Jaučiausi Kalėdų Eglutė Vaikams 95cm "Pasidaryk pats" Kalėdų Eglutė su Lopšelio 32Pcs Papuošalai Vaikams Kalėdų Dovanos Kabinti Namų Duris

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.25

-17%

€8.74

Dalintis

Apie prekę

Tai pajuto Kalėdų eglutė yra Naujųjų Metų ir Kalėdų karšto dovana, kuri yra puiki galimybė, kad jūsų šeima kartu be vargo ir bėdų dekoravimo tikrą medį!"PASIDARYK pats" žaidimas gali parodyti savo vaikų kūrybingumą ir lavinti jų tvarkymo galimybes."PASIDARYK pats" ši Kalėdų eglutė galėtų stiprinti ryšį tarp jūsų ir jūsų vaikams.

Medžiaga: Veltinis

Dydis: 67*95cm

Priimti aukštos kokybės veltinio audinio, bekvapis ir saugus, storas ir patvarus.

Spalvinga modelius ir 3D dizaino, kad medis labiau mielas ir patrauklus.

Vaikai gali naudotis savo rankomis ir kūrybinius gebėjimus, mėgautis įdomus "PASIDARYK pats".

Papuošalai yra puikūs, pakankamai tvirtas, nereikia nerimauti apie nusidėvėjimui.Įvairių modelių įtraukti star, elnių, santa claus galvos, sniego, pingvinas, žvakė, kojinių ir daugiau.

Vaiko mėgstamiausia Kalėdų jautė medžio.Tegul jūsų namai bus vienas, kad stovi ant bloko su asmens, gražiai suprojektuota Kalėdų Eglutė ant sienos, durų, garažo, klasėje.

Nuotraukų Spalva

Pakavimo sąrašas

1 x Jautėsi Kalėdų Eglutė

32 x Ornamentu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: striukė vyrų sleef, veido lankelis, stiklo mėnulio šviesos, stiklo moet balta, fosil krepšiai žalia, hydrosilk bikini, iphone 6 valores, dhakan gold souk, fiksavimo plinthe.

Charakteristikos

Šviesos No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Jaučiausi Kalėdų Eglutė
svoris --

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Jaučiausi Kalėdų Eglutė Vaikams 95cm

Jaučiausi Kalėdų Eglutė Vaikams 95cm "Pasidaryk pats" Kalėdų Eglutė su Lopšelio 32Pcs Papuošalai Vaikams Kalėdų Dovanos Kabinti Namų Duris

Panašūs produktai: