaga Popierius
Pakuotė 800pcs/poli krepšys
Modelio Numeris Normalus
Dydis 8"
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

800Pcs 8

800Pcs 8" Baltos Apvalios Popieriniai Nėriniai Doilies Tuščiaviduriai Dekoratyvinis Popierius Doilies Tortas Kilimėlis Amatų Vestuves Apdaila

Panašūs produktai: