5color moterų natūralaus lino Vasarą&Pavasario kovos menų kostiumai taiji naudotis drabužių tai chi chuan trumpomis rankovėmis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€45.85

-51%

€93.58

Dalintis

Apie prekę

Medžiaga: aukštos kokybės natūralaus lino&medvilnės

Paketą, įskaitant: viršūnės+kelnės

Pastaba:Prašome palikite mums žinutę apie jūsų ūgį ir svorį, kai jūs perkate, tada mes išsiūsime jums tinkamo dydžio, ačiū!

Dydis

Švarko ilgis(cm)

Krūtinė(cm)

Kelnių ilgis(cm)

Talėja(cm)

Rekomenduojamas aukštis(cm)

S

72

104

102

62~98

150cm / 4'11"

M

74

107

106

64~104

155cm / 5'1"

L

75

113

109

66~107

160cm / 5'3"

XL

76

115

113

70~109

165cm / 5'5"

XXL

77

117

116

72~111

170cm / 5'7"

1inch=2,54 cm

Gal yra šiek tiek matavimo klaidos(1~3cm), kuris yra neišvengiamas Pastaba:paveikslėlis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi dėl monitoriaus ir pan priežasčių, kurios yra neišvengiamos, ačiū už jūsų supratimą!

Pristatymas:

1.Daugelyje kitų šalių,laivybos laikas yra apie 14~35 dienų oro paštu pristatymas(su sekimo numeriu),gal ji užtruks ilgiau laiko, dėl blogo oro ir pan., ir jūs galite patikrinti sekimo informacijos po keleto dienų, mes išsiųsti prekes)

2.Pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

3.prekės bus Pažymėtas kaip "dovana"ar "pavyzdys"jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.

4 .Laivas elementą pagal pirkėjo Taiji.lt adresą, todėl prašome pasitikrinti savo Taiji.lt adresas atidžiai, kai jūs perkate, jei pirkėjas negali gauti elementą, arba elementą būti grąžinamas dėl pirkėjo neteisingai pristatymo adresą, tada pardavėjas nebus atsakingas, ir nebus grąžinti pirkėjui pinigus,ačiū už jūsų supratimą!

Grąžinti:

1.Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.Jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų apmokėti visas papildomas siuntimo mokesčius ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi pradinę padėtį.

2.Šiek tiek spalvos ir dydžio skirtumas iš nuotraukų nėra kaltės dėl šviesos ir skirtingų monitoriaus, mes negali keisti ir grąžinti pinigus, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Atsiliepimai:

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "Teigiami" Atsiliepimai " mums, kai jūs gaunate savo daiktus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Ačiū jums labai už jūsų laiką ir pirkimo !

Žymos: skustuvo laikiklis, kūdikių kovos menų vienodas, dydis kovos menų vienodas, honkongas, kovos menų vienodas, taichi vienodas, vienodas wushu, taiji, mišrių kovos menų vienodas, tai vienodai, razer garso.

Charakteristikos

Sportas Tipas Kovos Menai
Funkcija Kvėpuojantis
Medžiaga Linas
Audinio Tipas Megzti
Modelio Numeris c1
Elemento Tipas Rinkiniai
Prekės Pavadinimas Flagket
Lytis MOTERIS
Apykaklės MANDARINŲ APYKAKLĖS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5color moterų natūralaus lino Vasarą&Pavasario kovos menų kostiumai taiji naudotis drabužių tai chi chuan trumpomis rankovėmis

5color moterų natūralaus lino Vasarą&Pavasario kovos menų kostiumai taiji naudotis drabužių tai chi chuan trumpomis rankovėmis

Panašūs produktai: