Lauko Nešiojamų Apyrankę Skysčio Apyrankės Rankų Dezinfekavimo Priemonės Dozatorius Siurbliai Mados Nešiojami Skalbti Rankomis Gelis Dozatorius Apyrankė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.61

-13%

€1.87

Dalintis

Apie prekę

【, NOVATORIŠKAS DIZAINAS】 - Tiesiog užpildyti tuščią kamerą su jūsų mėgstamiausia markės vertus Sanitizer skystis ar gelis, naudojant jeigu daugkartiniai butelis ir dangtelis; novatoriškas dizainas užtikrins, skystis, tik išeina, kai jums reikia.

【NEŠIOJAMŲ】- Dirželis aplink savo riešą arba įrašo jį į kuprinę ir įpilkite nedidelį kiekį vertus sanitizer gelis, kai jums to reikia; ranka sanitizer butelį, kai jūs turite eiti.

【Pakartotinai naudoti & PRAKTIŠKUMĄ】- Tai keliauti vertus sanitizer apyrankė gali būti užpildytas vėl ir vėl, su bet kokios markės rankų dezinfekavimo priemonės; Mielas dizainas leidžia stilingas ir funkcionalus.

【DAUGIAFUNKCINĖ】- Silikono Daugkartiniai Apyrankės ne tik Galima Užpildyti Ranka Sanitizer", tačiau taip pat ir apsaugos nuo Saulės, Kremai.Įrašo į maišelį arba diržo kilpos kabo keychain.Yra Paprastas Ir Patogus Būdas valyti Savo Rankas kelyje.

【SUAUGUSIEJI/VAIKAI UNISEX】- Reguliuojamas dirželis todėl jis idealiai tinka berniukų ir mergaičių, vyrų ir moterų.Vaikai gali naudoti jį atgal į mokyklą, atostogos, kelionės į parduotuvę; Suaugusiems galite jį naudoti biuro, prekybos, ir bet kur nusiplauti rankas.

Ypatybė:

1.Medžiaga: Silikonas TPU (Termoplastinis Poliuretanas)

2.Dydis: Suaugusiųjų Unisex - Vienas Dydis Tinka Visiems

3.Valymo Instrukcijos: Plaukite su muilu, šiltas vanduo ir papildymo

4.Lankstus, patvarus ir sklandžiai su touchs

Aprašymas:

1.Jis yra plaunamas, rewearable ir ateina su dviem dangteliai, vienas prarasti skysčiai ir kitų skysčių geliai.

2.Į 8mm papildymo anga yra pakankamai platus, kad būtų sutalpinti labiausiai produkto vamzdžiai

3.Užpildykite su savo skysčio pasirinkimo ir paspauskite ant apyrankės logotipą atsisakyti savo laisvalaikį.

4.Daro puiki dovana sau ir artimiesiems.

5.Tai ideali vieta tiems, kurie keliauja, dirba sveikatos priežiūros, paslaugų įmonėms ir beveik visiems kitiems.

6.Rankų dezinfekavimo priemonės Apyrankė gali telpa iki 6mL skysčiai ir būtų lengva pildymas, Daugkartiniai Snapas Butelis gali turėti 10mL~ 20mL skysčių.

KAIP NAUDOTI:

1: UŽPILDYTI PRODUKTO-Tiesiog pakelkite papildymo dangtelį ir įdėkite rankų dezinfekavimo priemonės, losjonas ar produktų savo pasirinkimą į grupės papildymo bžūp.Tvirtai uždarykite dangtelį, kai pilna.

2: ĮPILKITE SKYSČIO -- Norėdami atsisakyti, išspaudžia viršuje savo norimą sumą.

Pastabos:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai.

2.Prašome leisti 1-3 mm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: pagalvės omte padaryti, žvakės sp 478, pagalvės rausva, pilka, kojinės hotness, pagalvės slytherin, ką derliaus etsy, žvakės 201638, žvakės 4 12mm, pagalvės skaito hoo.

Charakteristikos

Medžiaga Silikono TPU
Modelio Numeris Apyrankės Rankų Dezinfekavimo Priemonės
Taikoma Žmonių Universalus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Lauko Nešiojamų Apyrankę Skysčio Apyrankės Rankų Dezinfekavimo Priemonės Dozatorius Siurbliai Mados Nešiojami Skalbti Rankomis Gelis Dozatorius Apyrankė

Lauko Nešiojamų Apyrankę Skysčio Apyrankės Rankų Dezinfekavimo Priemonės Dozatorius Siurbliai Mados Nešiojami Skalbti Rankomis Gelis Dozatorius Apyrankė

Panašūs produktai: